Szale GAETANO SCIREI! - szaliki wysłane
- Shrek_Rybnik
- Juventino
również dziś dostałem Szalik..... Wielkie dzięki 

pozdROWienia @ll
- -Lucas-
- Juventino
Wcześniej nie chciałem o tym pisać, aby potrzymać was trochę w niepewności, ale teraz, kiedy prawie wszyscy otrzymali już szaliki mogę rzec, że tak samo jak i wy, tak i ja po otwarciu przesyłki byłem bardzo mile zaskoczony wykonaniem szalika
Nie spodziewałem się, że wyjdzie tak fajnie, a jednak po raz kolejny wszystko poszło zgodnie z planem i naszymi oczekiwaniami. Dodatkowego smaczku tej całej akcji dodaje fakt, że szaliki są niewątpliwie unikalne. Zaledwie 29 sztuk na całym świecie! A kto nie zamówił niech teraz żałuje
Brawa dla juveluck’a za podsunięcie pomysłu, aby przeprowadzić właśnie takie zamówienie! 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Prawie wszyscy nie znaczy kazdy :naughty: Widze ze mnie dalej trzymasz w niepewnosci? Ja swojego szalika jeszcze nie dostalem.. :snooty:-Lucas- pisze:Wcześniej nie chciałem o tym pisać, aby potrzymać was trochę w niepewności, ale teraz, kiedy prawie wszyscy otrzymali już szaliki[...]
Mialo byc 30, jednak jeden sie 'zepsul' i wyszlo 29. Moze producenci chcieli ta iloscia poskreslic ilosc mistrzostw zdobytych przez Juventus?-Lucas- pisze:Zaledwie 29 sztuk na całym świecie!

- blk01
- Juventino
- mateusz1897
- Juventino
Szalik jest już u mnie. Super wygląda. Wielkie podziękowania dla organizatorów. 

- -Lucas-
- Juventino
Nie zasłużyłeś sobie na to, żeby w pierwszej kolejności wysłać do Ciebie szalik 8)Radek_88 pisze:Prawie wszyscy nie znaczy kazdy :naughty: Widze ze mnie dalej trzymasz w niepewnosci? Ja swojego szalika jeszcze nie dostalem.. :snooty:-Lucas- pisze:Wcześniej nie chciałem o tym pisać, aby potrzymać was trochę w niepewności, ale teraz, kiedy prawie wszyscy otrzymali już szaliki[...]