Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 17:48

bolec_juve pisze:Po 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiej :bravo:
Czyli nie farciarskie bramki są tylko wtedy gdy piłka wpadnie do bramki nie dotykając niczego prócz murawy? Gratuluje i pozdrawiam :rotfl: :rotfl:

Wg. mnie ta bramka wcale nie była farciarska, no ale...

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 19:49

'cygan' był lepszy więc moje odsyłanie dp było jak najbardziej uzasadnione. Capello tak robił i sięgneliśmy po scudetto. swoją drogą wypominanie mi tego jest śmieszne.
I tutaj się z Tobą nie zgodzę. Alex nawet jak był w znacznie lepszej formie to siedział na ławie i wchodził (jeśli Capello miał lepszy humor) czasami na ostatnie minuty... Ale szkoda teraz odgrzebywać stare sprawy :whistle:

Co do bramki Seedorfa to farciarska ona nie była. Przy tym strzale po prostu Buffon miał pecha że piłka po jego interwencji wpadła na słupek... :)

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 20:29

Bobek1991 pisze:
bolec_juve pisze:
Po 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiej :bravo: Druga bramka to niefortunne wybicie Momo i akurat pod nogi Clarenca.
Po 2.Karne top loteria i każdy to wie a Milan nie potrafił wygrać w normalnym czasie tak jak np. My z Interem. A nie obchodzi mnie to czy to jest ich 2 sparing czy 789 bo to kiedy drużyna zacznie sie przygotowywać do sezonu to jest ich sprawa mają do rozegrania trofeum i czy zaczą dzień przed tym trofeum przygotowania do sezonu czy miesiąc to zależy tylko od nich.Pozatym w pierwszym sparingu 23 Lipca Milan też zremisował i to z drużyną z Serie C1/A ale nieeee przecież to był ich pierwszy mecz i zawodnicy nie byli wypoczęci i wogóle bla bla bla bo przecież My byliśmy w 100% ekipą gotową przed meczem z Mezzocoroną wygranym 7:1 (woooow w pierwszym meczu wygraliśy 7:1 :shock: :shock: )
Po 3. Po czytaniu twojego posta zastanawiam sie czy ty kibicujesz Juve bo bronisz Milan jakbyś ich wielbił.

I jeszcze do pogrubionego w cytacie.Sezon się jeszcze nie rozpoczął panie wiem wszystko o Milanie trwają dopiero przygotowania do Sezonu 08/09 tzw. Pre-Season.
Hahahaha :D
Dobra zostwamy to tak jak jest nie będe się wdawał w dyskuje z tobą, nawet nie pdoałeś argumentów porządnych przemawiających za twoją racją. Żadnych! Dobra, ty masz racje, wiesz lepiej, jesteś wielkim kibicem a ja kibicuje Milanowi Interowi, Romie i w ogóle wszystklim oprócz Juve. Nie mam ochoty i potrzeby się rozpisywać i komentować twojej kolejnej wypowiedz bo to nie ma celu, ty zawsze znajdziesz jakies argumenty które myslisz ze beda przemawiały za tobą. Więc nie ma sensu, uważaj jak chcesz

Ups sory szefie ale myślałem, że troszke bardziej inteligenty jesteś ale skoro nie widzisz tutaj żadnych argumentów to chyba naprawde trzeba skończyć bo niedługo bedziesz pisał że ty tam nie rozumiesz i nie widzisz żadnych zdań. poprsostu śmieszy mnie że tak bronisz Milan że tacy przemęczeni że nie mieli piłkarzy że dopiero powracali z wakacji i śmieszy mnie że traktujesz zwycięstwo w karnych za "nie fartowne". :rotfl:

Czyli nie farciarskie bramki są tylko wtedy gdy piłka wpadnie do bramki nie dotykając niczego prócz murawy? Gratuluje i pozdrawiam
No widze że ktoś zrozumiał moją wypowiedz...to ja gratuluje bo napisałem że piłka pechowo,PECHOWO odbiła się od słupka dajmy jeszcze przykład Alexa skoro to nie był szczęsliwie strzelony gol czyli Alex też nie miał pecha strzelając z wolnego i trafiajać w słupki.Proponuje najpierw samemu zagrać w piłke (i nie mówie tutaj o graniu na podwórku ) żeby oceniać i koniec tematu bo ani wy ani ja nie zamierzam zdania zmieniać!!

