Sky Calcio i Sky Sport
- CzarnyZkultury
- Juventino
samo odbieranie Sky Italia jest mozliwe w Polsce, ale chcialbym zaznaczyc , ze Sky Calcio to zupelnie inny pakiet i sami wlosi placa za to oddzielnie..
- Platini-10-
- Juventino
wiem o tym ze potrzebna jest karta przywieza całość oni opłacają abonament jesli to zadziała w polsce wezną mi taki i poslaBelialek pisze:ale sam dekoder to za malomusisz miec aktywna karte, czyt oplacany abonament/prepaid. odbierac bedzie na pewno, bo nadaja z tej samej satelity co polsat i cyfra
Witam znajomi byli na swietach!Powiem któtko jak ktoś ma rodzine albo znajomych we Włoszech to niech wam biora SKY.U mnie po włączeniu dekodera wszystko smigało !!!!Od przyszłego sezonu biore Sky

- pityam
- Juventino
Witam! Wlasnie dostalem dekoder sky z karta z italii. Jest to jeden z dekoderow moich znajomych ktorzy tam mieszkaja. Mieli jeden za duzo i mi przyslali ale niestety nie moge na nim nic zlapac. Moze macie jakies pomysly dlaczego tutaj nie dziala??Pozdrawiam
- rogal12
- Juventino
Co za halo chcecie miec polsat full to kupujecie np fergusona podlaczacie do kompa portem com i aktualizujecie klucze i jazda mozecie tez bez problemu znalezc z jakiej satelity Sky Italia sciagnac i wszystkie jego ustawienia a na dekoderach fergusona wystarczy wyedytowac liste kanalow dodac czestotliwosci itp i bedzie smigac jak malina a jak chcecie cyfre + platyne to kupuje sie abonament za 15 zl teraz a pozniej idzie sie do pierwszego lepszego "stoiska" gdzie to hackuja a jest tego duzo i za 30 zl macie na rok cyfre + platyne I to tyle.
- Railis
- Qualità Juventino
Ze Sky Italia to nie jest tak łatwo jak mówisz. O czym może świadczyć prawie zerowa edukacja tego pakietu.rogal12 pisze:Co za halo chcecie miec polsat full to kupujecie np fergusona podlaczacie do kompa portem com i aktualizujecie klucze i jazda mozecie tez bez problemu znalezc z jakiej satelity Sky Italia sciagnac i wszystkie jego ustawienia a na dekoderach fergusona wystarczy wyedytowac liste kanalow dodac czestotliwosci itp i bedzie smigac jak malina a jak chcecie cyfre + platyne to kupuje sie abonament za 15 zl teraz a pozniej idzie sie do pierwszego lepszego "stoiska" gdzie to hackuja a jest tego duzo i za 30 zl macie na rok cyfre + platyne I to tyle.
- olecki1
- Juventino
- olecki1
- Juventino
- Pinturicchio
- Juventino
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
heh, ale "sky" w tym przypadku to tylko nazwa sprzetu i NIC wiecej... to dziala jak zwykly dekoder sat - bez uprawnien/kluczy i tak nic nie obejrzysz poza FTA.
btw - dzisiejsza zapowiedz meczu juve-bate na sky sport 1 moglby konkurowac z najlepszymi kompilacjami na forum
szkoda ze chwile po tym pokazali jak buffon reklamuje plyte karaoke z wloskim disco-polo...
btw - dzisiejsza zapowiedz meczu juve-bate na sky sport 1 moglby konkurowac z najlepszymi kompilacjami na forum

- Bison
- Juventino
sorko ze lekko nie ma temat ... ale szukam gdzie bedzie transmisja juve - milan wydawalo mi sie ze widzialem na canal + sport reklame meczu ale teraz kiedy sprawdzam progoram canal + na necie to nie ma jego tzn jest powtorka w niedziele. A temat juve - milan w meczach jeszcze nie zalozony.
Chcialbym wiedziec juz teraz bo nie wiem jaka zmiane w pracy wziac.
Chcialbym wiedziec juz teraz bo nie wiem jaka zmiane w pracy wziac.