Wrocław - kibic Juve w potrzebie!!
- MasterJuve
- Juventino
Mieszkanie dla 5 studentów we Wrocławiu.
Witam. Mam taki problem. Od 25 września zaczynam studia na awf we Wrocku wraz z przyjaciółmi. Jest nas 5 i bardzo chcieli byśmy zamieszkać wszyscy razem we wspólnym mieszkaniu, ale praktycznie nie ma ofert na więcej niż 2 osoby. Mam więc gorącą prośbę do Was, abyście dali mi znać jeśli natkniecie się na taką ofertę. Będę dozgonnie wdzięczny za każdą okazaną pomoc..
[/b]
Witam. Mam taki problem. Od 25 września zaczynam studia na awf we Wrocku wraz z przyjaciółmi. Jest nas 5 i bardzo chcieli byśmy zamieszkać wszyscy razem we wspólnym mieszkaniu, ale praktycznie nie ma ofert na więcej niż 2 osoby. Mam więc gorącą prośbę do Was, abyście dali mi znać jeśli natkniecie się na taką ofertę. Będę dozgonnie wdzięczny za każdą okazaną pomoc..
[/b]
FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
È BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ
JUVE... JUVE... JUVE... JUVE...
- krzysiekjuve
- Juventino
Oto kilka linków do stronek z ofertami mieszkań. Może akurat którejś z nich nie przeglądałeś.
www.dlastudenta.pl
www.domiporta.pl
www.szybko.pl
www.manus.pl
www.e-stancje.pl
A jeśli to nie pomoże to zawsze można sprawdzić oferty z agencji nieruchomości ale to wiąże się z dodatkowym kosztem (ich prowizja)
Pozdrawiam i życze powodzenia
www.dlastudenta.pl
www.domiporta.pl
www.szybko.pl
www.manus.pl
www.e-stancje.pl
A jeśli to nie pomoże to zawsze można sprawdzić oferty z agencji nieruchomości ale to wiąże się z dodatkowym kosztem (ich prowizja)
Pozdrawiam i życze powodzenia

- Belialek
- Juventino
generalnei najlatwiej by bylo z lokalnych gazet (ja tak znalazlem) ale widze ze z podkarpacia jestescie wiec z tym bylby problem... najlepiej bylo by poprosic kogos kto mieszka we wroclawiu o sprawdzanie prasy (ja niestety we wrocku bede okolo 20. wrzesnia, wiec mysle ze nieco za pozno) - ogloszenia w necie przestaja byc aktualne w sekunde po umieszczeniu, na dodatek wlasciciele robia castingi na lokatorow, w gazetach najczesciej oglaszaja sie starsi ludzie, ktorzy maja do tego cale szczescie tradycyjne podejscie
ewentualnie na uczelnie probowac dzwonic, z tego co wiem to kazda posiada pewna baze ogloszen - a noz sie cos trafi.
PS a nie chcecie akademika?
5 osob to akurat jeden segment by byl... jedyny minus tych AWF'owskich przy stadionie to jednak dosyc daleko od centrum

PS a nie chcecie akademika?

- mawlo
- Juventino
Polecam manusa... duzo moich znajomych przez niego znalazlo mieszkanie... a tak ogolnie to sie spotkamy na rozpoczeciu
tez w tym roku dostalem sie na AWF tyle ze ide na TiR 
Czy jest tu ktos z Wroclawia i sie orientuje w jakim lokalu mozna obejrzec sobie meczyk? Najlepiej Juventusu oczywiscie??

Czy jest tu ktos z Wroclawia i sie orientuje w jakim lokalu mozna obejrzec sobie meczyk? Najlepiej Juventusu oczywiscie??

- MasterJuve
- Juventino
dzięki Wam wielkie.. generalnie bywa, że sprawy lubią się komplikować. i tak się też właśnie nam przytrafiło.. Część z nas dostała akademik a część nie. Ja na szczęście jestem w tej szczęśliwszej grupie.
ps meczyk w doborowym towarzystwie to było by coś
na razie muszę poznać miasto, a jest ono większe od mojego Krosna przynajmniej 3 razy
ps meczyk w doborowym towarzystwie to było by coś
FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