Obuwie piłkarskie
- LordJuve
- Juventino
A czy ktoś miał lub ma korki DIADORA BRASIL MD PU
Podobno są z naturalnej skóry. Jak z ich wytrzymałością, wygodą podczas biegania?

Podobno są z naturalnej skóry. Jak z ich wytrzymałością, wygodą podczas biegania?
- Marcello Lippi
- Juventino
Ja mam czarne korki Nike Tiempo Ronaldinho,ale plastiki,żeby se tak czasami z kolegami pokopac,czarne halówki Nike Total 90 Laser II.Niestety fotek na razie nie jestem w stanie zamieścic
.Oba rodzaje spisują się znakomicie. 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Biało złote Adidas +p absolute.Dla mnie ideał wśród piłkarskiego obuwia-grałem wcześniej w butach Nike'a,jednak to Adidas jest moim zdaniem najlepszym producentem zajmującym się tego typu produktami.Co prawda zapłaciłem za nie niemałe pieniądze,a i znaleźć nie było ich w Polsce łatwo,ale ostatecznie udało mi się je wyszukać.Gram w nich od 2006 roku.
http://img256.imageshack.us/img256/6265 ... thgsc9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6265 ... thgsc9.jpg
- Drughi
- Juventino
A ktoś miał okazję grać w Lotto Zhero Gravity:

Bo niosę się z zamiarem kupna takiego obuwia tylko na razie w grę wchodzi kupno przez internet, a wolałbym najpierw przymierzyć, dopasować ze stopą i stąd pytanie: czy orientuje się ktoś z was czy taki model można znaleźć w hurtowniach z piłkarskim obuwiem, bo to jedyna szansa nie wliczając internetu. Chyba, że jest jakaś siedziba lotto na terenie naszego kraju, o której jeszcze mi nie wiadomo? Czasami można w gąszczu obuwia nike, adidas można natknąć się na korki lotto, ale tego modelu jeszcze nie widziałem.

Bo niosę się z zamiarem kupna takiego obuwia tylko na razie w grę wchodzi kupno przez internet, a wolałbym najpierw przymierzyć, dopasować ze stopą i stąd pytanie: czy orientuje się ktoś z was czy taki model można znaleźć w hurtowniach z piłkarskim obuwiem, bo to jedyna szansa nie wliczając internetu. Chyba, że jest jakaś siedziba lotto na terenie naszego kraju, o której jeszcze mi nie wiadomo? Czasami można w gąszczu obuwia nike, adidas można natknąć się na korki lotto, ale tego modelu jeszcze nie widziałem.
Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
- Leader
- Juventino
- KeRmit19
- Juventino
Drughi napisal:
O ile mi wiadomo mozna taki model dostac w hurtowniach. Polecam football factory. Nie wiem skad jestes wiec nie wiem rowniez, czy jest ona u Ciebie w miescie. Idziesz wybierasz buty i jesli nie ma ich na sklepie mowisz o jaki rozmiar Ci chodzi i oni w miare mozliwosci Ci go sprowadzaja;] Z tego co wiem maja oni rowniez jakis tam katalog w ktorych sa różnorakie buty i z niego takze mozna sobie cos wybrac
O ile mi wiadomo mozna taki model dostac w hurtowniach. Polecam football factory. Nie wiem skad jestes wiec nie wiem rowniez, czy jest ona u Ciebie w miescie. Idziesz wybierasz buty i jesli nie ma ich na sklepie mowisz o jaki rozmiar Ci chodzi i oni w miare mozliwosci Ci go sprowadzaja;] Z tego co wiem maja oni rowniez jakis tam katalog w ktorych sa różnorakie buty i z niego takze mozna sobie cos wybrac
- Bobeknaklo
- Juventino
Jeżeli chodzi o trawę to używam:

Tylko oczywiście nie taki brzydki kolor, no i mam wkręty, nie lanki
Używam ich aktualnie ale są na wyczerpaniu, poziom zniszczenia osiągnął już maksimum mimo to ciągle dają radę i w nich gram, ale wytrzymają jeszcze góra jeden mecz.
W pogotowiu mam już nowe Nike Tiempo II

Aktualnie poszukuję obuwia na salę, jeszcze 6 kolejek na trawie, zbliża się szereg turniejów halowych i muszę kupić nowe halówki.
Ostatnio używałem buty firmy Kappa:

Trzymały się nieźle, dobrze się w nich grało. Jakie polecacie buty halowe no powiedzmy do 200zl

Tylko oczywiście nie taki brzydki kolor, no i mam wkręty, nie lanki
Używam ich aktualnie ale są na wyczerpaniu, poziom zniszczenia osiągnął już maksimum mimo to ciągle dają radę i w nich gram, ale wytrzymają jeszcze góra jeden mecz.
W pogotowiu mam już nowe Nike Tiempo II

Aktualnie poszukuję obuwia na salę, jeszcze 6 kolejek na trawie, zbliża się szereg turniejów halowych i muszę kupić nowe halówki.
Ostatnio używałem buty firmy Kappa:

Trzymały się nieźle, dobrze się w nich grało. Jakie polecacie buty halowe no powiedzmy do 200zl
- stahoo
- Juventino
Nike Contact
przedział cenowy 140-160 zł, różne fajne wzory. Dużo moich kumpli w nich gra i są zadowoleni. Tez sie do nich przymierzałem, ale zrezygnowałem- jestem bramkarzem i po 2-3 meczach na hali ma starte boki butów, więc od pewnego czasu nie kupuje markowych- szkoda mi kasy!
Nike Contact
przedział cenowy 140-160 zł, różne fajne wzory. Dużo moich kumpli w nich gra i są zadowoleni. Tez sie do nich przymierzałem, ale zrezygnowałem- jestem bramkarzem i po 2-3 meczach na hali ma starte boki butów, więc od pewnego czasu nie kupuje markowych- szkoda mi kasy!
Nike Contact
- Bukol87
- Juventino
Adidas Telstar II

Mistrzostwo świata - polecam każdemu. Wygoda ponad wszystko.
Mistrzostwo świata - polecam każdemu. Wygoda ponad wszystko.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- montero4
- Juventino
Super buty. Jak styram moje Nike Tiempo Natural IIstahoo pisze:Nike Contact
Nike Contact

to kupuje Contact. Moim zdaniem mogą konkurować z Adidas Kaiser 5 w wygodzie ale nie wyglądzie :lol:
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4