Ekstraklasa 2008/2009
- Sapo
- Juventino
Widziałem te dwa mecze. Legia mogła wygrać jeszcze wyżej, ale obrona Arki wyprawiała cuda, ale skończyło się 2-0 i jest dobrzeoliver pisze:Legia - Arka 2-0
W oczekiwaniu na hiszpanów. Gdy już pojawiają sie na boisku zaraz z nich z chodzą z kontuzjami. Czy oni są tak mierni fizycznie czy może przyszli do Legii z kontuzjami. Do meczu Arka z jedną dobrą sytułacją na gola Legia zdaje się grać to co powinna. Nie robi głupich błędów w obronie być może za sprawą Astiza. Brawo Radogol ;-) i Karwan.
Wisła - Lech 1-4
Z uśmiechem na ustach. Wisła w tym sezonie nie zagrała w lidze dobrego meczu. Za to Lech pokazał , że potrafi grać w piłkę. I do zwycięstwa kolejorza nie jestem zaskoczony co jego rozmiaru. Wisła na łopatkach dzięki Pawełkowi. Ewidentnie nie był dziś w najlepszej formie tak jak Brożek. Jedynie jaki plus w grze Wisły to akcja po której padła bramka. A o Lechu można by było pisać i pisać

To co Lech dzisiaj wyprawiał z Wisłą aż mnie, sympatyka Legii przyciągnęło przed tv

Ligowy poziom rośnie, sytuacja w tabeli robi się coraz ciekawsza, silne zespoły są już blisko siebie - będzie ciekawie do końca mimo, że to dopiero początek