PS:Nawet komentator powiedział przy pierwszym golu Seedofra że szczęśliwie ale przecież on sie nie zna :bravo:

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 20:58

Już ci mówiłem, ze nie będę z tobą dyskutować, nie obchodzi mnie to co piszesz ani co myślisz o mnie, o mojej opinii, chciałem tylko wyrazić swoja opinie na temat twojego punktu widzenia fartownych bramek, nie rozumiemy sie to nie ma o czym dyskutować, nikt nikogo nie przekona do swoich racji, ale ty musiałeś najechać na moja opinie ze bramki seedorfa, musiałeś sie popisać i zjechać mnie mało odwołując sie do tematu. nawet nie miałem zamiaru przeczytać tego posta bo nic mnie to nie obchodzi ale coś mnie przyciągnęło
bolec_juve pisze:poprsostu śmieszy mnie że tak bronisz Milan że tacy przemęczeni że nie mieli piłkarzy że dopiero powracali z wakacji i śmieszy mnie że traktujesz zwycięstwo w karnych za "nie fartowne". rotfl
Gdzie ja bronie Milan, gdzie mowie ze są przemęczeni, gdzie ze powracali z wakacji? Powiedziałem ze sa na samym początku przygotowań i nie należy oceniać ich gry, klasy, siły i potencjału po pierwszych sparingach!! :angry:
To jest przykład jak sobie zmyślasz, odchodząc od właściwego tematu rozmowy, a robisz to z braku argumentów.

Zwycięstwo w karnych ani trochę nie jest fartowne. Nie wiem na jakim ty świecie żyjesz. Treze chybił, robił już to wcześniej kilka razy, przecież to chyba od strzelca zależy a nie od siły wiatru czy układu księżyca bo ty chyba tak myślisz mówiąc ze zwycięstwo w karnych jest fartowne.

ty uważasz swoje, ja swoje. ty uważasz ze to przypadkowa bramka a ja ze nie i tyle na ten temat nie musisz sie koleś pluć i podważać mojej inteligencji jakakolwiek ona jest, z prostego powodu, gówno cię to interesuje!!!!

Proszę, zmyśl sobie jakieś rzeczy jak to robiłeś z tym ze "popieram milan", najedz na mnie, pokaz jaki jesteś mocny w gębie, zaimponuj wszystkim na forum, bo chyba tak o tym myślisz. tylko musisz wiedzieć ze to mnie nie obchodzi i zachowaj swoje opinie dla siebie, ja nie będę w taki sposób dyskutował, twoja gatka nie robi na mnie wrażenia.

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 21:25

a mnie zdziwiły dobre relacje między milanem a interem :| może jakiś sojusz przeciw nam knują? :P :prochno: zresztą ten gest Carlo w strone naszych kibiców, również w obronie swoich i interu... :think:

!!! Juventus Per Sempre !!!
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 22:08

również w obronie swoich i interu... :think:
Dziwne, że swoich bronił :think:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 22:11

No przecież chodziło mu o to, że oprócz swoich to jeszcze Interu, dobrze o tym wiesz!! :angry:

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 22:23

bolec_juve pisze:No widze że ktoś zrozumiał moją wypowiedz...to ja gratuluje bo napisałem że piłka pechowo,PECHOWO odbiła się od słupka dajmy jeszcze przykład Alexa skoro to nie był szczęsliwie strzelony gol czyli Alex też nie miał pecha strzelając z wolnego i trafiajać w słupki.Proponuje najpierw samemu zagrać w piłke (i nie mówie tutaj o graniu na podwórku ) żeby oceniać i koniec tematu bo ani wy ani ja nie zamierzam zdania zmieniać!!
Ja uważam, że ta bramka nie była zdobyta fuksem. Dlaczego? Dlatego, że strzał był mocny i przede wszystkim celny. Żadnego szczęścia tu nie widzę. Wiele jest takich bramek, które wpadają od słupka. Każdą uważasz za szczęśliwą?

PS. Mógłbyś te zdania kleić jakoś bardziej logicznie? Mało co zrozumiałem z Twojej wypowiedzi :wink:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 22:56

Orochimaru pisze:
slay_mac pisze:Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:

Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.

