Liga Mistrzów 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2008, 17:54

Obrazek 0 - 2 Obrazek

Bramki Wycięte ze skrótu TVP2
AVI | Xvid | 640x480

0:1 C.Ronaldo

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/90382---8540.html
0:2 Rooney

http://odsiebie.com/pokaz/90400---e313.html
Obrazek 0 - 1 Obrazek

Bramki Wycięte ze skrótu TVP2
AVI | Xvid | 640x480

0:1 Bojan Krkić

http://odsiebie.com/pokaz/90324---4600.html
Środa
Obrazek - Obrazek

Obrazek - Obrazek

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2008, 15:10

Arsenal, który podejmował u siebie Liverpool w moim przekonaniu był drużyną nieco lepszą od The Reds, mimo to zdołali jedynie bramkowo zremisować z ekipą Rafy Beniteza. Za tydzień na Anfield to Liverpool, będzie miał łatwiejsze zadanie, ponieważ to Arsenal będzie musiał się odsłonić i pokazać pazur w meczu na wyjeździe. Nie możemy tutaj wskazać faworyta, ponieważ obie drużyny w swoich szeregach mają wystarczająco dobrych piłkarzy by rozstrzygnąć następny mecz na swoją korzyść.

Na Sukru Saracoglu w Stambule po raz kolejny mogliśmy zobaczyć, iż futbol może być nieprzewidywalny i jedno zagranie może diametralnie zmienić losy każdego spotkania. Do przerwy wszystko było ok. Chelsea zgodnie z przewidywaniami wygrywała 0:1 po samobójczym trafieniu Deivida. Jednakże po przerwie to gracze Zico przejęli inicjatywę i zdołali wyrównać na 1:1, po kilku nie udanych atakach ekipy z Londynu drugi raz w tym meczu błysnął Deivid, trafił on jednak tym razem do bramki przeciwnik i zdobywając cudowną bramkę z 30 metrów ustalił wynik spotkania na 2:1. Jak widać w dzisiejszych czasach nie ma już słabych drużyn z wszystkimi trzeba się liczyć. Jestem niezmiernie ciekawy jak w Londynie poradzą sobie Turcy, albowiem na dzień dzisiejszy są o jeden krok bliżej półfinału niż gracze Avrama Granta.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2008, 16:22

Szczerze to życzę Fenerbahce jak najlepiej. Niech dokopią w rewanżu angolom i nie miałbym nic przeciwko, gdyby wygrali tą edycję Champions League.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2008, 16:37

ja kibicuje Fenerbahce w tej edycji LM od meczu w ktorym dokopali interowi :D i prosze nie myslec ze z tego samego powodu kibicuje liverpoolowi :]

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2008, 16:39

Ja zaryzykuję stwierdzenie, że Fenerbahce zagrało najsłabszy mecz u siebie w tej edycji LM. Grało zbyt zachowawczo, widać że się przestraszyli Chelsea. Gol Deivida dla mnie najładniejszą bramką tej edycji. W rewanżu stawiam 65/35 dla Chelsea.

Mecz Arsenal-liverpool nudny. Tak jak każdy mecz The Reds. Ja po prostu nie mogę na nich patrzeć. życzę im jak najgorzej. W sumie każdemu życzę jak najgorzej oprócz Fenerbahce 8) .
Co do piłkarzy, którymi interesuje się Juve: Clichy mi w niczym nie zaimponował. Lepiej wypadł Flamini. Dla mnie sto razy lepszy od łysego latino - Almirona. W rewanżu 50/50. O tym kto awansuje zadecyduje dyspozycja dnia.

