tatuaże
- Augusto_Pinochet1
- Juventino
ktokolwiek ci to robił - oszpecił cie. wykonanie tatuazu oceniam w skali 10 stopniowej najwyzej na 3. sam rysuje, wiec znam sie troche na tym - zreszta - co tu sie znac widac gołym okiem. przede wszystkim KRZYWE I NIERÓWNE LITERY!!!
- juveluck
- Juventino
Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol: Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką.Augusto_Pinochet1 pisze:ktokolwiek ci to robił - oszpecił cie. wykonanie tatuazu oceniam w skali 10 stopniowej najwyzej na 3. sam rysuje, wiec znam sie troche na tym - zreszta - co tu sie znac widac gołym okiem. przede wszystkim KRZYWE I NIERÓWNE LITERY!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Augusto_Pinochet1
- Juventino
Nie dziwię się i jednoczesnie współczuję. 800zł za taki badziew... :lol:juveluck pisze:Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol:
juveluck pisze:Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką.
Wystarczy odrobina umiejetnosci i brak wady wzroku - tych dwóch cech zapewne nie posiadał człowiek, który robił ci ten tatuaż (o ile w ogole mozna to tak nazwac, ja bym to nazwał gryzmołem... :lol: )
- juveluck
- Juventino
:lol:Augusto_Pinochet1 pisze:Nie dziwię się i jednoczesnie współczuję. 800zł za taki badziew... :lol:juveluck pisze:Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol:
juveluck pisze:Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką.
Wystarczy odrobina umiejetnosci i brak wady wzroku - tych dwóch cech zapewne nie posiadał człowiek, który robił ci ten tatuaż (o ile w ogole mozna to tak nazwac, ja bym to nazwał gryzmołem... :lol: )
wracaj już chłopcze do tych swoich dinozaurów co rysujesz.

- Augusto_Pinochet1
- Juventino
co, argumentow brak? :lol:
- pele7
- Juventino
[quote="juveluck"][quote="Augusto_Pinochet1"][quote="juveluck"]Trochę to trwało z różnych powodów dwa razy musiałem przełożyć termin, ale jest 8)

2 h 30 min roboty, jak dla mnie błyskawicznie i 800 zł.
Zdjęcie 3 godziny po robocie.
wiesz troszeczke sie na tym znam tatuaz jak tatuaz no spoko ale 800 zloty na to ladnie Cie wykiwal hehe dales sie zrobic w konia i to ladnie

2 h 30 min roboty, jak dla mnie błyskawicznie i 800 zł.
Zdjęcie 3 godziny po robocie.
wiesz troszeczke sie na tym znam tatuaz jak tatuaz no spoko ale 800 zloty na to ladnie Cie wykiwal hehe dales sie zrobic w konia i to ladnie
- tabo89
- Juventino
a więc kiedyś mi sie nudziło i przegladałem cały temat i postanowiłem że zbiore to co było dotychczas i wrzuce w jednym poście zeby było łatwiej szukac i przeglądać nowym osobom
mam nadzieje ze właściciele nie maja nic przeciwko
umieszcze nick posiadacza tatuażu a następnie cene i zdjęcie :-D
Platini-10- - 170 PLN

Szyszek - 500 PLN
Tofciu#10 - 200 PLN

Abdul_BN.pl - 150 PLN

Dragon - 250 PLN

juveluck - 800 PLN

juveluck 200 PLN

a na koniec te znalezione w internecie:

mam nadzieje ze właściciele nie maja nic przeciwko
umieszcze nick posiadacza tatuażu a następnie cene i zdjęcie :-D
Platini-10- - 170 PLN

Szyszek - 500 PLN

Tofciu#10 - 200 PLN

Abdul_BN.pl - 150 PLN

Dragon - 250 PLN

juveluck - 800 PLN

juveluck 200 PLN

a na koniec te znalezione w internecie:

- Hybryd
- Juventino
Augusto_Pinochet1: wez sie lepiej zastanow co Ty piszesz. Na czym Ty sie mozesz znac ?? Moze w zalozeniu te litery nie mialy byc rowne ?? Wg mnie wygladaja one bardzo ciekawie, zdecydowanie lepiej niz wszystkie jednej wielkosci poustawiane jak pajace w wojsku... Jedyne z czym moge sie zgodzic, to ze cena nieco wygorowana, ale trzeba to zgonic bardziej na to, ze tatuaz byl robiony w Poznaniu a nie w jakims mniejszym miescie...
Juveluck: co miales na mysli mowiac, ze ten koles chce sie nim pobawic ?? :lol:
- juveluck
- Juventino
Napis "Juventus" jak by ktoś nie zauważył idzie po łuku. To tak dla ścisłości.
Miały być robione promienie odchodzące od piłki, jednak zrezygnowałem z tego, ponieważ piłka stała by sie wtedy centralnym elementem tatuażu, a zależało mi, żeby równoważyła się na nim z tym "krzywym" napisem "Juventus"
Co do ceny to rzeczywiście nie jest ona niska. Jednak jak zauważyłeś takie są ceny w Poznaniu w dobrym salonie tatuażu. Mógł bym iść zrobić to taniej, ale po co ryzykować, skoro stać mnie było, żeby wydać te 800 zł.Hybryd pisze:Augusto_Pinochet1: wez sie lepiej zastanow co Ty piszesz. Na czym Ty sie mozesz znac ?? Moze w zalozeniu te litery nie mialy byc rowne ?? Wg mnie wygladaja one bardzo ciekawie, zdecydowanie lepiej niz wszystkie jednej wielkosci poustawiane jak pajace w wojsku... Jedyne z czym moge sie zgodzic, to ze cena nieco wygorowana, ale trzeba to zgonic bardziej na to, ze tatuaz byl robiony w Poznaniu a nie w jakims mniejszym miescie...
Miały być robione promienie odchodzące od piłki, jednak zrezygnowałem z tego, ponieważ piłka stała by sie wtedy centralnym elementem tatuażu, a zależało mi, żeby równoważyła się na nim z tym "krzywym" napisem "Juventus"

- LordJuve
- Juventino
Mam pytanie do posiadaczy tatuaży. Czy zdarzyło się wam, że przez jakieś naturalne zmiany waszego ciała (mięśnie, tłuszczyk) zdeformowały się wam tatuaże?
Pytam bo facet od tatoo powiedzial mi, ze mi nie zrobi tatuazu bo jestem za mlody, urosne jeszcze i potem sie zdeformuje, kazal poczekac do 18nstki.
Chcialbym wiedziec czy takie cos czesto sie zdarza i jak bardzo cierpia na tym same tatuaze?
Ma tu ktos tatuaz na tyle dlugo?
Pytam bo facet od tatoo powiedzial mi, ze mi nie zrobi tatuazu bo jestem za mlody, urosne jeszcze i potem sie zdeformuje, kazal poczekac do 18nstki.
Chcialbym wiedziec czy takie cos czesto sie zdarza i jak bardzo cierpia na tym same tatuaze?
Ma tu ktos tatuaz na tyle dlugo?
- Axel
- Juventino
Znam osobę która zrobiła sobie tatuaż co prawda już jako dorosła jednostka, aczkolwiek z czasem nabrała masy...a tatuaż wymagał poprawki ponieważ rozciągnął się tak bardzo, że ledwo można było poznać co przedstawia...ale zaznaczam, że przyrost masy mięśniowej był naprawdę duży.
Jeśli nie masz 18 lat to żaden tatuator nie zrobi Ci dziarki bez zgody opiekuna.
Ps. Nadmuchaj troszkę balonik, narysuj sobie coś na nim a następnie dmuchnij jeszcze pare razy
Mniej więcej zobaczysz co Ci grozi.
Jeśli nie masz 18 lat to żaden tatuator nie zrobi Ci dziarki bez zgody opiekuna.
Ps. Nadmuchaj troszkę balonik, narysuj sobie coś na nim a następnie dmuchnij jeszcze pare razy

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"