Wrocław - kibic Juve w potrzebie!!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
MasterJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2008, 19:54

Mieszkanie dla 5 studentów we Wrocławiu.

Witam. Mam taki problem. Od 25 września zaczynam studia na awf we Wrocku wraz z przyjaciółmi. Jest nas 5 i bardzo chcieli byśmy zamieszkać wszyscy razem we wspólnym mieszkaniu, ale praktycznie nie ma ofert na więcej niż 2 osoby. Mam więc gorącą prośbę do Was, abyście dali mi znać jeśli natkniecie się na taką ofertę. Będę dozgonnie wdzięczny za każdą okazaną pomoc..
[/b]

FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
È BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ
JUVE... JUVE... JUVE... JUVE...
krzysiekjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2008, 21:50

Oto kilka linków do stronek z ofertami mieszkań. Może akurat którejś z nich nie przeglądałeś.

www.dlastudenta.pl
www.domiporta.pl
www.szybko.pl
www.manus.pl
www.e-stancje.pl

A jeśli to nie pomoże to zawsze można sprawdzić oferty z agencji nieruchomości ale to wiąże się z dodatkowym kosztem (ich prowizja)

Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Belialek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2008, 22:50

generalnei najlatwiej by bylo z lokalnych gazet (ja tak znalazlem) ale widze ze z podkarpacia jestescie wiec z tym bylby problem... najlepiej bylo by poprosic kogos kto mieszka we wroclawiu o sprawdzanie prasy (ja niestety we wrocku bede okolo 20. wrzesnia, wiec mysle ze nieco za pozno) - ogloszenia w necie przestaja byc aktualne w sekunde po umieszczeniu, na dodatek wlasciciele robia castingi na lokatorow, w gazetach najczesciej oglaszaja sie starsi ludzie, ktorzy maja do tego cale szczescie tradycyjne podejscie :) ewentualnie na uczelnie probowac dzwonic, z tego co wiem to kazda posiada pewna baze ogloszen - a noz sie cos trafi.

PS a nie chcecie akademika? ;) 5 osob to akurat jeden segment by byl... jedyny minus tych AWF'owskich przy stadionie to jednak dosyc daleko od centrum

mawlo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2008, 00:50

Polecam manusa... duzo moich znajomych przez niego znalazlo mieszkanie... a tak ogolnie to sie spotkamy na rozpoczeciu ;) tez w tym roku dostalem sie na AWF tyle ze ide na TiR ;)
Czy jest tu ktos z Wroclawia i sie orientuje w jakim lokalu mozna obejrzec sobie meczyk? Najlepiej Juventusu oczywiscie?? ;)

MasterJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2008, 14:40

dzięki Wam wielkie.. generalnie bywa, że sprawy lubią się komplikować. i tak się też właśnie nam przytrafiło.. Część z nas dostała akademik a część nie. Ja na szczęście jestem w tej szczęśliwszej grupie.

ps meczyk w doborowym towarzystwie to było by coś :smile: na razie muszę poznać miasto, a jest ono większe od mojego Krosna przynajmniej 3 razy

FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
È BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ
JUVE... JUVE... JUVE... JUVE...
Łokietek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2008, 23:29

Na meczyk to i ja się chętnie wybiorę :)

ODPOWIEDZ