Wasze ulubione kluby przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
black_dog147

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2008, 22:41

Ja kibicowałem Widzewowi :D teraz z OE jestem za Lechem, ale sercem tylko za JUVE od 1998 , konkretniej od meczu z Dynamo w Turynie ( 1:1 i 4:1 rewanż!!!!! ;] ) nigdy nie uwielbiałem innego klubu. Miałem chwile słabości i byłem bliski "przeprowadzki" do Barcy, ale nie dlatego że wygrali LM , po prostu jeśli nie gra JUVE to kibicuje Barcy i Ajaxowi.
:ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball:
tak więc hwała JUVE I LECHOWI ORAZ BARCY AJAXOWI !!! :D
i nigdy nie kibicowałem jakiejść drużynie za to że coś wygrali. drużynie się kibiuje nie za osiągniecia tylko za .... no właśnie , za co :?: czy musi być powód :?: jeszcze raz forza JUVE!!!! czy w bogactwie czy to w biedzie żaden kibic JUVE nie zawiedzie :D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2008, 22:53

black_dog147 pisze:Ja kibicowałem Widzewowi :D teraz z OE jestem za Lechce, ale sercem tylko za JUVE od 1998 , konkretniej od meczu z Dynamo w Turynie ( 1:1 i 4:1 rewanż!!!!! ;] ) nigdy nie uwielbiałem innego klubu. Miałem chwile słabości i byłem bliski "przeprowadzki" do Barcy, ale nie dlatego że wygrali LM , po prostu jeśli nie gra JUVE to kibicuje Barcy i Ajaxowi.
Achh te chorągiewki.

Z Juventusem od 1997-98 bylem malym smykiem. Brat <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wpoil we mnie milosc do Juventusu.

trayor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 11:16

Ja jak byłem całkiem mały (9 lat :-D ) to kibicowałem ManU. Po 2 latach moim ulubionym klubem stał się Juventus, któremu kibicuję już 7 lat i to się nie zmieni. 8)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 11:36

A ja mogę z dumą powiedzieć,że nigdy przed Juve nikomu nie kibicowałem.To mój pierwszy i ostatni klub,któremu w całości oddałem biało-czarne serce...........

BeeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 11:46

Identycznie jak Mrozzi w 100% tak samo

Serce w bieli krew w czerni na zawsze wielkiemu JUVENTUSOWI wierni
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 12:00

Dla mnie Juventus to religia-co poniektórzy widzą w nim zapewne "tylko" dobry zespół.Dla mnie to dosłownie styl życia.Nie zapomnę,jak po degradacji płakałem jak dziecko,widząc cierpiące Juve i odejście kolejnych graczy z Turynu....Uczucia te były tak silne,że nie cieszyło mnie wówczas kompletnie nic...Po powrocie do A wielu znajomych kibicujących innym drużynom pytało-"ty nadal z Juve?"Kiedy uzyskiwali twierdzącą odpowiedź-z uznaniem kiwali głowami i dostrzegałem,że wzbudziło to w nich ogromny podziw...Zmieniają się piłkarze,zmienia się zarząd,zmieniają się nawet stadiony,na jakich rozgrywamy spotkania,ale Juve to zawsze Juve-Vecchia Signora-kwintesencja piękna i stylu...

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 12:05

mrozzi pisze:.Po powrocie do A wielu znajomych kibicujących innym drużynom pytało-"ty nadal z Juve?"Kiedy uzyskiwali twierdzącą odpowiedź-z uznaniem kiwali głowami i dostrzegałem,że wzbudziło to w nich ogromny podziw..
Widocznie kumple to zwyczajne chorągiewki. Fascynacja Bravo Sportem itp.

Nie rozumiem jak mozna w jednej chwili zmienic ukochany klub na inny.
Jednak pomimo tego, ze nie rozumiem takich sytuacji mam kilku takich "znajomych :prochno: "

Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 12:12

Heh odkąd zaczęłem się interesować piłeczką moim ukochanym klubem zostało Juve :-D pamiętam meczyk LM w 1999 roku, półfinał Juve-ManU 2-3 , od tego czasu zaczęłem kibicować obu zespołą, jednak po roku ManU przestał się dla mnie liczyć... :D

JUVE-to jest miłość na całe życie :D

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 22:47

:think: sięgając wstecz nie mogę sobie przypomnieć, żebym kibicował jakiemuś klubowi tak długo jak Juve, jak byłem w podstawówce to kibicowałem Polonii Warszawa jak reszta klasy, ale tego nie można było nazwać kibicowaniem. Patrzyłem tylko wynik meczu. Więcej mnie nie interesowało. I pewnego wtorkowego lub środowego wieczora obejrzałem piękną grę Juventusu i Pavla Nedveda. Ta miłość trwa od tamtej pory. A od jakiś 2-3 lat kibicuję jeszcze ManU i Arsenalowi ale nic nie dorówna Juve!! FORZA!

