Di Vaio może powalczyć

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kobe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 20:27

Marco Di Vaio może spokojnie powalczyć z Trezeguetem o miejsce w pierwszej jedynastce! strzelił 4 gole w sparingu wczoraj ten walną bramę i to on strzelil pierwszego gola po rozpoczeciu treningów

tak kocham Juve Ze cały świat jest dla mnie biało-czarny FORZA BIANCONERI
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 20:41

Uważam,że Di Vaio w swojej optymalnej dyspozycji jak najbardziej może walczyc o miejsce w pierwszej jedynastce Juventusu.Oby najbliższy sezon był lepszy w jego wykonaniu.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 20:54

Taaak. Di Vaio łapie fenomenalną formę. Oby tak było także podczas sezonu. Wtedy Treze na prawdę bedzie miał ciężkie życie. Myśle, że Miccoli też powalczy. Lippi bedzie miał ciężki orzech do zgryzienia. Ajaj ale się ciekawie robi :D

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 21:19

Jeżeli Di Vaio jest w optymalnej formie to może powalczyć o miejsce w pierwszym składzie ale ogólnie Trezeguet jest dużo lepszy i powinien występować w pierwszej jedenastce Juventusu

Zawsze Wierni ! ! !
Kobe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 21:22

Olszan,nieliczy się samo nazwisko liczy się klasa.

tak kocham Juve Ze cały świat jest dla mnie biało-czarny FORZA BIANCONERI
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 21:36

di vaio..... tyle juz o nim pisalem :-)
trezege jest z leksza drewniany - macie racje, ale nie tak zeby nasz pinokio mogl go zastapic!!!!!!!!!!!

calma calma
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 21:41

Mamy czterech bardzo dobrych napastników:Alex,Treze,Di Vaio,Miccoli.Jest w czym wybierać.Jeden w słabszej formie to wchodzi następny.

bolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 21:49

di vaio jest cienki potwierdzil to sezon temu kiedy spieprzyl tyle sytuacji bylo by dobrze jakby w tym sezonie poszlo mu lepiej w koncu zyska na tym JUVE ale i tak di vaio to dla mnie rezerwy

SYRYNIA Z JUVE
paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 22:09

bolo pisze:di vaio jest cienki potwierdzil to sezon temu kiedy spieprzyl tyle sytuacji bylo by dobrze jakby w tym sezonie poszlo mu lepiej w koncu zyska na tym JUVE ale i tak di vaio to dla mnie rezerwy
hmmm.. własnie udowodniłes wszystkim jak znasz sie na piłce nozne...!!
czy jak alex po kontuzji grał słabo to jakis kibic juve skreslał go??? odpowiedz mi...a ty chcesz di vaio skreslic po jednym mniej udanym sezonie w którym miał kontuzjie pozatym to był jego pierwszy sezon...teeraz powoli udowadnia ze był wart pieniedzy zapłaconych za niego..i moim zdaniem.... niemozna go poruwnywac z davidem bo to sa dwaj rozni zawodnicy...di vaio moze navet wygrysc davida ze składu jezeli bedzie w formie...boje sie nawet o alexa. ... bo micolli tez jest niezłym napastnikiem przyszła nasza gwiazda...obecnie nasi.."rezerwowi napastnicy" sa w swietnej formie(jak na ten okres przygotowawczy,) chyba chcą sie pokazac)
Di vaio wraz z miccolim beda naszymi czarnymi koniami w ataku....
Forza Miccoli
Forza Di vaio
Forza JUVE

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 22:28

Masz rację paweł(neo)
Jak najbardziej w obecnej formie Di Vaio może walczyć z Treze o 1 skład. Walczy, ma abicje łapie swietną formę. A Treze naodwrót :cry: Mam nadzieję, ze to tylko chwilowe!
Nieapominajmy jeszcze o świetnym Miccolim :twisted:

Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2003, 23:17

Patrzac na dyspozycje z ostatniego meczu (z barcelona) bez wahania postawilbym na Di Vaio. Jednak wszystko okaze sie w trakcie sezonu. Ja jednak mysle iz w 1 skladzie bedzie gral Trezeguet...