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przychodzę do domu patrzę Lech wygrał z Wisłą i to jak 4-1 ;],nie widziałem meczu ale czy obie drużyny dzieliła klasa? ;]
Widać ,że smuda dobrze poukładał zespół poznańskiego Lecha ;],mimo ,że jestem ze Szczecina to do Kibiców Lecha nic nie mam (Tworzymy najlepsze mecze :]).
Co do Kolejki to
1.Mówiłem ,że Jaga nic z swoim trenerem nie osiągnie? Na razie się sprawdza
poczekamy jeszcze co się stanie.
2.Mówiłem ,że Legia zaczyna iść w górę i będzie spokojnie w pierwszej 2? Na razie się sprawdza poczekamy jeszcze czy tak będzie ;] Podro dla Kibiców Legi Mam nadzieję ,że wygracie (L)
Widać ,że smuda dobrze poukładał zespół poznańskiego Lecha ;],mimo ,że jestem ze Szczecina to do Kibiców Lecha nic nie mam (Tworzymy najlepsze mecze :]).
Co do Kolejki to
1.Mówiłem ,że Jaga nic z swoim trenerem nie osiągnie? Na razie się sprawdza
poczekamy jeszcze co się stanie.
2.Mówiłem ,że Legia zaczyna iść w górę i będzie spokojnie w pierwszej 2? Na razie się sprawdza poczekamy jeszcze czy tak będzie ;] Podro dla Kibiców Legi Mam nadzieję ,że wygracie (L)
- Nevermind
- Juventino
Bardzo ciesze sie z porazki Wisly. Musze przyznac, ze nozownikow nie daze wielka symaptia. Nienawidze ich podobnie jak Legii czy Lksu.
Przegrali mecz i bardzo mnie to cieszy. Wislacy nie beda zyc jednym meczem z Barcelona, rozgrywanym notabene o pietruszke.
Meczu nie ogladalem. Poczekam do skrotu a wtedy sie wypowiem.
Wkoncu wygrywa Gornik po meczarniach z Piastem..
Jakos tez wcale mnie to nie cieszy.
zdobyl majstra.
Co do Legii.. Chociaz jak wyzej napisalem nie przepadam za ta druzyna. Ciesze sie, ze wkoncu gra na przyzwoitym poziomie i wlaczy sie o walke o czolowe lokaty.
Wtedy walka w czubie tabeli bedzie bardziej emocjonujaca. Jednak nadal uwazam, ze Legia nie wykrozystuje nawet w czesci potencjalu swoich graczy. Jednak o tym pisac nie bede..
Co do Polonii. Wkoncu wybuchl Maka. Wiedzialem, ze wkoncu to nastapi.. Obserowowalem tego pilkarza jeszcze w II lidze, gdzie popistwal sie swietna technika. Juz wtedy mialem nadzieje, ze dzialacze Widzewa dostrzega jego talent.. Przeliczylem sie.
Bardzo sie ciesze, ze wkoncu w Polsce pojawiaja sie mlodzi i zdolni. To czas Lewandowskiego,Maki i Bandrowskiego.
Przegrali mecz i bardzo mnie to cieszy. Wislacy nie beda zyc jednym meczem z Barcelona, rozgrywanym notabene o pietruszke.
Meczu nie ogladalem. Poczekam do skrotu a wtedy sie wypowiem.
Wkoncu wygrywa Gornik po meczarniach z Piastem..
Jakos tez wcale mnie to nie cieszy.
zdobyl majstra.
Co do Legii.. Chociaz jak wyzej napisalem nie przepadam za ta druzyna. Ciesze sie, ze wkoncu gra na przyzwoitym poziomie i wlaczy sie o walke o czolowe lokaty.
Wtedy walka w czubie tabeli bedzie bardziej emocjonujaca. Jednak nadal uwazam, ze Legia nie wykrozystuje nawet w czesci potencjalu swoich graczy. Jednak o tym pisac nie bede..
Co do Polonii. Wkoncu wybuchl Maka. Wiedzialem, ze wkoncu to nastapi.. Obserowowalem tego pilkarza jeszcze w II lidze, gdzie popistwal sie swietna technika. Juz wtedy mialem nadzieje, ze dzialacze Widzewa dostrzega jego talent.. Przeliczylem sie.
Bardzo sie ciesze, ze wkoncu w Polsce pojawiaja sie mlodzi i zdolni. To czas Lewandowskiego,Maki i Bandrowskiego.
- Niasty
- Juventino
Właśnie zobaczyłem bramki w meczu Wisełki i powiem szczerze że Wiśle brakuje bramkarza z prawdziwego zdarzenia. :o
Wydaje mi sie że Pawełek zawalił dwie bramki (a jedną już na pewno).Bramka Murawskiego - miodzio
Potwierdzam to co napisał Juventino90 że Wisła nadal jest w euforii po meczu z Barcelona i jakoś nie mogą zejść na ziemie.
Znów bramke strzelił Lewandowski widać że to przyszłość Polskiej piłki.
Wydaje mi sie że Pawełek zawalił dwie bramki (a jedną już na pewno).Bramka Murawskiego - miodzio

Potwierdzam to co napisał Juventino90 że Wisła nadal jest w euforii po meczu z Barcelona i jakoś nie mogą zejść na ziemie.
Znów bramke strzelił Lewandowski widać że to przyszłość Polskiej piłki.
- Karol_Juve
- Juventino
- paku
- Juventino
Gdzie Ci wielcy kibice Lecha co niby miażdżą na wyjazdach ?
Niestety ale gwiazdeczki Wisły zaprezentowali się miernie. Wprost przeciwnie do kibiców Wisły
Wysłuchajcie prawdę tą
Że jesteście Amicą
Sprzedaliście klubik swój
Teraz macie wielki ...

Niestety ale gwiazdeczki Wisły zaprezentowali się miernie. Wprost przeciwnie do kibiców Wisły

Wysłuchajcie prawdę tą
Że jesteście Amicą
Teraz macie wielki ...

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobrze, że wasi kibice miażdżą na każdym wyjeździe.. wszyscy czują respekt przed waszą wyjazdową ekipa.. ; )paku pisze:Gdzie Ci wielcy kibice Lecha co niby miażdżą na wyjazdach ?![]()
Wysłuchajcie prawdę tą
Że jesteście Amicą
Teraz macie wielki ...
Widzę, że o samym meczu kilkustronnego elaboratu żaden Wiślak nie napisze.. zresztą i tak nie musicie tego robić, to że dostaliście po dupie jak przedszkolaki widziała cała Polska jak długa i szeroka..

