Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:43

Nicolas pisze:Jak wysyłam list to ile znaczków muszę przykleić?? I dzięki za adresy :)
Zależy ile dadzą Ci na poczcie :wink:. Nie ilość, tylko wartość jest ważna.
Tutaj masz cennik: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
84czarny pisze:Moge Dostac adres Czeskiej Federacji jewsliktos i po Ang pisaliscie czy po Czesku?
Chłopie, na poprzedniej stronie tego tematu podałem adres do Federacji Czech w PN (na samym dole)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 13:02

Macie jeszcze jakies pewne Meile co odpisuje ?Bym byl Wdzieczny!!!

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 13:14

Po mailach dostałem paczki od:

-Alemannii Aachen office@alemannia-aachen.de
- F.A. Premier League contactus@premierleague.com
- maccabi haifa info@maccabihaifafc.com
- Niemieckiej Federacji Piłkarskiej info@dfb.de
- Szwedzkiej Federacji piłkarskiej svff@svenskfotboll.se

chyba tyle. no i też z czech ale o tym mowa była wcześniej. to wszystko dostałem w ubiegłym roku, bo jak już pisałem wcześniej, teraz już za często nie piszę listów ani maili do klubów i federacji. w tym roku jedynie z Premier League dostałem paczkie w której była przypinka i 6 naklejek.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 01:31

to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni

rogal12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 07:20

Mogłby ktos podac troche adresow i rozwinac temat ?? ;]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 08:00

.......
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:22 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.

Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 08:39

pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
A jak Ci powiem, że nie piszę "kibicuję waszemu klubowi" tylko "zbieram pamiątki piłkarskie"?

Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 10:16

pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
A jak Ci powiem, że zbieram tylko autografy ?

84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 16:49

Po meilu do LIverpolu dostalem takiego meila JESLII BY KTOS MUGL TO PROSZE O PRZETLUMACZENIE .CHYBA KAZA WYSLAC LISTEM..
Dear Supporter,

Thank you for your email.

In order for the Public Relations Department to respond to your request, they require it in writing to the following address:

Public Relations Department

ADRES

Please include a self-addressed envelope (no stamp/postage required)

(Please do not address correspondence to myself as this can cause it to come to the website rather than the PR Department)

If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.

Kind regards,

Andrea Shaw

Customer Services

Liverpoolfc.tv

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 18:59

........
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:26 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 19:21

84czarny pisze:Po meilu do LIverpolu dostalem takiego meila JESLII BY KTOS MUGL TO PROSZE O PRZETLUMACZENIE .CHYBA KAZA WYSLAC LISTEM..
Dear Supporter,

Thank you for your email.

In order for the Public Relations Department to respond to your request, they require it in writing to the following address:

Public Relations Department

ADRES

Please include a self-addressed envelope (no stamp/postage required)

(Please do not address correspondence to myself as this can cause it to come to the website rather than the PR Department)

If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.

Kind regards,

Andrea Shaw

Customer Services

Liverpoolfc.tv
Musisz napisać im list ręcznie i dołączyć do niego kopertę ze swoim adresem na odwrocie :)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 20:57

Nicolas ----->>> I co dostales cos????????????

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 21:17

Jellei pisze:
A jak Ci powiem, że nie piszę "kibicuję waszemu klubowi" tylko "zbieram pamiątki piłkarskie"?
spoko mi to tam lata... ale wiesz no nie mozna tak

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 22:13

84czarny pisze:Nicolas ----->>> I co dostales cos????????????

Od Stuttgartu? Napisali ze wysłali 2 własnoręcznie napisane karty(a w kopercie były 2 kartki a4 napisane coś po niemiecku i angielsku) więc raczej chyba poczta zabrała autografy :P A jutro wysyłam do innych klubów :)

djkg6

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2008, 23:18

pele7 pisze:
Jellei pisze:
spoko mi to tam lata... ale wiesz no nie mozna tak
to po co wchodzisz do tego tematu?? widocznie nie jest on dla ciebie...

a tak na marginesie to temacik kręci się już 4 lata, pięknie :D :D

ODPOWIEDZ