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 09:57

Ja natomiast uwazam ze zamiast Trezegeuta powinien grac Di Vaio...Doceniam Treza ale w obecnej sytuacji Marco jest lepszy...wiem ze to byl pierwszy tego typu mecze z Barceloną ale dyspozycja Treza jest jakas slaba...miejmy nadzieje ze wszystko sie okaze w najblizszym czasie i Lippi po przemysleniu podejmnie odpowiedni wybor ... Forza Juve

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 10:05

JuveQL pisze:Patrzac na dyspozycje z ostatniego meczu (z barcelona) bez wahania postawilbym na Di Vaio. Jednak wszystko okaze sie w trakcie sezonu. Ja jednak mysle iz w 1 skladzie bedzie gral Trezeguet...
Dokladnie. Zgadzam sie! Di Vaio musialbym od samego poczatku prezentowac fenomenalna forme i pakowac zaraz po wejsciu minimum jedna bramke. No to moze wtedy Lippi po miesiacu wystawilby go do pierwszego skladu. Na razie pozycja Treza jest ze strony DI Vaio niezagrozona. Bardziej obawialbym sie Miccolego.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 10:08

Pluto pisze:di vaio..... tyle juz o nim pisalem :-)
trezege jest z leksza drewniany - macie racje, ale nie tak zeby nasz pinokio mogl go zastapic!!!!!!!!!!!
Tak tak twoje zdanie o Di Vaio znamy

" NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE"

hehehe

A każdy zawodnik może - NIE NAWET POWINIEN walczyć o miejsce w pierwszej 11 bez takiej rywalizacji żaden klub nie może istnieć.

Więc DI Vaio musi walczyć i tyle.

Obrazek
bolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2003, 11:45

paweł (neo) pisze:
bolo pisze:di vaio jest cienki potwierdzil to sezon temu kiedy spieprzyl tyle sytuacji bylo by dobrze jakby w tym sezonie poszlo mu lepiej w koncu zyska na tym JUVE ale i tak di vaio to dla mnie rezerwy
hmmm.. własnie udowodniłes wszystkim jak znasz sie na piłce nozne...!!
czy jak alex po kontuzji grał słabo to jakis kibic juve skreslał go??? odpowiedz mi...a ty chcesz di vaio skreslic po jednym mniej udanym sezonie w którym miał kontuzjie pozatym to był jego pierwszy sezon...teeraz powoli udowadnia ze był wart pieniedzy zapłaconych za niego..i moim zdaniem.... niemozna go poruwnywac z davidem bo to sa dwaj rozni zawodnicy...di vaio moze navet wygrysc davida ze składu jezeli bedzie w formie...boje sie nawet o alexa. ... bo micolli tez jest niezłym napastnikiem przyszła nasza gwiazda...obecnie nasi.."rezerwowi napastnicy" sa w swietnej formie(jak na ten okres przygotowawczy,) chyba chcą sie pokazac)
Di vaio wraz z miccolim beda naszymi czarnymi koniami w ataku....
Forza Miccoli
Forza Di vaio
Forza JUVE
Widze ze za to ty sie znasz na pilce jak porownujesz DELA z di vaio
DEL nie mial jeszcze nigdy słabego sezonu choc tez mial kontuzje ale zawsze szybko wrocil do formy a di vaio w calym sezonie tylko 7 bramek a przeciez tez wychodzil w podstawowym skladzie
ale nie chodzi tylko o strzelanie bramek ale o caloksztalt gry zawodnika
ja ogladalem wszystkie mecze ktore mozna bylo obejrzec no i jak ty porownujesz DELA z di vaio to wiem o tobie wszystko tyle sytuacji co zmarnowal di vaio to chyba nikt w juve no ale oby ten sezon mial lepszy i strzelil wiecej bramek a jak bedzie w dobrej formie to moze grac w pierwszej jedenastce razem z TREZUSIEM a DEL moze przeciez grac cofniety wszystko sie da rozwiazac tylko zeby nie marnowal juz tyle sytuacji

SYRYNIA Z JUVE
ODPOWIEDZ