Serie A (03): Cagliari 0-1 JUVENTUS
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie macie wrażenia, że lepiej grają dzieciaki z gimnazjum na szkolnym boisku? Masakra. Molinaro bym wywalił na zbity pysk. Żenujące.
Tak jak mówiłem. Historia się powtarza, przynajmniej w 1 połowie. Gówno gramy z cieniakami.
Tak jak mówiłem. Historia się powtarza, przynajmniej w 1 połowie. Gówno gramy z cieniakami.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
38.10 - molinaro potyka się o własne nogi. Jak taka pokraka może grać w Juventusie? Rysiu Kalisz by się prezentował lepiej... ludzie..
Uff, cudowny gol Amauriego. Dzięki Bogu on coś pokazuje.
Uff, cudowny gol Amauriego. Dzięki Bogu on coś pokazuje.
- Lypsky
- Juventino
Nieziemski Amauri.
Równie nieziemski Molinaro, cudowny wspaniały, och i ach.
dlaczego nie schodzi Buffon?! Ewidentnie ma jakiś problem z nogą i nie rozumiem na co czeka Ranieri.
Równie nieziemski Molinaro, cudowny wspaniały, och i ach.
dlaczego nie schodzi Buffon?! Ewidentnie ma jakiś problem z nogą i nie rozumiem na co czeka Ranieri.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Vincitore
- Juventino
Prowadzimy ale jest źle. Nasza gra wcale się nie poprawiła, nie zasługujemy na prowadzenie po pierwszej połowie. Jeżeli miałbym wyróżnić kogoś z ofensywnych piłkarzy to na pewno Marchionniego który stara się zastąpić Camoranesiego i jak może i mu to po części wychodzi i Amauriego który jako jedyny zagroził bramce Cagliari strzale głową i wrzutce Molinaro (!).
Co do Buffona to chyba coś ma nie tak z pachwiną, jeżeli ma go zabraknąć na dłużej to lepiej niech zejdzie.
PS: PANIE RANIERI! Potrzebne zmiany!
Co do Buffona to chyba coś ma nie tak z pachwiną, jeżeli ma go zabraknąć na dłużej to lepiej niech zejdzie.
PS: PANIE RANIERI! Potrzebne zmiany!
- hijjawi
- Juventino
- Konrad_cmf_
- Juventino
Na szczęscie prowadzimy. Nie rozumiem kompletnie Ranieriego... wystawiac Molinaro w 1wszym skladzie tylko po to zeby musiec go potem zmienic? Dziwna sprawa.
Na + Amauri, Marchisio i Marchioni. Tym panom szczegolnie zalezy na dobrej, szybkiej grze z pazurem. Oby tak dalej.
Troche niepokoi mnie Sissoko. Zbyt wiele strat, niedokladnych pilek. Dzisiaj przecietnie.
Mam nadzieje ze od 55-60 min wejdzie Giovinco. Chociaz zapowiada sie Buffon zmiana i na bank Molinaro, wiec z Giovinco moze sie dzisiaj nie udac
:roll:
Na + Amauri, Marchisio i Marchioni. Tym panom szczegolnie zalezy na dobrej, szybkiej grze z pazurem. Oby tak dalej.
Troche niepokoi mnie Sissoko. Zbyt wiele strat, niedokladnych pilek. Dzisiaj przecietnie.
Mam nadzieje ze od 55-60 min wejdzie Giovinco. Chociaz zapowiada sie Buffon zmiana i na bank Molinaro, wiec z Giovinco moze sie dzisiaj nie udac
:roll:
- Buri
- Juventino
Molinaro jedzieszzzz hahahahha !
To aż wstyd z takiego piłkarza wpisywać do listy meczowej. Mam wrażenie, że za każdym razem kiedy dostaje piłkę nie wie co z nią zrobić i ma pełne gacie przed kolejnym kompromitującym podaniem/stratą piłki. Grajmy lepiej 3-ką obronców
zastanawia mnie co się dzieje z buffoNEM
To aż wstyd z takiego piłkarza wpisywać do listy meczowej. Mam wrażenie, że za każdym razem kiedy dostaje piłkę nie wie co z nią zrobić i ma pełne gacie przed kolejnym kompromitującym podaniem/stratą piłki. Grajmy lepiej 3-ką obronców

zastanawia mnie co się dzieje z buffoNEM
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Karol_Juve
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Nie przesadzaj. Może nie gramy jakoś olśniewająco, ale jednak dużo lepiej od Cagliari. Nasza gra w środku pola jest całkiem poukładana, brakuje tylko ostatniego dogrania. Nasi napastnicy też fajnie ze sobą współpracują.Pelson pisze:Prowadzimy ale jest źle. Nasza gra wcale się nie poprawiła, nie zasługujemy na prowadzenie po pierwszej połowie.
A co do strzelca gola: jak Amauri w kolejnych meczach dalej będzie się tak prezentować, Trez może mieć kłopoty z powrotem do pierwszej '11' po powrocie d zdrowia.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Atakujecie tego Molinaro, a tak wydaje mi się, ze uczuliliśmy się wszyscy na niego, bo tak jak przypomnę sobie jego grę w pierwszej połowie to po za tymi kilkoma durnymi zagraniami (Taaa, wszyscy widzieli tą stratę) nie powiem, żeby jakoś źle grał.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008, 16:01 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- paf
- Juventino
gigi do zmiany to bylo widac... zeby ino nic powaznego...
poza tym tragedia... ceiszy bramka po takiej slabej polowie....
z reszta polowa skladu do wymiany z molinaro na czele... to co dzis wyprawia wola o pomste do nieba.... no i dlaczego0 znowu mrowka nie gra... chociaz mialby grac gorzej o christiana niech wejdzie i udowodni ze niewarto na niego stawiac... a nie nikt nie wie co z nim jest... strasznie ciezko oglada sie ten mecz
out >> gigi, molinaro, iaquinta
in >> meninnger, de ceglie, giovinco
poza tym piach gra salihamidzic... ale jego to juz niema jak zastapic
poza tym tragedia... ceiszy bramka po takiej slabej polowie....
z reszta polowa skladu do wymiany z molinaro na czele... to co dzis wyprawia wola o pomste do nieba.... no i dlaczego0 znowu mrowka nie gra... chociaz mialby grac gorzej o christiana niech wejdzie i udowodni ze niewarto na niego stawiac... a nie nikt nie wie co z nim jest... strasznie ciezko oglada sie ten mecz
out >> gigi, molinaro, iaquinta
in >> meninnger, de ceglie, giovinco
poza tym piach gra salihamidzic... ale jego to juz niema jak zastapic

jestes pewien ze oglądasz ten mecz?!Push3k pisze:Atakujecie tego Molinaro, a tak wydaje mi się, ze uczuliliśmy się wszyscy na niego, bo tak jak przypomnę sobie jego grę w pierwszej połowie to po za tymi kilkoma durnymi (Taaa, wszyscy widzieli tą stratę) nie powiem, żeby jakoś źle grał.
ale przesadąjest tez mowinie ze gra niezle... bo gra zle! a pamietajmy ze to tylko 45 min meczu!Push3k pisze:Jak najbardziej.paf pisze: jestes pewien ze oglądasz ten mecz?!