Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 12:26

LukaS pisze:Czy Canale5 jest dostępny w podstawowym pakiecie Cyfrowego Polsatu? Wszedłem na stronę CP i tam w liście programów nie ma C5.
137. Canale 5 - ogólny
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cyfrowy_Polsat

pakiety Mini i Familijny :-D

Obrazek
Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 13:54

Obawiam sie żę Canale 5 może zostac zakodowane podczas transmisji meczu.
Podobnie jest z telewizją Rai,która mecze pucharu Włoch w poprzednim sezonie tez kodowała.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 13:58

Niasty pisze:Obawiam sie żę Canale 5 może zostac zakodowane podczas transmisji meczu.
Podobnie jest z telewizją Rai,która mecze pucharu Włoch w poprzednim sezonie tez kodowała.
2 lata temu oglądałem ten turniej na Canale 5 i nie był zakodowany. Rok temu nie pamiętam, chyba mnie nie było w domu w czasie jego trwania. Pamięta ktoś jak było przed rokiem? Czy zakodowano turniej?

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 14:04

Mr Cezary pisze:
Niasty pisze:Obawiam sie żę Canale 5 może zostac zakodowane podczas transmisji meczu.
2 lata temu oglądałem ten turniej na Canale 5 i nie był zakodowany. Rok temu nie pamiętam, chyba mnie nie było w domu w czasie jego trwania. Pamięta ktoś jak było przed rokiem? Czy zakodowano turniej?
No właśnie podobno rok temu również nie kodowali, tak więc jestem najarany ; D

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 14:06

Przed rokiem nie zakodowano turnieju, bo pamietam jak oglądałem :)

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:00

Rai kodowała w tym sezonie mecze pucharu Włoch dlatego że Polsat Sport wykupił prawa do transmisji, a prawo telewizyjne w takiej sytuacji nakazuje blokowanie sygnału na kraje które dana prawa posiadają.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:06

Canale 5 to taki wloski kanal z logiem w ksztalcie litery 5 z takim dziwnym czyms nad ta cyfra i napisem Mediaset pod spodem? na tunerze mam na liscie kanalow ten kanal jako C5 takze wole sie upewnic :)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:22

Sapo_JuveFan pisze:Canale 5 to taki wloski kanal z logiem w ksztalcie litery 5 z takim dziwnym czyms nad ta cyfra i napisem Mediaset pod spodem? na tunerze mam na liscie kanalow ten kanal jako C5 takze wole sie upewnic :)
To chyba jednak to: http://farm1.static.flickr.com/28/42274 ... 71.jpg?v=0 Ale raczej ten mediaset jest jakoś z Canale 5 połączony. Także nie martw się ;p

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:26

Walo pisze:
Rai kodowała w tym sezonie mecze pucharu Włoch dlatego że Polsat Sport wykupił prawa do transmisji, a prawo telewizyjne w takiej sytuacji nakazuje blokowanie sygnału na kraje które dana prawa posiadają.

Z tego co się orientuje mecze Pucharu Niemiec w poprzednim sezonie były na PS i na ARD/ZDF.I na obu kanałach mecze były niekodowane.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:47

mateelv pisze:
Sapo_JuveFan pisze:Canale 5 to taki wloski kanal z logiem w ksztalcie litery 5 z takim dziwnym czyms nad ta cyfra i napisem Mediaset pod spodem? na tunerze mam na liscie kanalow ten kanal jako C5 takze wole sie upewnic :)
To chyba jednak to: http://farm1.static.flickr.com/28/42274 ... 71.jpg?v=0 Ale raczej ten mediaset jest jakoś z Canale 5 połączony. Także nie martw się ;p
Spokojnie, Mediaset jest właścicielem Canale 5, jak i Italia 1 :) Zatem powtórzę, co napisał mateelv, nie martw się :-D

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:49

Jeśli chodzi o transmisję przez internet, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że ten kanał można oglądać dzięki programowi Streamer One Player. Jestem niemal pewien, że ubiegłoroczne Trofeo Tim oglądałem właśnie w ten sposób. Co prawda jakość nie jest najlepsza, ale lepszy rydz niż nic, a poza tym nawet na słabym łączu działa płynnie :).

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 15:59

Mr Cezary pisze:
mateelv pisze:
Spokojnie, Mediaset jest właścicielem Canale 5, jak i Italia 1 :) Zatem powtórzę, co napisał mateelv, nie martw się :-D
Dokladnie, to wlasnie to logo ;) ja mam dodatkowo napis MEDIASET pod spodem 8) :prochno: Dziekuje koledzy, obejrze sobie dzis jak nasi kopia tylko obu stronom Mediolanu :twisted:

EDIT. Wlasnie wlaczylem zeby sprawdzic czy dziala kanal i zakodowany jest :| mam nadzieje, ze na mecz odkoduja :pray: Wy tez macie zakodowany? :?

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 17:05

Wlasnie wlaczylem zeby sprawdzic czy dziala kanal i zakodowany jest Neutral mam nadzieje, ze na mecz odkoduja Pray Wy tez macie zakodowany?

U mnie działa.Ale raczej nie przejmuj sie oni kodują co niektóre filmy.Podobna rzecz jest na RAI.

Obrazek
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 17:22

Transmisję meczu Juve z BD można było obejrzeć na stronie www.justin.tv
Moze z Milanem też się uda oglądnąć mecz :) właśnie dzięki tej stronce.

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
hade7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 17:50

FORZA JUVEEE!!!
Zablokowany