Serie A (03): Cagliari 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:36

Nie macie wrażenia, że lepiej grają dzieciaki z gimnazjum na szkolnym boisku? Masakra. Molinaro bym wywalił na zbity pysk. Żenujące.

Tak jak mówiłem. Historia się powtarza, przynajmniej w 1 połowie. Gówno gramy z cieniakami.

kalonji

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:38

Właśnie dlatego wg mnie należy szukać innego trenejro bo z przecinakami jak Cagliari nie potrafimy grać, no a w końcu w takich meczach zdobywa się mistrza :!:

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:41

38.10 - molinaro potyka się o własne nogi. Jak taka pokraka może grać w Juventusie? Rysiu Kalisz by się prezentował lepiej... ludzie..

Uff, cudowny gol Amauriego. Dzięki Bogu on coś pokazuje.

Witcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:48

No dobrze prowadzimy...
Gola niestety nie widzialem, w ogole meczu nie ogladam, ma ktos moze jakis link do transmisji? Bo na justinie.tv nie moge znalezc

Mam nadzieje ze Gigiemu nic nie jest :pray:

kalonji

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:48

Buffon rozciąga się z grymasem bólu na twarzy.. Jak ma ryzykować konkretny uraz od lepiej zmiana od razu co by się chłopak na LM wyleczył.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:49

Nieźle 1:0, ale powiem, że tak trochę słabo grają. Nie żeby grali źle, ale gra im się coś nie układa.
Buffon ma chyba jakiś uraz.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:50

Nieziemski Amauri.

Równie nieziemski Molinaro, cudowny wspaniały, och i ach.
dlaczego nie schodzi Buffon?! Ewidentnie ma jakiś problem z nogą i nie rozumiem na co czeka Ranieri.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:50

Prowadzimy ale jest źle. Nasza gra wcale się nie poprawiła, nie zasługujemy na prowadzenie po pierwszej połowie. Jeżeli miałbym wyróżnić kogoś z ofensywnych piłkarzy to na pewno Marchionniego który stara się zastąpić Camoranesiego i jak może i mu to po części wychodzi i Amauriego który jako jedyny zagroził bramce Cagliari strzale głową i wrzutce Molinaro (!).
Co do Buffona to chyba coś ma nie tak z pachwiną, jeżeli ma go zabraknąć na dłużej to lepiej niech zejdzie.

PS: PANIE RANIERI! Potrzebne zmiany!

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:54

0-1 Amauri Min.39
Click Here for Video

Konrad_cmf_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Na szczęscie prowadzimy. Nie rozumiem kompletnie Ranieriego... wystawiac Molinaro w 1wszym skladzie tylko po to zeby musiec go potem zmienic? Dziwna sprawa.
Na + Amauri, Marchisio i Marchioni. Tym panom szczegolnie zalezy na dobrej, szybkiej grze z pazurem. Oby tak dalej.
Troche niepokoi mnie Sissoko. Zbyt wiele strat, niedokladnych pilek. Dzisiaj przecietnie.

Mam nadzieje ze od 55-60 min wejdzie Giovinco. Chociaz zapowiada sie Buffon zmiana i na bank Molinaro, wiec z Giovinco moze sie dzisiaj nie udac
:roll:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Molinaro jedzieszzzz hahahahha !
To aż wstyd z takiego piłkarza wpisywać do listy meczowej. Mam wrażenie, że za każdym razem kiedy dostaje piłkę nie wie co z nią zrobić i ma pełne gacie przed kolejnym kompromitującym podaniem/stratą piłki. Grajmy lepiej 3-ką obronców :)
zastanawia mnie co się dzieje z buffoNEM

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Z tego co czytałem w relacji to Juve nie gra zbyt pięknie ale wygrywa.Licze na lepszo drugo połowe w wykonaniu Juve i więcej niż 1 bramke a i jeszcze mam nadzieje że Buffonowi nie jest nic poważnego.

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:55

Pelson pisze:Prowadzimy ale jest źle. Nasza gra wcale się nie poprawiła, nie zasługujemy na prowadzenie po pierwszej połowie.
Nie przesadzaj. Może nie gramy jakoś olśniewająco, ale jednak dużo lepiej od Cagliari. Nasza gra w środku pola jest całkiem poukładana, brakuje tylko ostatniego dogrania. Nasi napastnicy też fajnie ze sobą współpracują.
A co do strzelca gola: jak Amauri w kolejnych meczach dalej będzie się tak prezentować, Trez może mieć kłopoty z powrotem do pierwszej '11' po powrocie d zdrowia.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:55

Atakujecie tego Molinaro, a tak wydaje mi się, ze uczuliliśmy się wszyscy na niego, bo tak jak przypomnę sobie jego grę w pierwszej połowie to po za tymi kilkoma durnymi zagraniami (Taaa, wszyscy widzieli tą stratę) nie powiem, żeby jakoś źle grał.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008, 16:01 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

paf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:58

gigi do zmiany to bylo widac... zeby ino nic powaznego...
poza tym tragedia... ceiszy bramka po takiej slabej polowie....
z reszta polowa skladu do wymiany z molinaro na czele... to co dzis wyprawia wola o pomste do nieba.... no i dlaczego0 znowu mrowka nie gra... chociaz mialby grac gorzej o christiana niech wejdzie i udowodni ze niewarto na niego stawiac... a nie nikt nie wie co z nim jest... strasznie ciezko oglada sie ten mecz

out >> gigi, molinaro, iaquinta
in >> meninnger, de ceglie, giovinco

poza tym piach gra salihamidzic... ale jego to juz niema jak zastapic :/
Push3k pisze:Atakujecie tego Molinaro, a tak wydaje mi się, ze uczuliliśmy się wszyscy na niego, bo tak jak przypomnę sobie jego grę w pierwszej połowie to po za tymi kilkoma durnymi (Taaa, wszyscy widzieli tą stratę) nie powiem, żeby jakoś źle grał.
jestes pewien ze oglądasz ten mecz?!

Push3k pisze:
paf pisze: jestes pewien ze oglądasz ten mecz?!
Jak najbardziej.
ale przesadąjest tez mowinie ze gra niezle... bo gra zle! a pamietajmy ze to tylko 45 min meczu!

Zablokowany