A tą pseudo przyśpiewke pozostawie bez komentarza.. i nie będę się zniżał do poziomu zarzucając przyśpiewką o pewnych narzędziach kuchennych.. ;]
ps: na ilu wyjazdach byłeś w poprzednim/w tym sezonie, hm? tylko bez ściemy.
- paku
- Juventino
Po zdobyciu Mistrzostwa Polski przez Wisłę nikt nie będzie pamiętał dzisiejszego meczu
A przyśpiewka wypas
Sprzedali się ! Sprzedali się ! Sprzedali się za lodówkę !
Amica Amica Amica !

Zabrze, Sosnowiec, Warszawa, Poznań, Białystok, Grodzisk, Lubin, Bytom.kacek_ pisze:ps: na ilu wyjazdach byłeś w poprzednim/w tym sezonie, hm? tylko bez ściemy.
A przyśpiewka wypas

Amica Amica Amica !

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ilość Twoich wyjazdów nie zwala nikogo z nóg, więc może zanim zaczniesz kogoś krytykować i wyśmiewać zaczniesz jeździć na każdy wyjazd, w pogode i niepogodę, wtedy będziesz miał prawo do tego aby wyśmiewać inne ekipy. A póki co masz prawo tylko do tego, żeby zadowalać się tymi rynsztokowymi przyśpiewkami.. ; )paku pisze:Po zdobyciu Mistrzostwa Polski przez Wisłę nikt nie będzie pamiętał dzisiejszego meczu![]()
Zabrze, Sosnowiec, Warszawa, Poznań, Białystok, Grodzisk, Lubin, Bytom.kacek_ pisze:ps: na ilu wyjazdach byłeś w poprzednim/w tym sezonie, hm? tylko bez ściemy.
A przyśpiewka wypas
Amica Amica Amica !
fin.
- Nevermind
- Juventino
Paku ja rozumiem, ze przez twoje posty przemawia rozgoryczenie ale..
a) Lech byl zdecydowanie zespolem lepszym
b) Ma najlepsza wyjazdowa ekipe w Polsce.. I nikt nie musi tobie tego udowadniac. Piszac takie glupoty sam z siebie robisz idiote.
c) Wisla charakteryzuje sie tym, ze ekipy wyjazdowej praktycznie nie ma wcale
d) Wisla nie zdobedzie mistrzostwa
I ogolnie dzisiaj jestem szczesliwy
.
Nareszcie ktos zlal gwiazdeczki zadzierajace nochale.
b) Ma najlepsza wyjazdowa ekipe w Polsce.. I nikt nie musi tobie tego udowadniac. Piszac takie glupoty sam z siebie robisz idiote.
I ogolnie dzisiaj jestem szczesliwy
Nareszcie ktos zlal gwiazdeczki zadzierajace nochale.
- oliver
- Juventino
Wystarczy , że ich piłkarze zmiażdżyli waszych. Jak by wam było mało?paku pisze:Gdzie Ci wielcy kibice Lecha co niby miażdżą na wyjazdach ?![]()
Na prawdę imponujące mniej niż połowapaku pisze: Zabrze, Sosnowiec, Warszawa, Poznań, Białystok, Grodzisk, Lubin, Bytom.
Och stop!Juventino90 pisze: b) Ma najlepsza wyjazdowa ekipe w Polsce.
A Wisła w ogóle ma jakąś ekipę? Ci z nożami się nie liczą!Juventino90 pisze: c) Wisla charakteryzuje sie tym, ze ekipy wyjazdowej praktycznie nie ma wcale

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- paku
- Juventino
a) był, nie zaprzeczam.Juventino90 pisze:Paku ja rozumiem, ze przez twoje posty przemawia rozgoryczenie ale..
b) nie ma, i trzymam się swojego zdania.
c) zobaczysz w czwartek

d) zdobędzie

Co tam we Wronkach? Koledzy co tam we Wronkach?

Ile razy jeszcze to będziecie pisać ? Powtarzacie się chłopakioliver pisze: A Wisła w ogóle ma jakąś ekipę? Ci z nożami się nie liczą!

