Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2008, 15:23

tabo89 pisze:
no nie postarali sie ale wtopy są juz chyba zawsze.. przynajmniej nie napisali calej strony o Bońku :C
haha :D . Też mnie to wkurza u nich. Rok temu wydawali taką serię "Największe kluby Europy". W dodatku o Juventusie było o Bońku bardzo dużo napisane. Już o wiele ciekawsze były dodatki o Chelsea czy Barcelonie :P . A wszyscy wiedzą przecież, że Boniek większą sympatią darzy Rome. Mogliby już bardziej szczegółowo opisać drużynę z lat 1996-1998 albo tą z 2003 roku :)

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2008, 17:45

No widać zapomnieli o Juve przez ten okres i stąd artykuł naprędce z kardynalnymi błędami.
Nie wspomnę nawet o rankingu "siła drużyny", gdzie Bożydar stawia na równi PSV, Fiorentinę i FC Porto z Celtikiem. (5/10 dostali)

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2008, 18:25

spodziewałem się czegoś innego... :? myślałem że będzie trochę więcej do przeczytania o Juve i coś mi Giovinco nie pasował :P

a co do błędów to na stronie o Celticu gdzie jest opisany Boruc vel. Borubar "pod lupą" dali Szkocji nową stolicę - Glasgow :prochno: :smile:

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 23:46

Bardzo ciekawa reklama ukazala sie w Przegladzie Sportowym (17.09.08r). Cala strone zajela reklama New Holland, gdzie widac sylwetke pilkarza Juve, z reka na piersi. Powiem, ze nie gorszy od plakatow :wink:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 01:29

No ba. Na meczu Juve w Poznaniu ta strona robiła furorę ;)

Dirty mind
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 09:19

Jak dokładniej się temu "Skarbowi kibica" przyjrzeć to błędów jest więcej, od razu oczywiście zauważyłem te które wymieniliście, ale spójrzcie również na profil Bordeaux. Jako gwiazdę wymieniono Yoanna Gourcuff. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt ze Gourcuff jest biały, a na zdjęciu figuruje czarnoskóry Yoan Gouffran.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 12:54

W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2008, 07:15

Dragon pisze:W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.
Nigdzie nie mogłem tego znaleźć wczoraj. Można prosić o jakiś skan?

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2008, 09:00

Ja też jeszcze tego nie mam ale "Piłka Nożna" reklamuje to na ostatniej stronie.

Obrazek

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2008, 10:18

Sapo_JuveFan pisze:
Dragon pisze:W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.
Niestety nie mam jeszcze tej gazetki. Poszukaj w większych sklepach/ marketach. U nie było w jednym Groszku, w drugim już nie... :P

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2008, 10:30

Dragon pisze:
Sapo_JuveFan pisze:
Cena 6 zł.
Niestety nie mam jeszcze tej gazetki. Poszukaj w większych sklepach/ marketach. U nie było w jednym Groszku, w drugim już nie... :P
A jak w Poznaniu nie ma groszków to gdzie mam szukać? :P

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2008, 11:25

W kioskach lub salonikach prasowych ! Na sto procent będzie w Empiku ... Miłego szukania :) Co do tych Lig to mam pretensje o dwie rzeczy... 1 Terminarz Angieslski jest dopiero od 2 kolejki ,2 w kadrze Juve Marchionnimma 29 zamiast 32 a w obronie zamiast Ariaudo , który częściej gra w składzie Juve jest De Paola ....

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2008, 11:20

juveluck pisze:
Dragon pisze:
Sapo_JuveFan pisze:
A jak w Poznaniu nie ma groszków to gdzie mam szukać? :P
Dokładnie, w epiku to na banka, ogólnie w hipermaktech większych na pewno i nawet w kioskach, ale pewnie nie wszystkich :)

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2008, 17:11

W najnowszym Bravo Sport z Del Piero! i Henrym na okładce karty 'Gwiazdy Ligi Mistrzów'. Z Juve są Alex, Treze i Gigi :D Ponadto kilka artykułów w których jest mowa o Juve. Polecam najnowszy numer czasopisma sezonowca :D

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2008, 18:05

Sapo_JuveFan pisze:W najnowszym Bravo Sport z Del Piero! i Henrym na okładce karty 'Gwiazdy Ligi Mistrzów'. Z Juve są Alex, Treze i Gigi :D Ponadto kilka artykułów w których jest mowa o Juve. Polecam najnowszy numer czasopisma sezonowca :D
czasopisma sezonowca powiadasz? - więc twierdzisz ze to czysty przypadek ze wszystkie świeżutkie newsy co nowego w bs pochodzą od Ciebie :prochno: :P

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
ODPOWIEDZ