Sky Calcio i Sky Sport

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2008, 15:55

samo odbieranie Sky Italia jest mozliwe w Polsce, ale chcialbym zaznaczyc , ze Sky Calcio to zupelnie inny pakiet i sami wlosi placa za to oddzielnie..

Platini-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2008, 16:18

Belialek pisze:ale sam dekoder to za malo :) musisz miec aktywna karte, czyt oplacany abonament/prepaid. odbierac bedzie na pewno, bo nadaja z tej samej satelity co polsat i cyfra
wiem o tym ze potrzebna jest karta przywieza całość oni opłacają abonament jesli to zadziała w polsce wezną mi taki i posla

Witam znajomi byli na swietach!Powiem któtko jak ktoś ma rodzine albo znajomych we Włoszech to niech wam biora SKY.U mnie po włączeniu dekodera wszystko smigało !!!!Od przyszłego sezonu biore Sky

Obrazek
pityam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2008, 21:52

Witam! Wlasnie dostalem dekoder sky z karta z italii. Jest to jeden z dekoderow moich znajomych ktorzy tam mieszkaja. Mieli jeden za duzo i mi przyslali ale niestety nie moge na nim nic zlapac. Moze macie jakies pomysly dlaczego tutaj nie dziala??Pozdrawiam

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2008, 21:58

Dekoder to nie wszystko-trzeba mieć wykupiony pakiet we Włoszech.Coś podobnego mamy w Polsce chociażby z Polsatem Cyfrowym...

pityam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 08:10

Pakiet jest wykupiony. Mam dekoder i karte. Tam dzial bez problemu. Oni zlikwidowali telewizor w jednym z pokoi i dekoder byl niepotrzebny wiec znalazl sie u mnie. Myslalem ze tutaj tez powinien dzialac.... :(

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 12:46

Bedzie dzialac nie ma co panikowac.

pityam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 13:44

No wlasnie w tym problem ze nie dziala :cry:

rogal12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2008, 18:16

Co za halo chcecie miec polsat full to kupujecie np fergusona podlaczacie do kompa portem com i aktualizujecie klucze i jazda mozecie tez bez problemu znalezc z jakiej satelity Sky Italia sciagnac i wszystkie jego ustawienia a na dekoderach fergusona wystarczy wyedytowac liste kanalow dodac czestotliwosci itp i bedzie smigac jak malina a jak chcecie cyfre + platyne to kupuje sie abonament za 15 zl teraz a pozniej idzie sie do pierwszego lepszego "stoiska" gdzie to hackuja a jest tego duzo i za 30 zl macie na rok cyfre + platyne I to tyle.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2008, 21:25

rogal12 pisze:Co za halo chcecie miec polsat full to kupujecie np fergusona podlaczacie do kompa portem com i aktualizujecie klucze i jazda mozecie tez bez problemu znalezc z jakiej satelity Sky Italia sciagnac i wszystkie jego ustawienia a na dekoderach fergusona wystarczy wyedytowac liste kanalow dodac czestotliwosci itp i bedzie smigac jak malina a jak chcecie cyfre + platyne to kupuje sie abonament za 15 zl teraz a pozniej idzie sie do pierwszego lepszego "stoiska" gdzie to hackuja a jest tego duzo i za 30 zl macie na rok cyfre + platyne I to tyle.
Ze Sky Italia to nie jest tak łatwo jak mówisz. O czym może świadczyć prawie zerowa edukacja tego pakietu.

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2008, 23:53

pityam pisze:No wlasnie w tym problem ze nie dziala :cry:
A jaką masz antenę i z jakiej satelity odbierasz?? Jak z samego Hotbirda, czyli to co cyfra+ to działać nie będzie. Musisz mieć na antenie zamontowany specjalny odbiornik satelity Astra. Wtedy to powinno działać, ale nie jestem pewien.

Obrazek
adam3p

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 09:31

Ostatni słyszałem o karcie SKY że można kupić za 249zł do kompa i tam jest cały pakiet SKY wszystkie programy czy coś??

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 17:58

adam3p pisze:Ostatni słyszałem o karcie SKY że można kupić za 249zł do kompa i tam jest cały pakiet SKY wszystkie programy czy coś??
No to chyba źle słyszałeś. Jeżeli już to można kupić taką kartę do dekodera, jakiegoś np Fergusona czy coś takiego.

Obrazek
Pinturicchio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2008, 21:45

belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2008, 23:14

heh, ale "sky" w tym przypadku to tylko nazwa sprzetu i NIC wiecej... to dziala jak zwykly dekoder sat - bez uprawnien/kluczy i tak nic nie obejrzysz poza FTA.

btw - dzisiejsza zapowiedz meczu juve-bate na sky sport 1 moglby konkurowac z najlepszymi kompilacjami na forum :) szkoda ze chwile po tym pokazali jak buffon reklamuje plyte karaoke z wloskim disco-polo...

Bison

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2008, 12:24

sorko ze lekko nie ma temat ... ale szukam gdzie bedzie transmisja juve - milan wydawalo mi sie ze widzialem na canal + sport reklame meczu ale teraz kiedy sprawdzam progoram canal + na necie to nie ma jego tzn jest powtorka w niedziele. A temat juve - milan w meczach jeszcze nie zalozony.

Chcialbym wiedziec juz teraz bo nie wiem jaka zmiane w pracy wziac.

ODPOWIEDZ