LaLiga
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
.
Po pierwsze McManaman to prawoskrzydłowy,
ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!!
ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!![/quote]
i mowie prawde
ale ty jestes dziwny wejdz sobie na interie albo na strone krolewskich i sie przekonaj bo widze ze zabardzo to ty sie na tym nie znasz!!!![/quote]
i mowie prawde
- miloo7
- Juventino
RUDI pisze:wyczyscic miejsce Beckhamowi ??przeciez Macca i tka nie lapal sie od skladu. Oni to zrobili zeby zmniejszyc wydatki . Steve zarabial ogromne pieniadze mimo iz w ogole nie gral
Zgadzam sie z tobą niewiem ile zarabiał mcmannaman ale wiem ze duzo macmannaman w realu to tak jak siadaczka w legii grał w drugim składzie legii a był jednym z lepiej zarabiajacych piłkarzy
- JUVEFANE_10
- Juventino
no nareście może teraz cos pogra jak go sprzedają a kto go kupi?
JESTEM OSZUSTEM
- RadeKas
- Juventino
McManaman blisko Newcastle
Newcastle United są bliscy podpisania kontraktu ze Stevem McManamanem z Realu Madryt, donosi magazyn 'People'.
Angielski tabloid donosi, że "Sroki" wysunęły się na czoło starających się o niego zespołów, przed Everton Liverpool, Manchester City i Blackburn Rovers.
McManaman powiedział, że zamierza dotrzymać kontaktu z "Królewskimi", ale madrytczycy chcą się go pozbyć.
Newcastle United są bliscy podpisania kontraktu ze Stevem McManamanem z Realu Madryt, donosi magazyn 'People'.
Angielski tabloid donosi, że "Sroki" wysunęły się na czoło starających się o niego zespołów, przed Everton Liverpool, Manchester City i Blackburn Rovers.
McManaman powiedział, że zamierza dotrzymać kontaktu z "Królewskimi", ale madrytczycy chcą się go pozbyć.
srali muszki będzie wiosna
- Mania
- Juventino
Heh, a ja myślałam że teraz będzie grał w Chinach czy USA- też duża kasa za mało roboty :?McManaman blisko Newcastle
Agnieszka
- Rybeq
- Juventino
Wicior Ty jesteś taki sprytny że nie wiem.
Real od dwóch sezonów stara się komuś go wcisnąć, ba swego czasu chcieli z nim kontrakt rozwiązać , ale Maca z powodów finansowych się nie zgodził .
Real od dwóch sezonów stara się komuś go wcisnąć, ba swego czasu chcieli z nim kontrakt rozwiązać , ale Maca z powodów finansowych się nie zgodził .
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- BianconeriFan
- Juventino
Ani Makalele, ani inni zarząd Raelu nie prezentują zbyt wysokiego ilorazu inteligencji... chca zwolnic elemele z meczu towarzyskiego, a i tak nie zagra w realu... i chca go jeszcze wymienić za Edgara Davidsa... to po prostu niemożliwe...[/code]
- JUVEJAH90
- Juventino
David Beckham, Ronaldo i inni piłkarze Realu będą podążać tropami Kaczora Donalda i Myszki Mickey. Gwiazdy Realu Madryt będą bowiem bohaterami kreskówki, która od 2005 roku wejdzie na rynek amerykański.
Hiszpański klub porozumiał się w tej sprawie z wytwówrnią Walta Disneya. W kreskówce, która będzie emitowana w odcinkach do 2010 roku, wystąpią pod swoimi nazwiskami wszystkie gwiazdy Realu.
Transakcja ta ma przynieść hiszpańskiemu klubowi prawdopodobnie 25 milionów euro zysku.
żródłó onet.pl
Czyż nie uważacie że to żałosne??
Hiszpański klub porozumiał się w tej sprawie z wytwówrnią Walta Disneya. W kreskówce, która będzie emitowana w odcinkach do 2010 roku, wystąpią pod swoimi nazwiskami wszystkie gwiazdy Realu.
Transakcja ta ma przynieść hiszpańskiemu klubowi prawdopodobnie 25 milionów euro zysku.
żródłó onet.pl
Czyż nie uważacie że to żałosne??
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- RadeKas
- Juventino
Jesooooo. Zaraz puszcze pawia. Bleeeeeeeeeee. Ja nie rozumiem, czy to jest klub piłkarski czy cyrk??????????????? Jak oni mogą uważać sie za piłkaży. Wszędzie gdzie nie spojrzysz jest coś o realu. A to cudowny, genialny, boski Dejwid Bekam strzełił pierwszą bramke, a to zagrał beznadziejnie (co nawiasem mówiąc, żadnął niespodzianką nie jest :twisted: ). Jak można wogle kibicować małpom z cyrku. Dla wszystkich kibiców Srealu. Współczucie. Zapłacze nad wami
:twisted: :twisted: :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- Rasi
- Qualità Juventino
Po takich bajkach dzieciom będą się śnic koszmary
A jak za 20 lat spytamy sie swoich dzieci czy wiedzą kto to był Raul czy Ronaldo to odpowiedzą: to są koledzy kaczora donalda z bajki disneja.
A jak za 20 lat spytamy sie swoich dzieci czy wiedzą kto to był Raul czy Ronaldo to odpowiedzą: to są koledzy kaczora donalda z bajki disneja.

- ForzaInter
- Interista
Ja powiem tak. Nic nie mam do Realu. Lubie stamtad kilku pikarzy, ale mysle, ze kreskowki to juz lekkie przegiecie (moze nawet nie lekkie). Powinni chyba raczej zaczac grac w pilke a nie bawic sie swoja slawa. Ciekawe o czym beda te bajki???

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone