Wszystko o AS Roma
- Lypsky
- Juventino
kto tym razem? Lampard? Drogba? Essien? :>Luker pisze:Jesli mowa o rywalach, to jeszcze tylko brakuje wisienki na torcie ze strony Interu :>
Ale ciii, nie zapeszajmy, nie zapeszajmy :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Niasty
- Juventino
DjJuve pisze:ach, tylu było tych 'pewniaków' że aż ciężko się domyślić kto będzie następny /o\
Akurat transfer Klarezmy wydaje się być raczej przesądzony.Nie brał udziału w meczach towarzyskich Porto nie został zgłoszony na ostatni mecz ligowy a jedynym klubem ,który sie nim poważnie interesuje jest Inter.
A co do Jeremyego Meneza to uważam że to kolejny dobry ruch Romy...piłkarz utalentowany bez kompleksów może ciągnąć gre Romy...
- pałer_rendżer
- Juventino
Jeremy Menez może być dla Romy bardzo dużym wzmocnieniem, szczególnie po odejściu Manciniego do interu. Moim zdaniem będzie pasował do taktyki Spalettiego grając na skrzydle. Menez dysponuje świetną techniką, dobrymi warunkami fizycznymi, ciągiem na bramkę, trudno mu odebrać piłkę. Dobry ruch Giallorossich. Jeśli wraz z Baptistą sprawdzi się w Rzymie, to drużyna Spalettiego będzie jeszcze groźniejsza niż w poprzednim sezonie.
- Lypsky
- Juventino
powinieneś pamiętać kogo wymieniałeś, Frank Lampard był już zaklepany na 99,9%. Choć w przypadku transferu Quaresmy do Interu byłby bardzo zadowolony.Luker pisze:Wymien mi tych "pewniakow".
Z twojej wypowiedzi wynika jakby bylo ich cale mnostwo. Wiec czekam...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- śliwek
- Juventino
No Roma postarała się. Menez jest napastnikiem, ale może również grać na skrzydłach. Jest młody i ograny. We Francji rozegrał ponad 109 meczy strzelając przy tym tylko jak na napastnika 21 goli. Myślę więc, że w Romie zapełni lukę po Mancinim. Kolejny plus jest Francuzem a oni sprawdzają się chyba w każdej lidze. 
- Nevermind
- Juventino
DjJuve powiem tak. Ciesze sie, ze dosc zadko piszesz na tym forum.. Bo twoje posty potrafia irytowac..
A teraz wracajac do tematu. Jeremy Menez to pilkarz bardzo dobry. Dziwne, ze jeszcze nie mial przyjemnosc zagrac w trykocie tricolores. Suma transferu dosyc wysoka.. Wkoncu trudno okreslic forme zawodnika po ciezkiej kontuzji.
Jednak mysle, ze Menez z biegiem czasu zastapi Manciniego.
PS: Kto wie, moze teraz Monaco znajdzie kase na wykup wspanialego Tiago "Kocham Juve" Mendesa
.
Kibicom Romy gratuluje transferu.
Zobaczymy jak w tym sezonie w barwach Wilkow zagraja Baptista i Menez.
A teraz wracajac do tematu. Jeremy Menez to pilkarz bardzo dobry. Dziwne, ze jeszcze nie mial przyjemnosc zagrac w trykocie tricolores. Suma transferu dosyc wysoka.. Wkoncu trudno okreslic forme zawodnika po ciezkiej kontuzji.
Jednak mysle, ze Menez z biegiem czasu zastapi Manciniego.
PS: Kto wie, moze teraz Monaco znajdzie kase na wykup wspanialego Tiago "Kocham Juve" Mendesa

Kibicom Romy gratuluje transferu.
Zobaczymy jak w tym sezonie w barwach Wilkow zagraja Baptista i Menez.
- Mati
- Juventino
Mówiąc szczerze jest tu wiele osób których posty irytują mnie jeszcze bardziej (zresztą ostatnio nieczęsto się zdarza, żeby DjJuve pisał jakieś głupoty) irytują, a którzy piszą tu na potęgę. To jest dopiero irytujące.Juventino90 pisze:DjJuve powiem tak. Ciesze sie, ze dosc zadko piszesz na tym forum.. Bo twoje posty potrafia irytowac..
Niedawno powiedziałem, że transfery Romy mnie nie przekonują. Co prawda jeden ruch nie może diametralnie zmienić mojego zdania (tym bardziej, że nie popadajmy w skrajności - Menez nie jest piłkarzem wybitnym, wszystko musi jeszcze udowodnić), ale zarząd Romy ma w mojej ocenie plusa za ten transfer

- L u k
- Interista
To to jest jeden pewniak, ktory nie wypalil, wiec gdzie masz tych pewniakoW ?DjJuve pisze:powinieneś pamiętać kogo wymieniałeś, Frank Lampard był już zaklepany na 99,9%.
Poza tym, jesli sobie dobrze przypominam, a wydaje mi sie, ze tak, to pisalem, ze jestem pewny, ze dwojka z trojki Ricky/Lampard/Mancini przyjdzie, wiec wyglada na to, ze raczej sie nie pomylilem.
- Łukasz
- Juventino
Romie był niewątpliwie taki transfer potrzebny. W systemie gry, jaki preferuje Spalletti (4-3-3) skrzydłowi odgrywają ogromną rolę. Tym samym Roma ma już w pełni skompletowaną kadrę i jedenastkę.
- Łukasz
- Juventino
Tak, ale rolę ofensywnego pomocnika pełni - o ile się nie mylę - Perrotta, któremu bliżej do środkowego omocnika niż do napastnika, więc 4-2-3-1 na papierze na boisku często przeistacza się w 4-3-3.TottiGol pisze:Roma gra systemem 4-2-3-1, a nie 4-3-3. Co nie zmienia faktu, że Menez może być strzałem w "10".