Drughi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 00:57

Football nie istniał do momentu gdy zacząłem kibicować Juventusowi. Nie jestem na pewno wyjątkiem.

Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
Marcello Lippi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 11:46

Juve kibicuje już od 9 lat nieprzerwanie i miłością bezgraniczną!!!I NIGDY TA MIŁOŚĆ SIĘ NIE SKOŃCZY!!!Z innych klubów lubię jeszcze PSV Eindhoven,ale oczywiście nie może się to w 1%równac z JUVE!!!

PitusJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 17:04

Juve w mym sercu od lat 6.5 :) a tak to pośrednio kibicuje GKS Katowice od paru lat :) ale Juventus jest najważniejszy oczywiście :)

.:Storia Di UN Grande Amore:.
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 17:46

Juventino90 pisze:
mrozzi pisze:.Po powrocie do A wielu znajomych kibicujących innym drużynom pytało-"ty nadal z Juve?"Kiedy uzyskiwali twierdzącą odpowiedź-z uznaniem kiwali głowami i dostrzegałem,że wzbudziło to w nich ogromny podziw..
Widocznie kumple to zwyczajne chorągiewki. Fascynacja Bravo Sportem itp.

Nie rozumiem jak mozna w jednej chwili zmienic ukochany klub na inny.
Jednak pomimo tego, ze nie rozumiem takich sytuacji mam kilku takich "znajomych :prochno: "

Moja przygoda z Juve zaczęła się na EURO 2000 w wieku 8 lat, podziwiałem grę Alexa i reprezentacji Włoch i płakałem po porażce z Francją ;d Po mistrzostwach dowiedziałem się, że Alex gra w Juve i zacząłem kibicować Starej damie na dobre i na złe. Przyznaje, że w tamtym czasie przeżywałem fascynację BravoSport, jednak wyszukiwałem tam tylko informacji i plakatów Juve ;p W żadnym wypadku nie sprawiło ono, że chociaż na chwilę mógłbym przestać kochać Juventus.

Marcello Lippi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 19:27

Jak mnie niektórzy wkurzają....Ja nie wiem jak można kibicowac milionowi różnych drużyn?!Inter :angry:,Real,Livepool,Bóg wie co jeszcze...Ja się przyznaję:kibicuje nie tylko Juve,ale i PSV.Ale w skali 0-10 to jest jakieś 4,5-5,a Juve 11.Po prostu są mi nieco więcej niż obojętni.Rozumiem że można lubic pojedynczych piłkarzy z innych drużyn,ale od razu cały zespół?Jak już nie byłbym kibicem Juve,(czego sobie absolutnie nie wyobrażam)a np.Barcelony to na pewno nie polubiłbym realu i na odwrót.A niektórzy tu,byli fani interu nagle przemienili sięw Juventinich...Gdzie tu wiernośc,przywiązanie do klubu?Sezonowcy...

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 20:06

Ja kibicuje Juve on prawie 10 lat,moim największym idolem Alessandro Del Piero a trenerem Marcelo Lippi.Zawsze byłem sercem z czarnobiałymi a poznałem ten klub przypadkiem gdy oglądałem jakiś pierwszy lepszy mecz i spodobała mi się ta stara damulka od pierwszego wejrzenia.Najgorszymi chwilami dla mnie była przegrana z milanem w LM w 2003 oraz pożegnanie się z ligą mistrzów przez dwa sezony czyli odpadnięcie w ćwiećfinale z arsenalem w 2006r.Największą moją hańbą było na krótki czas kibicowanie milanowi.Gdy w 2004 roku juve odpadł w dwumeczu z deportivo,kibicowałem milanowi dwa mecze los chciał że przeciwko deportivo i jestem temu klubowi bardzo wdzięczny że zniechęcił mnie do tego klubu,eliminując go z dalszej części rozgrywek,co prawda 1 mecz przegrał 1:4 i cieszyłem się ze zwycięstwa milanu za to w drugim meczu milanisko dostało takie baty i przegrało @ mecz 4:0.Byłem wkurzony że zmieniłem klub na tak beznadziejny i zapowiedział sobie że nigdy w życiu nie opuszcze bianconerich i będe im wierny do końca i z dumą to czynie. Forza Juve siamo noi

ODPOWIEDZ