Świerczewski w Lechu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 22:00

Piotr Świerczewski podpisał kontrakt z ekipą poznańskiego Lecha.Umowa obowiązywać będzie przez jeden rok z opcją prolongaty o kolejny sezon.

Przedtem Świerszcz nie mógł się dogadać z działaczami warszawskiej Legii. Nie chciała go także ekipa mistrza Polski – krakowska Wisła, która nie zóżyła mu nawet wstępnej oferty.

Dolonczam fotke Piotra zrobionom już przy stdionie Lecha:

Obrazek

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 22:33

Alex ty naprawde jestes nabijaczem postów :lol: ty piszesz teraz nawet wiecej odemnie na mnie sie wkurzaja a na ciebie nie czemu tak jest i tak wogóle to bym wolał żeby "świerszczu" :D :-D :o znalazł sie w wiśle byłoby to wzmocnienie przed Anderlechtem bo wzmocnienia są miło widziane!!!

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 11:35

A nie dawno slyszalem ze Birmingham to klub za slaby na naszego rodaka ... czyzby Lech byl lepszy od Birmingham? :?

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 11:51

Sam jestem ciekaw dlaczego zgodzil sie na lecha a nie zostal w angli czyzby z polski bylo blizej do reprezentacji :)

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 11:58

ToMeK pisze:A nie dawno slyszalem ze Birmingham to klub za slaby na naszego rodaka ... czyzby Lech byl lepszy od Birmingham? :?
buahaha widac Swierczu jest wiekszym patriota niz pilkarzem i woli grac na korzysc wlasnego kraju :) Szkoda mi troche pilakrza bo mogl zrobic wieksza kariere a teraz niestey coraz wiecej naszych niedobitkow wraca do kraju :( ( Wierzchowski , Krzyszal , Kobylanski itp itd)

FORZA JUVE
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 13:29

wicior pisze:Alex ty naprawde jestes nabijaczem postów ty piszesz teraz nawet wiecej odemnie na mnie sie wkurzaja a na ciebie nie czemu tak jest
Co ta wypowiedź ma wogole do tematu :?: :x A tak wogole nie nabijam przeczytaj sobie moje posty to zrozumiesz o co chodzi. Ja juz to rozumiem. Tu chodzi o to nie ile kto pisze tylko jak :!: Każda wypowiedź musi wnosić coś do tematu, a nie być powtarzana co napisali inni :!: Zrozum to :!: Ja to już wiem :!: A ten błąd popelniałem przez pierwszedni na forum :!: I potem tylko musiałem odpokutować.

Ps. Pozdro dla Martina, juvelucka i Bianconerego dzięki nim to zrozumiałem(moj błąd)
Mario_166 pisze:Sam jestem ciekaw dlaczego zgodzil sie na lecha a nie zostal w angli czyzby z polski bylo blizej do reprezentacji :)
Dokładnie on chcial wrocić do Polski, aby cały czas grać w pierwszej 11 i złapać formę. On chce tutaj grac bardzo dobrze, bo wie, że z Ligi Polsjej łatwiej się dostać do reprezentacji Polski.A podobno on ma jeszcze dużą chęć do grania w reprezentacji. A tak odemnie powiedziawszy jak będzie w formie, to napewno by się przydał ze swoim doświadczeniem.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 13:31

Jeszcze nie tak dawno Świerczewski nabijał sie z polskiej ligi, z zawodnikow w niej grtajacych i mowil ze nigdy nie zagra juz w naszej rodzimej ekstraklasie. Teraz uslyszymy (od niego oczywiscie) ze liga polska wcale nie jest taka zla, mozna ja porownac do ligi angielskiej, o francuskiej juz nie wspominając... :D :D :D

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 08:06

No coz byla Liga francuska a teraz jest polska. Troche nisko upadl choc do Lecha nic nie mam to moglby do jakiejs Wisly albo co. Zobaczymy jak poradzi sobie w Polsce :D :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 15:29

[
Co ta wypowiedź ma wogole do tematu :?: :x

a to że piszesz samedługie topiki i nikomu nie chce sie ich czytać i wstrzymaj konie koleś!!!!!

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 15:38

Wicior, uspokój sie. Ja bardzo chętnie czytam te długie topici. Za to nie chętnie czytam te topici które ty zakładasz o każdej bzduże którą usłyszałeś. Także zastanów sie najpierw nad sobą zanim będziesz upominał innych :roll:

srali muszki będzie wiosna
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 16:55

wicior pisze:[
Co ta wypowiedź ma wogole do tematu :?: :x

a to że piszesz samedługie topiki i nikomu nie chce sie ich czytać i wstrzymaj konie koleś!!!!!
Ja duzo bardziej wole czytac długie topici alexxxa niz te twoje krutkie i często pozbawione sensu!Jeżeli nie chcesz czytac danego topicu to go nie czytaj!Niedość,że nie umie sam nic ciekawego napisac to jeszcze krytykuje innych :evil:

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
mr.krzysiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 17:49

"świerszczu" poszedł znowu tylko za kasą :lol:

W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są
- wierny i oddany Wiśle Kraków
paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 19:26

RadeKas pisze:Wicior, uspokój sie. Ja bardzo chętnie czytam te długie topici. Za to nie chętnie czytam te topici które ty zakładasz o każdej bzduże którą usłyszałeś. Także zastanów sie najpierw nad sobą zanim będziesz upominał innych :roll:
ten koles z sosnowca tak na.. swierczewski zrobił dobrze wracajac do polskiej ligi do lecha.. bedzie mógł sie pokazac,...

ODPOWIEDZ