tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Augusto_Pinochet1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2008, 22:44

juveluck pisze:Trochę to trwało z różnych powodów dwa razy musiałem przełożyć termin, ale jest 8)

Obrazek

2 h 30 min roboty, jak dla mnie błyskawicznie i 800 zł.

Zdjęcie 3 godziny po robocie.

Koleżka co robił tak się zafascynował, że jak mi się zagoi chce jeszcze się z nim pobawić :P
ktokolwiek ci to robił - oszpecił cie. wykonanie tatuazu oceniam w skali 10 stopniowej najwyzej na 3. sam rysuje, wiec znam sie troche na tym - zreszta - co tu sie znac widac gołym okiem. przede wszystkim KRZYWE I NIERÓWNE LITERY!!!

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2008, 23:00

JA NA LAPIE MAM WYTATULOWANE JUVE GOTYKIEM A TERAZ NA KARKU ROBIE DATE 1897

STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 00:12

Jak ktoś znajdzie na necie fotki dziaby Camora prosze na PW albo na forum :)

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 13:30

Augusto_Pinochet1 pisze:
juveluck pisze:Trochę to trwało z różnych powodów dwa razy musiałem przełożyć termin, ale jest 8)

Obrazek

Koleżka co robił tak się zafascynował, że jak mi się zagoi chce jeszcze się z nim pobawić :P
ktokolwiek ci to robił - oszpecił cie. wykonanie tatuazu oceniam w skali 10 stopniowej najwyzej na 3. sam rysuje, wiec znam sie troche na tym - zreszta - co tu sie znac widac gołym okiem. przede wszystkim KRZYWE I NIERÓWNE LITERY!!!
Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol: Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką. :ok:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Augusto_Pinochet1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 20:38

juveluck pisze:Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol:
Nie dziwię się i jednoczesnie współczuję. 800zł za taki badziew... :lol:
juveluck pisze:Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką. :ok:

Wystarczy odrobina umiejetnosci i brak wady wzroku - tych dwóch cech zapewne nie posiadał człowiek, który robił ci ten tatuaż (o ile w ogole mozna to tak nazwac, ja bym to nazwał gryzmołem... :lol: )

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 20:49

Augusto_Pinochet1 pisze:
juveluck pisze:Czuje się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oszpecony :lol:
Nie dziwię się i jednoczesnie współczuję. 800zł za taki badziew... :lol:
juveluck pisze:Przy następnym tatuażu poproszę, żeby litery rysował z linijką. :ok:

Wystarczy odrobina umiejetnosci i brak wady wzroku - tych dwóch cech zapewne nie posiadał człowiek, który robił ci ten tatuaż (o ile w ogole mozna to tak nazwac, ja bym to nazwał gryzmołem... :lol: )
:lol:
wracaj już chłopcze do tych swoich dinozaurów co rysujesz.

Obrazek
Augusto_Pinochet1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 20:58

co, argumentow brak? :lol:

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2008, 21:09

[quote="juveluck"][quote="Augusto_Pinochet1"][quote="juveluck"]Trochę to trwało z różnych powodów dwa razy musiałem przełożyć termin, ale jest 8)

Obrazek

wiesz troszeczke sie na tym znam tatuaz jak tatuaz no spoko ale 800 zloty na to ladnie Cie wykiwal hehe dales sie zrobic w konia i to ladnie

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 11:50

a więc kiedyś mi sie nudziło i przegladałem cały temat i postanowiłem że zbiore to co było dotychczas i wrzuce w jednym poście zeby było łatwiej szukac i przeglądać nowym osobom

mam nadzieje ze właściciele nie maja nic przeciwko

umieszcze nick posiadacza tatuażu a następnie cene i zdjęcie :-D

Platini-10- - 170 PLN
Obrazek

Szyszek - 500 PLN
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tofciu#10 - 200 PLN
Obrazek

Abdul_BN.pl - 150 PLN
Obrazek

Dragon - 250 PLN
Obrazek

juveluck - 800 PLN
Obrazek

juveluck 200 PLN
Obrazek

a na koniec te znalezione w internecie:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 12:38

