LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 12:24

.
Po pierwsze McManaman to prawoskrzydłowy,

ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!!

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 12:24

Po pierwsze McManaman to prawoskrzydłowy,

ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!![/quote]

i mowie prawde

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 12:31

RUDI pisze:wyczyscic miejsce Beckhamowi ??przeciez Macca i tka nie lapal sie od skladu. Oni to zrobili zeby zmniejszyc wydatki . Steve zarabial ogromne pieniadze mimo iz w ogole nie gral

Zgadzam sie z tobą niewiem ile zarabiał mcmannaman ale wiem ze duzo macmannaman w realu to tak jak siadaczka w legii grał w drugim składzie legii a był jednym z lepiej zarabiajacych piłkarzy

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 12:47

no nareście może teraz cos pogra jak go sprzedają a kto go kupi?

JESTEM OSZUSTEM
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 12:58

Wrealu niema miejsca w pierwszem skladzie ale on tylko pasuje w lidze angielskiej w serie a bysie nie nadal :)

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 13:03

McManaman blisko Newcastle

Newcastle United są bliscy podpisania kontraktu ze Stevem McManamanem z Realu Madryt, donosi magazyn 'People'.

Angielski tabloid donosi, że "Sroki" wysunęły się na czoło starających się o niego zespołów, przed Everton Liverpool, Manchester City i Blackburn Rovers.

McManaman powiedział, że zamierza dotrzymać kontaktu z "Królewskimi", ale madrytczycy chcą się go pozbyć.

srali muszki będzie wiosna
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 13:35

Nigdy specjalnie nie lubiłem Manamana ale myśle , że gdyby grał w podstawowym składzie jakiegoś słabszego klubu to by se nawet nieżle radził.

Now known as DonMenello
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 14:51

McManaman blisko Newcastle

Newcastle United są bliscy podpisania kontraktu ze Stevem McManamanem z Realu Madryt, donosi magazyn 'People'.

Angielski tabloid donosi, że "Sroki" wysunęły się na czoło starających się o niego zespołów, przed Everton Liverpool, Manchester City i Blackburn Rovers.

McManaman powiedział, że zamierza dotrzymać kontaktu z "Królewskimi", ale madrytczycy chcą się go pozbyć.
Heh, a ja myślałam że teraz będzie grał w Chinach czy USA- też duża kasa za mało roboty :?

Agnieszka

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 15:25

Wicior Ty jesteś taki sprytny że nie wiem.
Real od dwóch sezonów stara się komuś go wcisnąć, ba swego czasu chcieli z nim kontrakt rozwiązać , ale Maca z powodów finansowych się nie zgodził .

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 19:16

Ani Makalele, ani inni zarząd Raelu nie prezentują zbyt wysokiego ilorazu inteligencji... chca zwolnic elemele z meczu towarzyskiego, a i tak nie zagra w realu... i chca go jeszcze wymienić za Edgara Davidsa... to po prostu niemożliwe...[/code]

JUVEJAH90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 23:24

David Beckham, Ronaldo i inni piłkarze Realu będą podążać tropami Kaczora Donalda i Myszki Mickey. Gwiazdy Realu Madryt będą bowiem bohaterami kreskówki, która od 2005 roku wejdzie na rynek amerykański.

Hiszpański klub porozumiał się w tej sprawie z wytwówrnią Walta Disneya. W kreskówce, która będzie emitowana w odcinkach do 2010 roku, wystąpią pod swoimi nazwiskami wszystkie gwiazdy Realu.

Transakcja ta ma przynieść hiszpańskiemu klubowi prawdopodobnie 25 milionów euro zysku.
żródłó onet.pl

Czyż nie uważacie że to żałosne??

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 23:28

Jesooooo. Zaraz puszcze pawia. Bleeeeeeeeeee. Ja nie rozumiem, czy to jest klub piłkarski czy cyrk??????????????? Jak oni mogą uważać sie za piłkaży. Wszędzie gdzie nie spojrzysz jest coś o realu. A to cudowny, genialny, boski Dejwid Bekam strzełił pierwszą bramke, a to zagrał beznadziejnie (co nawiasem mówiąc, żadnął niespodzianką nie jest :twisted: ). Jak można wogle kibicować małpom z cyrku. Dla wszystkich kibiców Srealu. Współczucie. Zapłacze nad wami :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

srali muszki będzie wiosna
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 23:33

Po takich bajkach dzieciom będą się śnic koszmary :wink:
A jak za 20 lat spytamy sie swoich dzieci czy wiedzą kto to był Raul czy Ronaldo to odpowiedzą: to są koledzy kaczora donalda z bajki disneja. :D

Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 23:35

Walt Disney juz zrozumial kto kibicuje Real'owi i pusci najlepsze fragmenty spodkan w godzinach najwiekszej ogladalnosci przez ta czesc spoleczenstwa

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 11:18

Ja powiem tak. Nic nie mam do Realu. Lubie stamtad kilku pikarzy, ale mysle, ze kreskowki to juz lekkie przegiecie (moze nawet nie lekkie). Powinni chyba raczej zaczac grac w pilke a nie bawic sie swoja slawa. Ciekawe o czym beda te bajki??? :wink: :wink:

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
ODPOWIEDZ