Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kamil_on
- Juventino
Zależy ile dadzą Ci na poczcieNicolas pisze:Jak wysyłam list to ile znaczków muszę przykleić?? I dzięki za adresy
Tutaj masz cennik: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
Chłopie, na poprzedniej stronie tego tematu podałem adres do Federacji Czech w PN (na samym dole)84czarny pisze:Moge Dostac adres Czeskiej Federacji jewsliktos i po Ang pisaliscie czy po Czesku?
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- alex_KiNiO
- Juventino
Po mailach dostałem paczki od:
-Alemannii Aachen office@alemannia-aachen.de
- F.A. Premier League contactus@premierleague.com
- maccabi haifa info@maccabihaifafc.com
- Niemieckiej Federacji Piłkarskiej info@dfb.de
- Szwedzkiej Federacji piłkarskiej svff@svenskfotboll.se
chyba tyle. no i też z czech ale o tym mowa była wcześniej. to wszystko dostałem w ubiegłym roku, bo jak już pisałem wcześniej, teraz już za często nie piszę listów ani maili do klubów i federacji. w tym roku jedynie z Premier League dostałem paczkie w której była przypinka i 6 naklejek.
-Alemannii Aachen office@alemannia-aachen.de
- F.A. Premier League contactus@premierleague.com
- maccabi haifa info@maccabihaifafc.com
- Niemieckiej Federacji Piłkarskiej info@dfb.de
- Szwedzkiej Federacji piłkarskiej svff@svenskfotboll.se
chyba tyle. no i też z czech ale o tym mowa była wcześniej. to wszystko dostałem w ubiegłym roku, bo jak już pisałem wcześniej, teraz już za często nie piszę listów ani maili do klubów i federacji. w tym roku jedynie z Premier League dostałem paczkie w której była przypinka i 6 naklejek.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- pele7
- Juventino
to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
- Jellei
- Juventino
A jak Ci powiem, że nie piszę "kibicuję waszemu klubowi" tylko "zbieram pamiątki piłkarskie"?pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
- Palladino
- Juventino
A jak Ci powiem, że zbieram tylko autografy ?pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
- 84czarny
- Juventino
Po meilu do LIverpolu dostalem takiego meila JESLII BY KTOS MUGL TO PROSZE O PRZETLUMACZENIE .CHYBA KAZA WYSLAC LISTEM..
Dear Supporter,
Thank you for your email.
In order for the Public Relations Department to respond to your request, they require it in writing to the following address:
Public Relations Department
ADRES
Please include a self-addressed envelope (no stamp/postage required)
(Please do not address correspondence to myself as this can cause it to come to the website rather than the PR Department)
If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.
Kind regards,
Andrea Shaw
Customer Services
Liverpoolfc.tv
Dear Supporter,
In order for the Public Relations Department to respond to your request, they require it in writing to the following address:
ADRES
(Please do not address correspondence to myself as this can cause it to come to the website rather than the PR Department)
If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.
Kind regards,
Andrea Shaw
Customer Services
Liverpoolfc.tv
- Kamil_on
- Juventino
Musisz napisać im list ręcznie i dołączyć do niego kopertę ze swoim adresem na odwrocie84czarny pisze:Po meilu do LIverpolu dostalem takiego meila JESLII BY KTOS MUGL TO PROSZE O PRZETLUMACZENIE .CHYBA KAZA WYSLAC LISTEM..
Dear Supporter,
ADRES
Kind regards,
Andrea Shaw
Customer Services
Liverpoolfc.tv

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- pele7
- Juventino
spoko mi to tam lata... ale wiesz no nie mozna takJellei pisze:A jak Ci powiem, że nie piszę "kibicuję waszemu klubowi" tylko "zbieram pamiątki piłkarskie"?pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
- Nicolas
- Juventino
84czarny pisze:Nicolas ----->>> I co dostales cos????????????
Od Stuttgartu? Napisali ze wysłali 2 własnoręcznie napisane karty(a w kopercie były 2 kartki a4 napisane coś po niemiecku i angielsku) więc raczej chyba poczta zabrała autografy

- djkg6
- Juventino
to po co wchodzisz do tego tematu?? widocznie nie jest on dla ciebie...pele7 pisze:spoko mi to tam lata... ale wiesz no nie mozna takJellei pisze:A jak Ci powiem, że nie piszę "kibicuję waszemu klubowi" tylko "zbieram pamiątki piłkarskie"?pele7 pisze:to jest chore co robicie chore i zle takie jest moje zdanie mozecie napisac sobie do Juve bo kibicujecie temu klubowi... ale tak pisac do wszystkich zeby dostac naklejke czy Bog wie co...!!! to jest zle i to jest klamstwo ja bym sie wstydzil tak.. i a do tego sie podniecacie jestescie nie powazni
a tak na marginesie to temacik kręci się już 4 lata, pięknie