Serie A (36): Siena 1-0 JUVENTUS
- Radek_88
- Qualità Juventino
Super jakby ktos z naszych zgarnal tytul capocannoniere. Przez caly sezon wydawalo sie, ze to David siegnie po korone, teraz jednak praktycznie szanse oceniam 50/50. Mam tylko nadzieje, ze w to wszystko nie wmiesza sie Boriello, bo to bylby najgorszy mozliwy scenariusz. Osobiscie zycze zwyciestwa Del Piero, bowiem Treze ma juz w swoim dorobku tytul najlepszego strzelca Serie A, natomiast Alexowi tego jeszce brakuje. Wiec kiedy po to siegnac jesli nie teraz?
Co do meczu mam nadzieje na wynik 0-2/0-3. FORZA JUVE :!:
Co do meczu mam nadzieje na wynik 0-2/0-3. FORZA JUVE :!:
- KeRmit19
- Juventino
Ja stawiam na 2-0 dla nas lub 3-1 :-D I niech Del Piero w koncu zdobedzie tytul krola strzelcow bo w pelni sobie na niego zasluzyl.. Treze tez ale Alex jeszcze go nigdy nie zdobyl wiec niech w tym roku powedruje do Alexa
!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ciężko patrzeć na to co się dzieje na boisku, mam wrażenie jakby nasi momentami chcieli jednym podaniem wjechać do bramki rywala. Akcje póki co wyglądają na średnio przemyślane i grane bardziej na takie typowe 'hurra i do przodu!'.
Obrona póki co też się nie popisuje, Siena rozwala nas klepkami jakby grani z dzieciakami na podwórku. Pomoc niewidoczna, wszyscy dużo biegają, nic poza tym.
Obrona póki co też się nie popisuje, Siena rozwala nas klepkami jakby grani z dzieciakami na podwórku. Pomoc niewidoczna, wszyscy dużo biegają, nic poza tym.
- bolec_juve
- Juventino
Nie no to co my gralismy w pierwszej połowie to jest nieporozumienie jakieś.Lewa strona do zmiany, Nedved dzisaij bezformy,Molina jakzwykle.Jedyni co cośpróbują to ci co zwykle: Momo,Alex,Camor.Siena też nic nie gra ale wygrywają po naszym błedzie, Buffon też miał kilka niepewnych interwencji ale już powinno być lepiej, mam nadzieje że na drugą połowe wyjdziemy zmotywowani i zagramy jak conajmniej w 3 ostatnich meczach.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- losbond
- Juventino
Nasi poki co graja jak reprezentacja Polski pod wodza Bonka :roll: . Panowie, ruszac 4 litery (dla niedomyslnych: "nogi") i do roboty, po zwyciestwo :!:
Forza JUVE :!:
Forza JUVE :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Panowie-bez paniki...Podobnie było i z Udine na wyjeździe,i z Palermo...Podnieśliśmy się jednak...Co prawda z ekipą z Sycylii przegraliśmy,ale tylko na własne żądanie.Musimy koniecznie wygrać to spotkanie...Gdyby nie błędy w spotkaniach z tymi teoretycznie najgorszymi ekipami,teraz to my cieszylibyśmy się ze scudetto
Będzie ok.Już Ranieri zrobi im trzęsienie w szatni 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak juz nie idzie to kompletnie nic.. Slabo, slabo, slabo... 1 (jeden!) celny strzal na bramke Sieny (w 85minucie), niecelnych moze 3-4. Zero pomyslu na gre, mecz bez historii. Na poczatku glupia bramka no a pozniej juz walenie glowa w mur. Pierwsza porazka w historii ze Siena stala sie faktem. Na wyroznienie chyba nikt nie zasluguje, a to powinno wystarczyc za caly komentarz do tego meczu. Ehhh.. co sie stalo z tym Juventusem chocby z poprzedniej kolejki?
- maciejka84
- Juventino
To jest padaka. Może zarząd dalej pieprzyć "walczymy do końca" itp., a tymczasem na boisku żal duszę ściska.
Panowie, to nie jest prawdziwy Juventus. Jeśli ktoś tego nie widzi, to niech kupi okulary.
Ranieri, Secco, Gigli OUT.
Panowie, to nie jest prawdziwy Juventus. Jeśli ktoś tego nie widzi, to niech kupi okulary.
Ranieri, Secco, Gigli OUT.
..::<><::..
- JaPs
- Juventino
Nie gra Nedved, nie gra reszta. Jedyny, ktory nie zasluzyl na ostry opieprz to Camor. Rownie dobrze w srodku pola mogliby zagrac dzieciaki z Beretty. Ogolnie smiesznie sie to ogladalo. Mecz mozna opisac w podrecznikach pod haslem "stereotyp calcio", czyli strzelajmy i bronmy sie. W przyszlym sezonie takie rzeczy nie maja prawa miec miejsca.
- Farmer
- Juventino
Takiej padaki to już dawno nie widziałem
Zero pomysłu na grę. Atak to w ogóle nie istniał nie wiem po co w ogóle grali. Ale i tak najlepszy jest Ranieri. Przegrywamy 1:0 a on zmienia Sissoko za Marchionniego który zagrał równie źle jak nie gorzej niź inny zawodnik w Juve a inne zmiany po 80 minucie meczu <brawo> Zero jakiejś frustracji, że zespół nic nie gra po prostu drewno. Dobra więcej nic nie pisze bo szkoda mojego czasu na komentowanie takie meczu. Pozdrawiam

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma o co walczyć to i wynik beznadziejny... W następnej kolejce się zbiorą i wygrają z Catanią, a z Sampą znowu baty..
Takie podejście mnie rozpieprza, zamiast sobie nabić staty bramkami, zamiast walczyć o tytuł najlepszego strzelca Serie A, zamiast pokazać, że walczą do końca z Romą o 2 miejsce... to oni daję się w dupeczkę zrobić przez byle jaką Siene.. żenada..
Takie podejście mnie rozpieprza, zamiast sobie nabić staty bramkami, zamiast walczyć o tytuł najlepszego strzelca Serie A, zamiast pokazać, że walczą do końca z Romą o 2 miejsce... to oni daję się w dupeczkę zrobić przez byle jaką Siene.. żenada..
- peste
- Juventino
walenie glowa w mur byloby gdybysmy stwarzali jakies okazje, ale nasi obroncy woleli kopac pilke pod wlasna bramka i nabijac statystyki posiadaniaRadek_88 pisze:Jak juz nie idzie to kompletnie nic.. Slabo, slabo, slabo... 1 (jeden!) celny strzal na bramke Sieny (w 85minucie), niecelnych moze 3-4. Zero pomyslu na gre, mecz bez historii. Na poczatku glupia bramka no a pozniej juz walenie glowa w mur. Pierwsza porazka w historii ze Siena stala sie faktem. Na wyroznienie chyba nikt nie zasluguje, a to powinno wystarczyc za caly komentarz do tego meczu. Ehhh.. co sie stalo z tym Juventusem chocby z poprzedniej kolejki?