Będę wyśmiewał i krytykował bo mam do tego prawo. Lech na każdym kroku powtarza że mają najlepszych kibiców w Polsce, że ich wyjazdy miażdżą system. A wczoraj co była? Wielka kupa w Krakowie z ich strony. Natomiast Wiślacy doskonale wiedzą ze w wyjazdach są daleko za Ruchem, Widzewem czy Legią.kacek_ pisze:Ilość Twoich wyjazdów nie zwala nikogo z nóg, więc może zanim zaczniesz kogoś krytykować i wyśmiewać zaczniesz jeździć na każdy wyjazd, w pogode i niepogodę, wtedy będziesz miał prawo do tego aby wyśmiewać inne ekipy. A póki co masz prawo tylko do tego, żeby zadowalać się tymi rynsztokowymi przyśpiewkami.. ; )
fin.
- ArtHur
- Juventino
A gdyby Slask sie polaczyl z Groclinem, to kibice Wisly nic by nie mowili...
Wisla 1-4 Lech, takie sa fakty. Pawelek to kompromitacja, koles w kazdym meczu lubi popelnic pare bledow.
Kolejny geniusz to Cabaj, moze i sie pastwie, ale chyba jednak nie. On tez popelnia mase bledow. Kiedy ktos w koncu powie, ze to sa po prostu slabi bramkarze, a nie jak wg don sir guru Szczesnego maja problemy z psychika?
Moze i 5 druzyn ma po 10 punktow, ale to obie ekipy z Warszawy sa liderami. Po Legii sie tego nie spodziewalem.
Wisla 1-4 Lech, takie sa fakty. Pawelek to kompromitacja, koles w kazdym meczu lubi popelnic pare bledow.
Kolejny geniusz to Cabaj, moze i sie pastwie, ale chyba jednak nie. On tez popelnia mase bledow. Kiedy ktos w koncu powie, ze to sa po prostu slabi bramkarze, a nie jak wg don sir guru Szczesnego maja problemy z psychika?
Moze i 5 druzyn ma po 10 punktow, ale to obie ekipy z Warszawy sa liderami. Po Legii sie tego nie spodziewalem.
- Nevermind
- Juventino
Michal17 pisze:paku, nie kłóć się z dyletantami, internetowymi chuliganami, nie musisz im nic udowadniać.
Amica Poznań to niby najlepsi kibice w Polsce? Buehehe... Głośniejsza była ostatnio Polonia Bytom 8)
I pisze to kto?
Rozumiem rozgoryczenie po porazce, ale nie pisz farmazonow. Nie wiesz z kim piszesz, nie znasz drugiej osoby wiec nie nazywaj jej internetowym chuliganem.
Draznia mnie tacy ludzie.
Poza tym. Ok Lech gral na licencji Amiki Wronki, zlaczyl sie z tym klubem.
Jakie to ma teraz znaczenie? Chyba tylko dla napinaczy..
Lech byl lepszy, zmiazdzyl Wisle. Jezeli miłosnicy nozy straciliby sześc bramek, pretensji miec by nie mogli.
A Lech ma najliczniejszych kibicow u siebie, jak i rowniez na wyjezdzie. O czym swiadcza statystyki.
A jezeli chodzi o najglosniejszych kibicow. Nikt chyba nie ma watpliwosci, ze najglosniejszy jest Widzew.
Tego nam nikt nie zabierze.
Ja sie pytam dalej. Gdzie ta Wisla? Pokaze oblicze z The Spurs?:>
I co zeby suszysz?Michal17 pisze:
Amica Poznań to niby najlepsi kibice w Polsce? Buehehe... Głośniejsza była ostatnio Polonia Bytom 8)
Jezeli lata sie z nozami, to szacunku dla klubu i kibicow miec nie mozna..Ultras pisze:
Z tej dyskusji (i nie tylko tej jednej na tym forum) wynika jasno, że Wisła postrzegana jest przez kibiców większości klubów Polski jak Juventus przez fanów Milanu, romy czy Interu. Tłumaczyć tego chyba nie muszę;)
Ostatnio zmieniony 15 września 2008, 15:51 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.