Di Vaio może powalczyć

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 11:50

bolo pisze: Widze ze za to ty sie znasz na pilce jak porownujesz DELA z di vaio
DEL nie mial jeszcze nigdy słabego sezonu choc tez mial kontuzje ale zawsze szybko wrocil do formy a di vaio w calym sezonie tylko 7 bramek a przeciez tez wychodzil w podstawowym skladzie
ale nie chodzi tylko o strzelanie bramek ale o caloksztalt gry zawodnika
ja ogladalem wszystkie mecze ktore mozna bylo obejrzec no i jak ty porownujesz DELA z di vaio to wiem o tobie wszystko tyle sytuacji co zmarnowal di vaio to chyba nikt w juve no ale oby ten sezon mial lepszy i strzelil wiecej bramek a jak bedzie w dobrej formie to moze grac w pierwszej jedenastce razem z TREZUSIEM a DEL moze przeciez grac cofniety wszystko sie da rozwiazac tylko zeby nie marnowal juz tyle sytuacji
Del Piero miał słaby sezon, rok po kontuzji. Jasne że strzelił sporo goli, tyle że z karnych. Wszyscy sie ze mnie śmiali że Alex to specjalista od karnych. Ale trenerzy konsekwentnie na niego stawiali, nie skreślali go no i w końcu wrócił do formy. A Di Vaio mi sie zaczyna podobać. Jasne że napsół mi krwi w poprzednim sezonie, ale on zaczyna gole strzelać :shock:. I na dodatek on zaczął tą akcję z Barcą :shock: :shock:

srali muszki będzie wiosna
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 12:28

nie ma co poruwnywac ich bo di vaio jest bardziej typowym snajperem a alex gra bardziej cofnięty...

zawsze Del Piero
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2003, 15:42

jaro10 pisze:nie ma co poruwnywac ich bo di vaio jest bardziej typowym snajperem a alex gra bardziej cofnięty...
Popieram!!!!!
Ale mimo wszystko Di vaio jest dobry i wg. mnie ma bardzo duże szanse na pierwsza 11 Wiem że niwktórzy tu go nie lubią ale jest lepszy od Treze
:roll:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2003, 15:48

Maggie Del Piero pisze:
jaro10 pisze:nie ma co poruwnywac ich bo di vaio jest bardziej typowym snajperem a alex gra bardziej cofnięty...
Popieram!!!!!
Ale mimo wszystko Di vaio jest dobry i wg. mnie ma bardzo duże szanse na pierwsza 11 Wiem że niwktórzy tu go nie lubią ale jest lepszy od Treze
:roll:
To czy Di Vaio jest lepszy od Trezegueta okaże się w sezonie!Narazie strzelił więcej goli ale tylko w meczach sparingowych więc nie ma się co podniecać.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2003, 15:55

mi chodzi ogólnie o styl gry Treze strzeli jak mu ktoś dokładnie poda a Di vaio jeszcze trochę biega :D

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2003, 16:11

Maggie Del Piero pisze:mi chodzi ogólnie o styl gry Treze strzeli jak mu ktoś dokładnie poda a Di vaio jeszcze trochę biega :D
Di Vaio gra bardziej efektownie,ale Trezeguet jest bardziej skuteczny i lepiej gra głową.Obaj maja swoje zalety i wady,ale ja osobiście wole gre Trezegueta.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2003, 16:18

BIANCONERI pisze:
Maggie Del Piero pisze:mi chodzi ogólnie o styl gry Treze strzeli jak mu ktoś dokładnie poda a Di vaio jeszcze trochę biega :D
Di Vaio gra bardziej efektownie,ale Trezeguet jest bardziej skuteczny i lepiej gra głową.Obaj maja swoje zalety i wady,ale ja osobiście wole gre Trezegueta.
no i wszystko jasne...... :D

fred

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 04:06

cztery bramy no no.., zreszta wcześniej (od duzszego czasu) tez Di Vaio spisywal sie niezle. ale gdzie mu do klasy "trezegey". jak dla mnie francuz to pewniak w pierwszej jedenastce. a moze di Vaio zastapilby del piero bo kolezki nie bardzo lubie, a i pozycja bardziej zblizona do di Vaio niz trezeguet. ale pewnie nikt takiej mozliwości nie bierze pod uwagę. a szkoda.

ODPOWIEDZ