Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:20

kto gra u nas na obronie i kto zrobil teraz ten wslizg ??

Obrazek
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:21

no i koniec 3:1 dla nas,rewanż za finał z 97! :))

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ten cały Ekdal zupełnie niewidoczny i bezbarwny (nawet nie wiem kiedy wszedł), dużo lepiej gra i tak przeciętny Rossi. Szwed powinien zostać wypożyczony i to jak najszybciej.
Poulsen ładna asysta, ale nie zmienia to mojego zdania, iż powinniśmy kupić jeszcze jednego środkowego pomocnika. Szkoda, że trzeba jeszcze trochę poczekać, zanim znowu zobaczymy Giovinco w biało czarnej koszulce.

Niezły mecz w naszym wykonaniu, gra nie była może wspaniała, ale wynik budujący. Tak jak pisałem, na dzień dzisiejszy w ataku powinni grać Amauri i Iaquinta, zobaczymy co wydarzy się do końca okresu przygotowawczego.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

alex1897 pisze:kto gra u nas na obronie i kto zrobil teraz ten wslizg ??
też sie zastanawiam, ale wydaje mi się, że Knazevic.

Mam nadzieje, że ktoś będzie miał jakiś skrót, albo chociaż bramki i wrzuci je na server ?

Dobry wynik. :)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2008, 16:22 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
adrians10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:22

A wiec 3-1 dobra gra ale pod koniec za bardzo dalismy pola Borussi jednak Iaquinta już nie ma śladu po kontuzji weszedł strzelił 2 bramki Joker nie zawiódł

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:23

No i 3:1, spodziewałem się że będzie trudniej ale na dzczęście Juve zagrało naprawdę niezłe spotkanie. Amauri to był dobry zakup, Iaquinta w formie, Molinaro umie dośrodkować, Poulsen posłać długą piłe z której pada bramka. Skład mamy naprawdę niczego sobie.

P.S. Podoba mi się ten Rossi, strasznie ambitny, biega jakby na jeża siadł, nie odpuszcza straconych piłek.

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:24

No to udany sparing, jak narazie chłopaki radzą sobie dobrze. Imponuje Amauri, który już strzela regularnie, miejmy nadzieje, że z taką samą częstotliwością będzie strzelał w lidze ;D. Bardzo dobrze prezentuje się także Iaquinta, zaskakuje mnie swoją postawą również Ekdal ;). Udanie zadebiutował Poulsen, który popisał się świetnym podaniem do Iaquinty. Poczekamy, zobaczymy jak to będzie dalej... ;D

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gra mnie nie zachwyciła, na szczęście z wynikiem było już lepiej. Bardzo podobały mi się bramki, zwłaszcza 2 bramka Iaquinty.

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Atak Iaquinta i Amaurii jest super. 10bramek w 4meczach jesli dobrze licze...

zenek gepardovic

Juventino
Juventino

Legro zrobił ten wślizg na 99%...

JUVE is the best!!!
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:26

Też mi się wydaje że to był Legro, ale głowy sobie uciąc nie dam bo dokładnie to nie widziałem.

Juventino8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:27

Zdecydowanie Amauri okaże się jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) transferów, których dokonał Ranieri. Widać, że pieniądze nie poszły w błoto :-D I oczywiście brawo panie Iaquinta za dwie ładne bramki :bravo: :) Bardzo dobry wynik, który pozwala mieć nadzieje na sukcesy w tym sezonie :C

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:27

Ten ostatni wślizg stary,dobry Legro zrobił :)
Co do reszty meczu to bardzo pozytywnie możńa to wszystko ocenić, znowu Amauri strzelił znów też Iaquinta.Alex i David dopiero w chodzą jak dla mnie w ten pre-sezon i narazie nie oczekuje od nich wiele.Linia pomocy to oczywiście wspaniale ciągnący akcje bokami Camor z Nedvedem a także środek czyszczący wszystko Momo i kreator Zanetti (ta linia dała troche do wspominania bo dużo meczy tą właśnie pomocą graliśy). W obronie pierwszy raz Chiellini z Mellbergiem i było bardzo dobrze rówież bok czyli Zdenek grał nieźle i musze stwierdzić że Molinaro zrobił duże postępy i rośnie na klasowego lewego obrońce. Po połowie prawie cały skład się zmienił i wkońcu zobaczyliśmy Knazevica czy Alexa ale mysle że wszyscy czekali na Poulsena który przez tyle ile grał starał sie nie tracić i zrobił najlepsze co mógł czyli popisał się długim krosem do Vincenzo przy tym 3 golu. Ogólnie znowu tracimy bramke z karnego ale ten akurat był jakiś tak dziwnie podyktowany, ja sie nie dopatrzyłem przewinienia. :)

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:28

w obronie w drugiej połowie prawdopodobnie grali:
Salihamidzic...Knezevic...Legrottaglie...Zebina
Nie jestem pewny co do Brazzo.

Mówiłem, że Iaquinta ma z nami zostać :smile:

Druga połowa wg. mnie dobra. Pod koniec sobie niemcy troche pohasali, ale na szczęście nic z tego nie było.
Chimenti dość pewnie bronił, choć nie miał jakiś arcytrudnych sytuacji do obrony.

PS. Ale Ranieri jest dziwny. Po co wpuścił dwóch takich samych? Poulsena i Ekdala :prochno:
Połapać się nie mogłem :smile:
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2008, 16:32 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 16:28

z Broendby karny z Borussia karny to tylko sparingi ale warto teraz to zauwazyc a nie potem mowic ze sedzia wypacza mecz. koncowka zebiny katastrofa.
ogolnie dobra druga polowa w naszym wykonaniu (pierwszej nie widzialem) gra sie w miare kleila itd.
a tak btw zauwazyliscie jedno ze ranieri chyba zakazal strzelac wolnych naszym pilkarzom ;) ? stale fragmenty gry po prostu rozgrywaja nie kopia (ogladalem troche broendby i borussi i tak bylo moze w tych fragmentach co nie ogladalem kopali?). ranieri nie chce zdradzac swoich chytrych planow co do stalych fragmentow ;)

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Zablokowany