Świerczewski w Lechu
- Alexxxxx
- Juventino
Piotr Świerczewski podpisał kontrakt z ekipą poznańskiego Lecha.Umowa obowiązywać będzie przez jeden rok z opcją prolongaty o kolejny sezon.
Przedtem Świerszcz nie mógł się dogadać z działaczami warszawskiej Legii. Nie chciała go także ekipa mistrza Polski – krakowska Wisła, która nie zóżyła mu nawet wstępnej oferty.
Dolonczam fotke Piotra zrobionom już przy stdionie Lecha:

Przedtem Świerszcz nie mógł się dogadać z działaczami warszawskiej Legii. Nie chciała go także ekipa mistrza Polski – krakowska Wisła, która nie zóżyła mu nawet wstępnej oferty.
Dolonczam fotke Piotra zrobionom już przy stdionie Lecha:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Alex ty naprawde jestes nabijaczem postów :lol: ty piszesz teraz nawet wiecej odemnie na mnie sie wkurzaja a na ciebie nie czemu tak jest i tak wogóle to bym wolał żeby "świerszczu"
:-D :o znalazł sie w wiśle byłoby to wzmocnienie przed Anderlechtem bo wzmocnienia są miło widziane!!!

- RUDI
- Juventino
buahaha widac Swierczu jest wiekszym patriota niz pilkarzem i woli grac na korzysc wlasnego krajuToMeK pisze:A nie dawno slyszalem ze Birmingham to klub za slaby na naszego rodaka ... czyzby Lech byl lepszy od Birmingham? :?

FORZA JUVE
- Alexxxxx
- Juventino
Co ta wypowiedź ma wogole do tematuwicior pisze:Alex ty naprawde jestes nabijaczem postów ty piszesz teraz nawet wiecej odemnie na mnie sie wkurzaja a na ciebie nie czemu tak jest

Ps. Pozdro dla Martina, juvelucka i Bianconerego dzięki nim to zrozumiałem(moj błąd)
Dokładnie on chcial wrocić do Polski, aby cały czas grać w pierwszej 11 i złapać formę. On chce tutaj grac bardzo dobrze, bo wie, że z Ligi Polsjej łatwiej się dostać do reprezentacji Polski.A podobno on ma jeszcze dużą chęć do grania w reprezentacji. A tak odemnie powiedziawszy jak będzie w formie, to napewno by się przydał ze swoim doświadczeniem.Mario_166 pisze:Sam jestem ciekaw dlaczego zgodzil sie na lecha a nie zostal w angli czyzby z polski bylo blizej do reprezentacji
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Jeszcze nie tak dawno Świerczewski nabijał sie z polskiej ligi, z zawodnikow w niej grtajacych i mowil ze nigdy nie zagra juz w naszej rodzimej ekstraklasie. Teraz uslyszymy (od niego oczywiscie) ze liga polska wcale nie jest taka zla, mozna ja porownac do ligi angielskiej, o francuskiej juz nie wspominając...

- RadeKas
- Juventino
Wicior, uspokój sie. Ja bardzo chętnie czytam te długie topici. Za to nie chętnie czytam te topici które ty zakładasz o każdej bzduże którą usłyszałeś. Także zastanów sie najpierw nad sobą zanim będziesz upominał innych :roll:
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Ja duzo bardziej wole czytac długie topici alexxxa niz te twoje krutkie i często pozbawione sensu!Jeżeli nie chcesz czytac danego topicu to go nie czytaj!Niedość,że nie umie sam nic ciekawego napisac to jeszcze krytykuje innych :evil:wicior pisze:[
Co ta wypowiedź ma wogole do tematu:x
a to że piszesz samedługie topiki i nikomu nie chce sie ich czytać i wstrzymaj konie koleś!!!!!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- mr.krzysiek
- Juventino
"świerszczu" poszedł znowu tylko za kasą :lol:
W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
- paweł (neo)
- Juventino
ten koles z sosnowca tak na.. swierczewski zrobił dobrze wracajac do polskiej ligi do lecha.. bedzie mógł sie pokazac,...RadeKas pisze:Wicior, uspokój sie. Ja bardzo chętnie czytam te długie topici. Za to nie chętnie czytam te topici które ty zakładasz o każdej bzduże którą usłyszałeś. Także zastanów sie najpierw nad sobą zanim będziesz upominał innych :roll: