Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS
- Lypsky
- Juventino
Ten cały Ekdal zupełnie niewidoczny i bezbarwny (nawet nie wiem kiedy wszedł), dużo lepiej gra i tak przeciętny Rossi. Szwed powinien zostać wypożyczony i to jak najszybciej.
Poulsen ładna asysta, ale nie zmienia to mojego zdania, iż powinniśmy kupić jeszcze jednego środkowego pomocnika. Szkoda, że trzeba jeszcze trochę poczekać, zanim znowu zobaczymy Giovinco w biało czarnej koszulce.
Niezły mecz w naszym wykonaniu, gra nie była może wspaniała, ale wynik budujący. Tak jak pisałem, na dzień dzisiejszy w ataku powinni grać Amauri i Iaquinta, zobaczymy co wydarzy się do końca okresu przygotowawczego.
Poulsen ładna asysta, ale nie zmienia to mojego zdania, iż powinniśmy kupić jeszcze jednego środkowego pomocnika. Szkoda, że trzeba jeszcze trochę poczekać, zanim znowu zobaczymy Giovinco w biało czarnej koszulce.
Niezły mecz w naszym wykonaniu, gra nie była może wspaniała, ale wynik budujący. Tak jak pisałem, na dzień dzisiejszy w ataku powinni grać Amauri i Iaquinta, zobaczymy co wydarzy się do końca okresu przygotowawczego.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kuben
- Juventino
też sie zastanawiam, ale wydaje mi się, że Knazevic.alex1897 pisze:kto gra u nas na obronie i kto zrobil teraz ten wslizg ??
Mam nadzieje, że ktoś będzie miał jakiś skrót, albo chociaż bramki i wrzuci je na server ?
Dobry wynik.

Ostatnio zmieniony 27 lipca 2008, 16:22 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Donnie
- Juventino
No i 3:1, spodziewałem się że będzie trudniej ale na dzczęście Juve zagrało naprawdę niezłe spotkanie. Amauri to był dobry zakup, Iaquinta w formie, Molinaro umie dośrodkować, Poulsen posłać długą piłe z której pada bramka. Skład mamy naprawdę niczego sobie.
P.S. Podoba mi się ten Rossi, strasznie ambitny, biega jakby na jeża siadł, nie odpuszcza straconych piłek.
P.S. Podoba mi się ten Rossi, strasznie ambitny, biega jakby na jeża siadł, nie odpuszcza straconych piłek.
- MaHeR
- Juventino
No to udany sparing, jak narazie chłopaki radzą sobie dobrze. Imponuje Amauri, który już strzela regularnie, miejmy nadzieje, że z taką samą częstotliwością będzie strzelał w lidze ;D. Bardzo dobrze prezentuje się także Iaquinta, zaskakuje mnie swoją postawą również Ekdal
. Udanie zadebiutował Poulsen, który popisał się świetnym podaniem do Iaquinty. Poczekamy, zobaczymy jak to będzie dalej... ;D

- zenek gepardovic
- Juventino
Legro zrobił ten wślizg na 99%...
JUVE is the best!!!
- Juventino8
- Juventino
Zdecydowanie Amauri okaże się jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) transferów, których dokonał Ranieri. Widać, że pieniądze nie poszły w błoto :-D I oczywiście brawo panie Iaquinta za dwie ładne bramki
Bardzo dobry wynik, który pozwala mieć nadzieje na sukcesy w tym sezonie :C