PS. co z Appiahem ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2008, 16:57

zoff pisze:[...] po kilku nie udanych atakach ekipy z Londynu drugi raz w tym meczu błysnął Deivid[...]
Przy samobojczej bramce tez 'blysnal'? :P
Co do meczu z udzialem Turkow, to niby mimo zwyciestwa dalej nie sa faworytami, ale wystarczy jedna bramka na Stamford Bridge (a Fenerbahce jest nieprzewidywalne) i Chelsea moze miec spore problemy. Tak wiec w rewanzu moze byc ciekawie.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2008, 22:53

Za nami wtorkowe rewanże ćwierćfinałowe. I same złe wiadomości.
Pierwsza to awans Liverpoolu. Benitezowi znowu się udało. To trener idealny na fazę pucharową LM. Jeszcze lepszy niż Ancelotti. The Reds grali strasznie nudno, ale strasznie efektywnie. świetnie rozpracowali i wypunktowali Arsenal, trzeba przyznać. Choć początek meczu należał do młokosów Wengera.
Ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego Wenger musi się bawić w zmienianie pozycji piłkarzom? Nie wiem co go popchnęło by uczynić z Eboue' prawego pomocnika. Koleś nie ma odpowiednich kwalifikacji technicznych i motorycznych. Biegnie z piłką i zaraz oddaje. A jeśli próbuje mieszać, to zaraz gubi piłkę. To, co starczało mu w grze ofensywnej jako obrońca, nie kwalifikuje się na rolę skrzydłowego.
Podobnie z Toure - kiedyś jeden z najlepszych środkowych obrońców, dzisiaj musi grać na prawej obronie. Po co? A ten Diaby to już zaliczył każdą pozycję na boisku.
Druga zła wiadomość to porażka Fenerbahce. Teraz już nie ma drużyny, której dobrze życze w LM. Teraz tylko źle życzę. I jest to oczywiście Liverpool.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2008, 23:03

Trudno się mówi. Zostają jeszcze dwa mecze i mam nadzieję że Roma zagra niesamowity mecz i awansuje dalej , co napewno było by dla nas jeszcze jakąś iskierka nadzei na 2 miejsce w tabeli. Liczę także na Shalkę.Zawszę jest ciekawiej jak czarny koń rozgrywek dociera tak daleko. :)

meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2008, 23:09

Miałem tą nieprzyjemność oglądać mecz Fenerbahce i powiedzmy sobie szczerze, ale oni nie chcieli awansować!

Wygląda na to, że Manchester zgarnie w tym sezonie podwójną koronę.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2008, 14:18

Świetny mecz na Anfield. Cudna akcja Walcotta, a karny dla the Reds z kapelusza... No trudno. W każdym razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują angielski finał.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2008, 15:53

fakt ,mecz był dobry ,dużo się działo i chyba zasłużona wygrana liverpoolu. :think:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2008, 16:53

ArtHur pisze:Świetny mecz na Anfield. Cudna akcja Walcotta, a karny dla the Reds z kapelusza... No trudno. W każdym razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują angielski finał.
akcja pewnie jedna z najlepszych w historii pilki noznej. i co najwazniejsze nie zrobil niewiadomo jaki zawodnik z cieniakami. tylko walcott zrobil to z jednym z najlepszych zespolow na swiecie jakim na pewno jest l'pool. ponadto jak wazna bramka, w jak zaawansowanej fazie lm.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2008, 17:54

Pytanie,jak zaprezentuje się Liverpool przeciwko Chelsea...Co do dzisiejszego spotkania-nie wierzę,aby Roma była w stanie cokolwiek zrobić...U siebie ManU jest jeszcze silniejszy.Anglicy są w naprawdę świetnej formie i nie chciałbym być prorokiem,ale to oni zasługują na tytuł LM w tym roku...

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2008, 19:16

mrozzi pisze:Pytanie,jak zaprezentuje się Liverpool przeciwko Chelsea...Co do dzisiejszego spotkania-nie wierzę,aby Roma była w stanie cokolwiek zrobić...U siebie ManU jest jeszcze silniejszy.Anglicy są w naprawdę świetnej formie i nie chciałbym być prorokiem,ale to oni zasługują na tytuł LM w tym roku...
Masz sporo racji, ale ja licze na Barce - niech wyeliminuje MU w polfinale. Powod jest prosty - nie chce ogladac angielskiego finalu :naughty:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
blazejrondel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2008, 22:42

Chelsea fuksiarze powinni dostać ze 3;0 a zremisowali no ale taki jest futtball. Strasznie niesprawiedliwy wynik.

ODPOWIEDZ