Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter
- Adi10
- Juventino
u mnie rowniez dziala.Niasty pisze:Wlasnie wlaczylem zeby sprawdzic czy dziala kanal i zakodowany jest Neutral mam nadzieje, ze na mecz odkoduja Pray Wy tez macie zakodowany?
U mnie działa.Ale raczej nie przejmuj sie oni kodują co niektóre filmy.Podobna rzecz jest na RAI.
Jest za to inny problem... o tej samej porze jest tenis na PS i PSE, bede musial powalczyc z rodzicami o telewizor

- Bobeknaklo
- Juventino
Wg "Soccer-Live" turniej będzie transmitowany przez tzw "Mondofutbol" na stronie www.justin.tv którą dobrze już znamy z meczu z Borussią i Broendby. Pamiętam w zeszłym sezonie świetnie mecze się oglądało na jakiejś Bułgarskiej sttronce. TV7 Bodaj. Jakość była świetna, u mnie na necie 640 kompletnie żadnych zająknięć pełne 90 min teraz mamy godnego rywala. Na tym też ładnie śmiga, jakość minimalnie gorsza ale bardzo fajnie się ogląda 

- Marcinzakopane
- Juventino
A nie wiecie czy dzisiaj już będą grać młodzi? Marchisio, De Cegile, Giovnico ??

- oliver
- Juventino
Mnie się wydaje , że oni się szykują na IO. Nie którzy sportowcy z różnych krajów dojechali już do wioski być może włosi też. Więc raczej nie zagrają dziś.Marcinzakopane pisze:A nie wiecie czy dzisiaj już będą grać młodzi? Marchisio, De Cegile, Giovnico ??
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Bobeknaklo
- Juventino
Właśnie mnie to zdziwiło, że ktos o tym napisał, przecież są na olimpiadzie, tzn przygotowują się do olimpiady i tak nagle opuśicili zgrupowanie? Poza tym Ranieri podał skład w których ich nie ma co jest normalne..
- Brutalo
- Juventino
Prosił bym kogoś, kto będzie już wiedział, który link z rojadirecta.com jest najlepszy, aby napisał posta i podał który kanał ogląda. Na temat turnieju.... a co, liczę na dwa zwycięstwa 8) mamy możliwości, a jak wyjdzie w praniu dowiemy się za około pół godziny 

- Bobeknaklo
- Juventino
Mam jeszcze jedno takie ważne pytanie. Jaki jest rozkład meczów?
A wracając do triumfatora to męczą mnie już teksty Internistów, że dopiero zaczęli przygotowania a my jesteśmy w połowie. Borussia jest już w pełni przygotowana do ligi a my dopiero jesteśmy w połowie przygotowań o lidze nikt jeszcze nie myśli bo jest jeszcze miesiąc, a pojechaliśmy ich równo podobnie ma się sprawa z Brondby. I to: "Jak wygra Juve to bedzie normalne, jak Inter lub Milan to będzie dziwne" taa, więc nasze zwycięstwa w tych sparingach są dziwne, Juventus zawsze będzie faworytem w meczach z takimi drużynami jak Brondby, decydują umiejętności i postawa zespołu. A różnica między formą czy umiejętnościami przed i po okresie przygotowawczym nie jest ogromna jak się niektórym wdaje. Np Alex miał kontuzję 9 miesięcy, to co kolejne 9 ma nadrabiać te zaległości i dopiero wtedy wrócić do gry? Gry w piłkę się ot tak nie zapomina, a na urlopach zawodnicy nie byli pół roku. Okres przygotowawczy to głownie przygotowanie fizyczne, budowanie kondycji, wytrzymałości itd oraz praca nad formą i zgraniem zespołu. To wprowadzenie do intensywnych treningów po przerwie od sportu. Nie jest łatwo wrócić np po miesięcznym urlopie i trenować codziennie i grać mecz, przystosowanie organizu do takiego trybu zycia wymaga znowu czasu. Nie szukajcie wymówki, w razie waszej ewentualnej przegranej
A wracając do triumfatora to męczą mnie już teksty Internistów, że dopiero zaczęli przygotowania a my jesteśmy w połowie. Borussia jest już w pełni przygotowana do ligi a my dopiero jesteśmy w połowie przygotowań o lidze nikt jeszcze nie myśli bo jest jeszcze miesiąc, a pojechaliśmy ich równo podobnie ma się sprawa z Brondby. I to: "Jak wygra Juve to bedzie normalne, jak Inter lub Milan to będzie dziwne" taa, więc nasze zwycięstwa w tych sparingach są dziwne, Juventus zawsze będzie faworytem w meczach z takimi drużynami jak Brondby, decydują umiejętności i postawa zespołu. A różnica między formą czy umiejętnościami przed i po okresie przygotowawczym nie jest ogromna jak się niektórym wdaje. Np Alex miał kontuzję 9 miesięcy, to co kolejne 9 ma nadrabiać te zaległości i dopiero wtedy wrócić do gry? Gry w piłkę się ot tak nie zapomina, a na urlopach zawodnicy nie byli pół roku. Okres przygotowawczy to głownie przygotowanie fizyczne, budowanie kondycji, wytrzymałości itd oraz praca nad formą i zgraniem zespołu. To wprowadzenie do intensywnych treningów po przerwie od sportu. Nie jest łatwo wrócić np po miesięcznym urlopie i trenować codziennie i grać mecz, przystosowanie organizu do takiego trybu zycia wymaga znowu czasu. Nie szukajcie wymówki, w razie waszej ewentualnej przegranej

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008, 20:24 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Conrad JUVE
- Juventino
Ale sie lekoo wkur...zylem wchodze na pewniaka do pokoju wlaczam C+ szukam po kolei Canale 5 ( zawsze mialem gdzies tak ok. 200 numeru) przesszukalewm i .... nie mam juz tego kanalu wywialo go

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Brutalo
- Juventino
Juventus-Inter, Juventus-Milan, Milan-Inter :-DBobek1991 pisze:Mam jeszcze jedno takie ważne pytanie. Jaki jest rozkład meczów?
- darek
- Juventino
- blackrider85
- Juventino
ja ogladam na tym
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... undofutbol

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008, 20:39 przez blackrider85, łącznie zmieniany 1 raz.