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- bolec_juve
- Juventino
Ten ostatni wślizg stary,dobry Legro zrobił
Co do reszty meczu to bardzo pozytywnie możńa to wszystko ocenić, znowu Amauri strzelił znów też Iaquinta.Alex i David dopiero w chodzą jak dla mnie w ten pre-sezon i narazie nie oczekuje od nich wiele.Linia pomocy to oczywiście wspaniale ciągnący akcje bokami Camor z Nedvedem a także środek czyszczący wszystko Momo i kreator Zanetti (ta linia dała troche do wspominania bo dużo meczy tą właśnie pomocą graliśy). W obronie pierwszy raz Chiellini z Mellbergiem i było bardzo dobrze rówież bok czyli Zdenek grał nieźle i musze stwierdzić że Molinaro zrobił duże postępy i rośnie na klasowego lewego obrońce. Po połowie prawie cały skład się zmienił i wkońcu zobaczyliśmy Knazevica czy Alexa ale mysle że wszyscy czekali na Poulsena który przez tyle ile grał starał sie nie tracić i zrobił najlepsze co mógł czyli popisał się długim krosem do Vincenzo przy tym 3 golu. Ogólnie znowu tracimy bramke z karnego ale ten akurat był jakiś tak dziwnie podyktowany, ja sie nie dopatrzyłem przewinienia.

Co do reszty meczu to bardzo pozytywnie możńa to wszystko ocenić, znowu Amauri strzelił znów też Iaquinta.Alex i David dopiero w chodzą jak dla mnie w ten pre-sezon i narazie nie oczekuje od nich wiele.Linia pomocy to oczywiście wspaniale ciągnący akcje bokami Camor z Nedvedem a także środek czyszczący wszystko Momo i kreator Zanetti (ta linia dała troche do wspominania bo dużo meczy tą właśnie pomocą graliśy). W obronie pierwszy raz Chiellini z Mellbergiem i było bardzo dobrze rówież bok czyli Zdenek grał nieźle i musze stwierdzić że Molinaro zrobił duże postępy i rośnie na klasowego lewego obrońce. Po połowie prawie cały skład się zmienił i wkońcu zobaczyliśmy Knazevica czy Alexa ale mysle że wszyscy czekali na Poulsena który przez tyle ile grał starał sie nie tracić i zrobił najlepsze co mógł czyli popisał się długim krosem do Vincenzo przy tym 3 golu. Ogólnie znowu tracimy bramke z karnego ale ten akurat był jakiś tak dziwnie podyktowany, ja sie nie dopatrzyłem przewinienia.

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- darek
- Juventino
w obronie w drugiej połowie prawdopodobnie grali:
Salihamidzic...Knezevic...Legrottaglie...Zebina
Nie jestem pewny co do Brazzo.
Mówiłem, że Iaquinta ma z nami zostać
Druga połowa wg. mnie dobra. Pod koniec sobie niemcy troche pohasali, ale na szczęście nic z tego nie było.
Chimenti dość pewnie bronił, choć nie miał jakiś arcytrudnych sytuacji do obrony.
PS. Ale Ranieri jest dziwny. Po co wpuścił dwóch takich samych? Poulsena i Ekdala
Połapać się nie mogłem
Salihamidzic...Knezevic...Legrottaglie...Zebina
Nie jestem pewny co do Brazzo.
Mówiłem, że Iaquinta ma z nami zostać
Druga połowa wg. mnie dobra. Pod koniec sobie niemcy troche pohasali, ale na szczęście nic z tego nie było.
Chimenti dość pewnie bronił, choć nie miał jakiś arcytrudnych sytuacji do obrony.
PS. Ale Ranieri jest dziwny. Po co wpuścił dwóch takich samych? Poulsena i Ekdala

Połapać się nie mogłem
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2008, 16:32 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
z Broendby karny z Borussia karny to tylko sparingi ale warto teraz to zauwazyc a nie potem mowic ze sedzia wypacza mecz. koncowka zebiny katastrofa.
ogolnie dobra druga polowa w naszym wykonaniu (pierwszej nie widzialem) gra sie w miare kleila itd.
a tak btw zauwazyliscie jedno ze ranieri chyba zakazal strzelac wolnych naszym pilkarzom
? stale fragmenty gry po prostu rozgrywaja nie kopia (ogladalem troche broendby i borussi i tak bylo moze w tych fragmentach co nie ogladalem kopali?). ranieri nie chce zdradzac swoich chytrych planow co do stalych fragmentow 
ogolnie dobra druga polowa w naszym wykonaniu (pierwszej nie widzialem) gra sie w miare kleila itd.
a tak btw zauwazyliscie jedno ze ranieri chyba zakazal strzelac wolnych naszym pilkarzom

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."