Augusto_Pinochet1: wez sie lepiej zastanow co Ty piszesz. Na czym Ty sie mozesz znac ?? Moze w zalozeniu te litery nie mialy byc rowne ?? Wg mnie wygladaja one bardzo ciekawie, zdecydowanie lepiej niz wszystkie jednej wielkosci poustawiane jak pajace w wojsku... Jedyne z czym moge sie zgodzic, to ze cena nieco wygorowana, ale trzeba to zgonic bardziej na to, ze tatuaz byl robiony w Poznaniu a nie w jakims mniejszym miescie...

Juveluck: co miales na mysli mowiac, ze ten koles chce sie nim pobawic ?? :lol:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 12:44

Napis "Juventus" jak by ktoś nie zauważył idzie po łuku. To tak dla ścisłości.
Hybryd pisze:Augusto_Pinochet1: wez sie lepiej zastanow co Ty piszesz. Na czym Ty sie mozesz znac ?? Moze w zalozeniu te litery nie mialy byc rowne ?? Wg mnie wygladaja one bardzo ciekawie, zdecydowanie lepiej niz wszystkie jednej wielkosci poustawiane jak pajace w wojsku... Jedyne z czym moge sie zgodzic, to ze cena nieco wygorowana, ale trzeba to zgonic bardziej na to, ze tatuaz byl robiony w Poznaniu a nie w jakims mniejszym miescie...

Juveluck: co miales na mysli mowiac, ze ten koles chce sie nim pobawic ?? :lol:
Co do ceny to rzeczywiście nie jest ona niska. Jednak jak zauważyłeś takie są ceny w Poznaniu w dobrym salonie tatuażu. Mógł bym iść zrobić to taniej, ale po co ryzykować, skoro stać mnie było, żeby wydać te 800 zł.

Miały być robione promienie odchodzące od piłki, jednak zrezygnowałem z tego, ponieważ piłka stała by sie wtedy centralnym elementem tatuażu, a zależało mi, żeby równoważyła się na nim z tym "krzywym" napisem "Juventus"

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 21:22

Mam pytanie do posiadaczy tatuaży. Czy zdarzyło się wam, że przez jakieś naturalne zmiany waszego ciała (mięśnie, tłuszczyk) zdeformowały się wam tatuaże?

Pytam bo facet od tatoo powiedzial mi, ze mi nie zrobi tatuazu bo jestem za mlody, urosne jeszcze i potem sie zdeformuje, kazal poczekac do 18nstki.

Chcialbym wiedziec czy takie cos czesto sie zdarza i jak bardzo cierpia na tym same tatuaze?

Ma tu ktos tatuaz na tyle dlugo?

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 21:56

Znam osobę która zrobiła sobie tatuaż co prawda już jako dorosła jednostka, aczkolwiek z czasem nabrała masy...a tatuaż wymagał poprawki ponieważ rozciągnął się tak bardzo, że ledwo można było poznać co przedstawia...ale zaznaczam, że przyrost masy mięśniowej był naprawdę duży.

Jeśli nie masz 18 lat to żaden tatuator nie zrobi Ci dziarki bez zgody opiekuna.

Ps. Nadmuchaj troszkę balonik, narysuj sobie coś na nim a następnie dmuchnij jeszcze pare razy :) Mniej więcej zobaczysz co Ci grozi.

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 21:58

Axel pisze:Ps. Nadmuchaj troszkę balonik, narysuj sobie coś na nim a następnie dmuchnij jeszcze pare razy :) Mniej więcej zobaczysz co Ci grozi.
Słuszna uwaga, choć wątpię, że mi karczycho urośnie aż tak bardzo. :)

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2008, 22:16

Kark?! ee to co Ci ten tatuator nagadał - kark rozrasta się powoli. Ludzie mają tatuaże na bicepsie, przybierają w łapie 6-8cm i prawie nie widać różnicy:)

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
ODPOWIEDZ