Sky Calcio i Sky Sport
- Juventini2007
- Juventino
Witam! Czy ktoś wie na jakich platformach cyfrowych można odbierać kanały Sky Calcio i Sky Sport Italia? Jeżeli tak proszę o szybką odpowiedź
- Conrad JUVE
- Juventino
Zapewne sa na Cyfrze + ale raczej napewno sa kodowane :doh:Juventini2007 pisze:Witam! Czy ktoś wie na jakich platformach cyfrowych można odbierać kanały Sky Calcio i Sky Sport Italia? Jeżeli tak proszę o szybką odpowiedź
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Pietrek1897
- Juventino
Ooo widze ze w marzeniach sie rozplynales
chcialoby sie miec te stacje ale nie ma lekko
Nie ma szans na odbior SKY w Polsce, gdyby tylko mozna bylo to bralbym za kazda kase. To jest jedna z najlepszych stacji na swiecie, maja HD, 16:9, prawa do wszystkich meczow Serie A, innych lig nie wiem, maja Champions League, swietne studio, analizy, pelno programow o klubach, dokumentow, moznaby wyliczac tak dlugo...
niestety ja nie znam zadnego sposobu zeby SKY ogladac w Polsce, kto wie niech napisze bede niezmiernie wdzieczny

Nie ma szans na odbior SKY w Polsce, gdyby tylko mozna bylo to bralbym za kazda kase. To jest jedna z najlepszych stacji na swiecie, maja HD, 16:9, prawa do wszystkich meczow Serie A, innych lig nie wiem, maja Champions League, swietne studio, analizy, pelno programow o klubach, dokumentow, moznaby wyliczac tak dlugo...
niestety ja nie znam zadnego sposobu zeby SKY ogladac w Polsce, kto wie niech napisze bede niezmiernie wdzieczny

- Juventini2007
- Juventino
No właśnie wiem o tym,ale gdzieś słyszałem,że można odbierać na południu Polski tą stację...Mellex pisze:Ooo widze ze w marzeniach sie rozplynaleschcialoby sie miec te stacje ale nie ma lekko
- Railis
- Qualità Juventino
To źle słyszałeś. Programy są do odbierania na Hotbirdzie, dlatego nie robi różnicy, czy jest się na południu czy na północy Polski. Chodzi o to, żeby poradzić sobie z zabezpieczeniami, a te narazie są górą.Juventini2007 pisze:No właśnie wiem o tym,ale gdzieś słyszałem,że można odbierać na południu Polski tą stację...Mellex pisze:Ooo widze ze w marzeniach sie rozplynaleschcialoby sie miec te stacje ale nie ma lekko
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
właśnie chciałem o tym napisać..mpolek pisze:Posiadam dekoder N i na nim jest tylko "Sky Sport Active 24" ale to i tak nieźle, bo zawsze są skróty i bramki od razu po meczach i fajne zapowiedzi;)

również posiadam dekoder N i jest na nim właśnie Sky Sport, na którtm zawsze lecą skróty meczów z całej kolejki i bramki. chciałem się dowiadywać czy w związku z obecnością tego właśnie kanału eNka planuje wprowadzenie innych kanałów tematycznych Sky, odpowiedź była negatywna..
- mesju
- Qualità Juventino
Rozróżnijmy dwie rzeczy. SkyItalia to cały pakiet programów (tak jak np. Cyfrowy Polsat) dlatego trudno oczekiwać, że Cyfra+ zacznie pokazywać SkyCalcio. To tak jakby mieli dodać do programy Polsat Sport.Conrad JUVE pisze:Zapewne sa na Cyfrze + ale raczej napewno sa kodowane :doh:Juventini2007 pisze:Witam! Czy ktoś wie na jakich platformach cyfrowych można odbierać kanały Sky Calcio i Sky Sport Italia? Jeżeli tak proszę o szybką odpowiedź
SkyItalia nie można odbierać w Polsce legalnie (z naciskiem na ostatnie słowo)
- Conrad JUVE
- Juventino
Sugerujesz cos czy mi sie zdaje ?mesju pisze:Rozróżnijmy dwie rzeczy. SkyItalia to cały pakiet programów (tak jak np. Cyfrowy Polsat) dlatego trudno oczekiwać, że Cyfra+ zacznie pokazywać SkyCalcio. To tak jakby mieli dodać do programy Polsat Sport.Conrad JUVE pisze:Zapewne sa na Cyfrze + ale raczej napewno sa kodowane :doh:Juventini2007 pisze:Witam! Czy ktoś wie na jakich platformach cyfrowych można odbierać kanały Sky Calcio i Sky Sport Italia? Jeżeli tak proszę o szybką odpowiedź
SkyItalia nie można odbierać w Polsce legalnie (z naciskiem na ostatnie słowo)

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- figc1898
- Juventino
Tak sobie kiedyś myślałem, jeżeli by w Polsce można było oglądać legalnie na abonament SKY Italia to pewnie zaraz polskie platformy straciłyby swoich klientów i zbankrutowały. Nie wiem gdzie jest problem polegający na tym że w naszym kraju nie idzie legalnie odbierać europejskich platform cyfrowych - czy to są wymogi techniczne czy europejskie?
Niech ktoś mi napisze dlaczego zagraniczne telefonie cyfrowe mogą przejmować te w naszym kraju, np. Orange przejęła Ideę a dlaczego nie może się tak stać z satelitarnymi platformami cyfrowymi ?
Niech ktoś mi napisze dlaczego zagraniczne telefonie cyfrowe mogą przejmować te w naszym kraju, np. Orange przejęła Ideę a dlaczego nie może się tak stać z satelitarnymi platformami cyfrowymi ?
- Belialek
- Juventino
"digital+", znany bardziej jako "cyfra+" przejal polska "wizje tv"
co do pytania o niemoznosc legalnego odbioru... z tego co wiem to nawet cyfry nie mozesz legalnei abonowac mieszkajac poza granica kraju, tzn jedynym wyjsciem jest prepaid, albo abonament na osobe zameldowana w kraju na stale (znajomy, rodzina) a krata i tak podruzuje razem z nami
podobnie jest z sky calcio - chcesz ogladac legalnie, to mozesz poszperac na wloskich forach, moze ktos by ci pomogl zalatwic prepaida na sky (np za posrednictwem e-bay)

- Platini-10-
- Juventino
znajomi mojej mamy pracują w Rzymie!I mają sky beda w polsce na swieta i przywiozą dekoder.Mam nadzieję ze w polsce bedzie odbierać jeśli tak to biore!Jezeli n-tv,polsat i cyfra odbierają zagranicą to czemu nie sky!!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Raczej niemożliwe,aby to obejść...Nawet oficjalna strona bodajże włoskiego SKY podaje,że aby uzyskać dostęp do programu,należy płacić abonament...Nawet gdybyś wystosował takie zapytanie w punkcie Polsatu Cyfrowego odnośnie tego programu,wiele byś nie uzyskał,bo sami nie są w stanie tego załatwić.Zwyczajnie platforma odbiera sygnał tej stacji z satelity.