W tym turnieju były dwa pkt za wygraną i jeden za przegraną, czyli tabela wygląda tak:

1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
W tym turnieju były 2 pkt za wygranie w karnych a 3 pkt za zwycięstwo w regulaminowym czasie. A poza tym co inter wygrał że ma 2 pkt??
1pkt przyznaje się przegranemu w rzutach karnych. Przegrany w regulaminowym czasie nie dostaje nic.
Pokornie przyznaje się do błędu :d Zmyliła mnie tabela w tv po meczu Juve-Milan, 1.Milan 2 pkt. 2.Juve 1 pkt.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 23:11

Tulynek pisze: zresztą ten gest Carlo w strone naszych kibiców, również w obronie swoich i interu... :think:
zdenerwowało go chamstwo naszych pseudotifosich. i tyle.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 08:05

darek pisze:
bolec_juve pisze:No widze że ktoś zrozumiał moją wypowiedz...to ja gratuluje bo napisałem że piłka pechowo,PECHOWO odbiła się od słupka dajmy jeszcze przykład Alexa skoro to nie był szczęsliwie strzelony gol czyli Alex też nie miał pecha strzelając z wolnego i trafiajać w słupki.Proponuje najpierw samemu zagrać w piłke (i nie mówie tutaj o graniu na podwórku ) żeby oceniać i koniec tematu bo ani wy ani ja nie zamierzam zdania zmieniać!!
Ja uważam, że ta bramka nie była zdobyta fuksem. Dlaczego? Dlatego, że strzał był mocny i przede wszystkim celny. Żadnego szczęścia tu nie widzę. Wiele jest takich bramek, które wpadają od słupka. Każdą uważasz za szczęśliwą?

PS. Mógłbyś te zdania kleić jakoś bardziej logicznie? Mało co zrozumiałem z Twojej wypowiedzi :wink:
Nie o to mi chodzi.Bardziej miałem na myśli że przy odbiciu od słupka wystarczy np. 1cm żeby piłka inaczej się odbiła i wiem że ten strzał był mocny i celny ale Buffon zdążył interweniować i naprawde bardzo mało brakowało żeby piłka nie wpadła do bramki.

PS:Nie wiem jak można było tego nie zrozumieć."Nawet komentator powiedział przy pierwszym golu Seedofra że szczęśliwie ale przecież on sie nie zna" to znaczy że Komentator komentujący trofeum powiedział przy strzelonym pierwszym golu przez Seedorfa że piłka szczęśliwie odbiła się od słupka.

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 08:42

bolec_juve pisze:PS:Nie wiem jak można było tego nie zrozumieć."Nawet komentator powiedział przy pierwszym golu Seedofra że szczęśliwie ale przecież on sie nie zna" to znaczy że Komentator komentujący trofeum powiedział przy strzelonym pierwszym golu przez Seedorfa że piłka szczęśliwie odbiła się od słupka.
To akurat zrozumiałem. Teraz Ty mnie nie zrozumiałem mój PS nie dotyczył Twojego :wink: Pisałem ogólnie.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 11:31

a ja mam takie pytanie jakie mieliście odczucia związane z widokiem zambrotty w koszulce milanu?

Popieram zachowanie naszych kibiców i sam tak zareagowałem ponieważ dla mnie to on na to zasłużył...

!!! Juventus Per Sempre !!!
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 11:37

Tulynek pisze:a ja mam takie pytanie jakie mieliście odczucia związane z widokiem zambrotty w koszulce milanu?

Popieram zachowanie naszych kibiców i sam tak zareagowałem ponieważ dla mnie to on na to zasłużył...
Jakbym był na tym stadionie, to na pewno też bym na niego pogwizdał :whistle:
marcinek pisze:ja troche zabuffonuje ;) "trofeo tim wygra milan" xD
I wygrał :D

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 11:40

Nie do twarzy mu :wink: A po za tym, ten pan dla mnie juz niewiele znaczy... Pociesza mnie, że w momencie odejścia wybrał klub zagraniczny, nie z Włoch. Dlatego zasługuje na wiekszy szacunek niż np. Vieira, ale teraz powrócił do Serie A, do Milanu. Zdrajca czy nie? :o

Zablokowany