Obuwie piłkarskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
PitusJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 19:20

Ja obecnie gram ważniejsze mecze w ADIDAS +F10 limonkowo-czarne (genialnie sie naprawdę gra Polecam!:) )a tak to w halówkach :) :ball: :dance:

.:Storia Di UN Grande Amore:.
Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 19:38

Heh, mam dokładnie takie same buty jak jak przedmówca i jestem z nich bardzo zadowolony.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 21:31

A czy ktoś miał lub ma korki DIADORA BRASIL MD PU :?:

Podobno są z naturalnej skóry. Jak z ich wytrzymałością, wygodą podczas biegania?

Marcello Lippi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 14:31

Ja mam czarne korki Nike Tiempo Ronaldinho,ale plastiki,żeby se tak czasami z kolegami pokopac,czarne halówki Nike Total 90 Laser II.Niestety fotek na razie nie jestem w stanie zamieścic :angry: .Oba rodzaje spisują się znakomicie. :D

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 21:26

Biało złote Adidas +p absolute.Dla mnie ideał wśród piłkarskiego obuwia-grałem wcześniej w butach Nike'a,jednak to Adidas jest moim zdaniem najlepszym producentem zajmującym się tego typu produktami.Co prawda zapłaciłem za nie niemałe pieniądze,a i znaleźć nie było ich w Polsce łatwo,ale ostatecznie udało mi się je wyszukać.Gram w nich od 2006 roku.

http://img256.imageshack.us/img256/6265 ... thgsc9.jpg

Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 17:39

Adidas Kaizer taki Old Style ;) Gra sie w nich rewelacyjnie, z bardzo dobrej skory sa wykonane

Drughi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:53

A ktoś miał okazję grać w Lotto Zhero Gravity:

Obrazek
Obrazek

Bo niosę się z zamiarem kupna takiego obuwia tylko na razie w grę wchodzi kupno przez internet, a wolałbym najpierw przymierzyć, dopasować ze stopą i stąd pytanie: czy orientuje się ktoś z was czy taki model można znaleźć w hurtowniach z piłkarskim obuwiem, bo to jedyna szansa nie wliczając internetu. Chyba, że jest jakaś siedziba lotto na terenie naszego kraju, o której jeszcze mi nie wiadomo? Czasami można w gąszczu obuwia nike, adidas można natknąć się na korki lotto, ale tego modelu jeszcze nie widziałem.

Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
Leader

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:05

Ja mam takie bucisze i gra mi się w nich EXTRA!!!

http://www.renisport.nazwa.pl/allegro/but220.jpg

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 15:33

Drughi napisal:
Bo niosę się z zamiarem kupna takiego obuwia tylko na razie w grę wchodzi kupno przez internet, a wolałbym najpierw przymierzyć, dopasować ze stopą i stąd pytanie: czy orientuje się ktoś z was czy taki model można znaleźć w hurtowniach z piłkarskim obuwiem, bo to jedyna szansa nie wliczając internetu. Chyba, że jest jakaś siedziba lotto na terenie naszego kraju, o której jeszcze mi nie wiadomo? Czasami można w gąszczu obuwia nike, adidas można natknąć się na korki lotto, ale tego modelu jeszcze nie widziałem.

O ile mi wiadomo mozna taki model dostac w hurtowniach. Polecam football factory. Nie wiem skad jestes wiec nie wiem rowniez, czy jest ona u Ciebie w miescie. Idziesz wybierasz buty i jesli nie ma ich na sklepie mowisz o jaki rozmiar Ci chodzi i oni w miare mozliwosci Ci go sprowadzaja;] Z tego co wiem maja oni rowniez jakis tam katalog w ktorych sa różnorakie buty i z niego takze mozna sobie cos wybrac :wink:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2008, 16:15

Jeżeli chodzi o trawę to używam:

Obrazek

Tylko oczywiście nie taki brzydki kolor, no i mam wkręty, nie lanki
Używam ich aktualnie ale są na wyczerpaniu, poziom zniszczenia osiągnął już maksimum mimo to ciągle dają radę i w nich gram, ale wytrzymają jeszcze góra jeden mecz.

W pogotowiu mam już nowe Nike Tiempo II

Obrazek

Aktualnie poszukuję obuwia na salę, jeszcze 6 kolejek na trawie, zbliża się szereg turniejów halowych i muszę kupić nowe halówki.
Ostatnio używałem buty firmy Kappa:

Obrazek

Trzymały się nieźle, dobrze się w nich grało. Jakie polecacie buty halowe no powiedzmy do 200zl

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2008, 18:10

Zależy, jaki masz rozmiar?
Niektóre firmy produkują buty do jakiegoś konkretnego numeru

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2008, 18:49

44

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2008, 18:53

Nike Contact
przedział cenowy 140-160 zł, różne fajne wzory. Dużo moich kumpli w nich gra i są zadowoleni. Tez sie do nich przymierzałem, ale zrezygnowałem- jestem bramkarzem i po 2-3 meczach na hali ma starte boki butów, więc od pewnego czasu nie kupuje markowych- szkoda mi kasy!

Nike Contact

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 06:10

Adidas Telstar II

Obrazek

Mistrzostwo świata - polecam każdemu. Wygoda ponad wszystko.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 09:40

stahoo pisze:Nike Contact
przedział cenowy 140-160 zł, różne fajne wzory. Dużo moich kumpli w nich gra i są zadowoleni. Tez sie do nich przymierzałem, ale zrezygnowałem- jestem bramkarzem i po 2-3 meczach na hali ma starte boki butów, więc od pewnego czasu nie kupuje markowych- szkoda mi kasy!

Nike Contact
Super buty. Jak styram moje Nike Tiempo Natural II Obrazek
to kupuje Contact. Moim zdaniem mogą konkurować z Adidas Kaiser 5 w wygodzie ale nie wyglądzie :lol:

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
ODPOWIEDZ