Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 17:56

Luker pisze:Jesli mowa o rywalach, to jeszcze tylko brakuje wisienki na torcie ze strony Interu :>

Ale ciii, nie zapeszajmy, nie zapeszajmy :]
kto tym razem? Lampard? Drogba? Essien? :>

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 17:59

Luker pisze:Jesli mowa o rywalach, to jeszcze tylko brakuje wisienki na torcie ze strony Interu :>

Ale ciii, nie zapeszajmy, nie zapeszajmy :]

Chodzi ci o Quaresme?

Obrazek
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 19:34

DjJuve pisze:kto tym razem? Lampard? Drogba? Essien? :>
Bierz przyklad od kolegi wyrzej. Chwile sie zastanowic, i nawet ty wykombinujesz o kogo mi chodzilo.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 20:15

ach, tylu było tych 'pewniaków' że aż ciężko się domyślić kto będzie następny /o\

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 21:49

Wymien mi tych "pewniakow".

Z twojej wypowiedzi wynika jakby bylo ich cale mnostwo. Wiec czekam...

Obrazek
Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 21:59

DjJuve pisze:ach, tylu było tych 'pewniaków' że aż ciężko się domyślić kto będzie następny /o\

Akurat transfer Klarezmy wydaje się być raczej przesądzony.Nie brał udziału w meczach towarzyskich Porto nie został zgłoszony na ostatni mecz ligowy a jedynym klubem ,który sie nim poważnie interesuje jest Inter.

A co do Jeremyego Meneza to uważam że to kolejny dobry ruch Romy...piłkarz utalentowany bez kompleksów może ciągnąć gre Romy...

Obrazek
pałer_rendżer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 22:08

Jeremy Menez może być dla Romy bardzo dużym wzmocnieniem, szczególnie po odejściu Manciniego do interu. Moim zdaniem będzie pasował do taktyki Spalettiego grając na skrzydle. Menez dysponuje świetną techniką, dobrymi warunkami fizycznymi, ciągiem na bramkę, trudno mu odebrać piłkę. Dobry ruch Giallorossich. Jeśli wraz z Baptistą sprawdzi się w Rzymie, to drużyna Spalettiego będzie jeszcze groźniejsza niż w poprzednim sezonie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 22:32

Luker pisze:Wymien mi tych "pewniakow".

Z twojej wypowiedzi wynika jakby bylo ich cale mnostwo. Wiec czekam...
powinieneś pamiętać kogo wymieniałeś, Frank Lampard był już zaklepany na 99,9%. Choć w przypadku transferu Quaresmy do Interu byłby bardzo zadowolony.

śliwek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 23:03

No Roma postarała się. Menez jest napastnikiem, ale może również grać na skrzydłach. Jest młody i ograny. We Francji rozegrał ponad 109 meczy strzelając przy tym tylko jak na napastnika 21 goli. Myślę więc, że w Romie zapełni lukę po Mancinim. Kolejny plus jest Francuzem a oni sprawdzają się chyba w każdej lidze. :wink:

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 23:51

DjJuve powiem tak. Ciesze sie, ze dosc zadko piszesz na tym forum.. Bo twoje posty potrafia irytowac..

A teraz wracajac do tematu. Jeremy Menez to pilkarz bardzo dobry. Dziwne, ze jeszcze nie mial przyjemnosc zagrac w trykocie tricolores. Suma transferu dosyc wysoka.. Wkoncu trudno okreslic forme zawodnika po ciezkiej kontuzji.
Jednak mysle, ze Menez z biegiem czasu zastapi Manciniego.

PS: Kto wie, moze teraz Monaco znajdzie kase na wykup wspanialego Tiago "Kocham Juve" Mendesa :prochno: .

Kibicom Romy gratuluje transferu.
Zobaczymy jak w tym sezonie w barwach Wilkow zagraja Baptista i Menez.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 23:57

Juventino90 pisze:DjJuve powiem tak. Ciesze sie, ze dosc zadko piszesz na tym forum.. Bo twoje posty potrafia irytowac..
Mówiąc szczerze jest tu wiele osób których posty irytują mnie jeszcze bardziej (zresztą ostatnio nieczęsto się zdarza, żeby DjJuve pisał jakieś głupoty) irytują, a którzy piszą tu na potęgę. To jest dopiero irytujące.

Niedawno powiedziałem, że transfery Romy mnie nie przekonują. Co prawda jeden ruch nie może diametralnie zmienić mojego zdania (tym bardziej, że nie popadajmy w skrajności - Menez nie jest piłkarzem wybitnym, wszystko musi jeszcze udowodnić), ale zarząd Romy ma w mojej ocenie plusa za ten transfer :). Liga Włoska dawno nie była tak silna :).

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 09:15

DjJuve pisze:powinieneś pamiętać kogo wymieniałeś, Frank Lampard był już zaklepany na 99,9%.
To to jest jeden pewniak, ktory nie wypalil, wiec gdzie masz tych pewniakoW ?

Poza tym, jesli sobie dobrze przypominam, a wydaje mi sie, ze tak, to pisalem, ze jestem pewny, ze dwojka z trojki Ricky/Lampard/Mancini przyjdzie, wiec wyglada na to, ze raczej sie nie pomylilem.

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 09:51

Romie był niewątpliwie taki transfer potrzebny. W systemie gry, jaki preferuje Spalletti (4-3-3) skrzydłowi odgrywają ogromną rolę. Tym samym Roma ma już w pełni skompletowaną kadrę i jedenastkę.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:31

Roma gra systemem 4-2-3-1, a nie 4-3-3. Co nie zmienia faktu, że Menez może być strzałem w "10".

Forza Roma
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2008, 11:55

TottiGol pisze:Roma gra systemem 4-2-3-1, a nie 4-3-3. Co nie zmienia faktu, że Menez może być strzałem w "10".
Tak, ale rolę ofensywnego pomocnika pełni - o ile się nie mylę - Perrotta, któremu bliżej do środkowego omocnika niż do napastnika, więc 4-2-3-1 na papierze na boisku często przeistacza się w 4-3-3.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