Serie A (29): Empoli 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
lUkEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 12:35

spokojnie Inter też zremisował. nie widziałem jak grani no ale zremisowali, zresztą zobaczymy co będzie :D
Juve będzie Walczyło z interem i tego jestem pewien :)

Obrazek
przemo134

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 13:22

A ja mam pytanie jak zagral Giovinco? Wiem ze nie gral za dlugo, ale ciekawi mnie czy zablysnal jakas akcja albo cos:)

lUkEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 13:29

no ajk już mówiłem nie widziałem tego meczu :/
ale może na sky sport będą skróty wszytskich meczy, zawsze są
to ci najwyżej powiem :)

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 15:26

pan Zambrotta pisze:Bo za czasów Fabio takie zespoły jak Empoli czy Reggina połykaliśmy jednym zębem. I teraz walczylibyśmy z Interem o fotel lidera. Ale chyba nikt już nie potrafi docenić to, co robił Capello. Zawsze to narzekanie na 1:0.
Za czasów Fabio byliśmy bezradni w LM. Poza tym "Fabio" miał nieporównywalnie lepszy skład niż Ranieri.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 16:14

Jak widze słowa Gigliego, który mówi, że jest zadowolony z rezultatu to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :shock: To z kim on chce wygrywać jak nie z takim Empoli? Co zaa typ.. :roll:

ps. podziękowania dla kolegów Az i Zoff za napisanie mi po meczu wyniku :ok:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 16:34

Jak dla mnie to byl czysto umowiony remis. Empoli potrzeba punktow jak powietrza a my moglismy sobie pozwolic na taki prezent.. szkoda tylko ze nie uprzedzili na oficjalnej stronie to bym nie musial sie meczyc ogladajac to marne widowisko.

Z drugiej strony dziwne bo tego typu rzeczy zazwyczaj dzieja sie dopiero pod koniec sezonu kiedy druzyna z poczatku tabeli juz o nic nie gra a przeciez podobno my dalej walczymy ?

A Tiago to kolejny bidone.. ciekaw jestem kiedy zaczna na niego wolac Bllisset..
Ostatnio zmieniony 20 marca 2008, 16:38 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 16:38

ForzaDelPiero pisze:Za czasów Fabio byliśmy bezradni w LM.
A kto tu mówi o LM?
ForzaDelPiero pisze:Poza tym "Fabio" miał nieporównywalnie lepszy skład niż Ranieri.
śmiem twierdzić, że charyzma Capello wystarczyła by na ten obecny Juventus. Capello to mistrz, który gdziekolwiek się nie znajdzie, prowadzi drużynę do sukcesu w lidze.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2008, 16:44 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 16:40

Mecz fatalny, żeby nie powiedzieć żenujący...Jak drużyna pretendująca do mistrzostwa może oddać z 2 strzały w ciągu całego meczu na bramkę grając z drużyna która walczy o utrzymanie??
Ten mecz mnie utwierdził mnie w przekonaniu z Ranieri sie nie nadaje na trenera Juve i mojej opinii nie zmieni nawet nie wiem jak wysoka wygrana z Interem. Dla mnie Juventus nie prezentuje żadnego stylu, a trener, który tego stylu nie kreuje to słaby trener...Dodać można do tego jeszcze chwalebnego Gigli'iego dla którego remis z Empoli to dobry remis, dla mnie ten facet to się chyba przejęzyczył, jest on pracodawcą Ranieriego to niech go mobilizuje i wymaga, a nie cieszy sie z tak słabego wyniku jakby się nic złego nie stało...a potem przyjdą kolejne słabe mecze i wyniki bo przecież po co wygrywać jeśli się zarządowi takie wyniki podobają i taka gra...ja sie pytam po co? jeśli wszystko jest w porządku??.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 17:22

Niech ten sezon się już kończy :pray: ...koniec tego cyrku... :roll: Gramy 1 składem i kolejny raz się ośmieszamy z przedostatnią drużyną :prochno: Nie chcę nawet tego komentować... gdybysmy wygrali wczoraj, oraz z ostatnim cagliari u siebie i wtedy przedostatnią regginą na wyjeździe, już bylibysmy na 2 miejscu. I co tu dużo kalkulowac, dajemy ciała po całości...

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 17:40

ADP pisze:Z taką grą dostaniemy w Mediolanie ze 3-0 :angry:
Jest to możliwe ale nie sadze. Na silnych rywali potrafimy się zmotywować...

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 17:45

Z meczu na mecz coraz bardziej się kompromitujemy. Tak jak napisał Dragon, niech ten sezon się już skończy bo aż serce boli jak się ogląda takie mecze w wykonaniu wielkiego Juventusu... Gdyby nie to, że gramy jak frajerzy w meczach, które musimy wygrać to teraz walczylibyśmy nie o drugie, lecz o pierwsze miejsce...

juve1987

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 17:48

Remis z Empoli... nie ujmujac nic tej druzynie nikogo nie obrazajac to poprostu zalosne tak nasza gra byla zalosna bo jak inaczej okreslic 1 czy 2 celne strzaly na bramke przez 90 minut? zastanawiam sie jakie boskie wzmocnienia na nas spadna latem.. smutne jest to ze wyglada to tak : jestes kibicem kochasz Juve czekasz na mecz Juve wygrywa radosc duma i wogole przychodzi porazka potem druga remis i nie wiesz co o tym myslec potem wygrana i znowu nadzieja znowu wiara i znowu remis ze slabym przeciwnikiem i jak tu nie popasc frustracji? ehhh konczmy sezon na 3 miejscu bo to na takie granie boska pozycja i blagajmy Boga ze natchnie zarzad na 2-3 pozadne transfery...

michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 19:10

przemo134 pisze:A ja mam pytanie jak zagral Giovinco? Wiem ze nie gral za dlugo, ale ciekawi mnie czy zablysnal jakas akcja albo cos:)

Giovinco nie mial zbytnio okazji do pokazania sie, rowniez koledzy z zespolu mu nie pomagali.

juventustube

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 10:50

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 19:55

Chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na jedną rzecz. W kontrowersyjnej sytuacji dotyczącej rzutu karnego włoski komentator w pierwszej chwili powiedział: "Czyste zagranie obrońcy dla arbitra", by w powtórce dodać "To był rzut karny" (tłumaczenie własne). Nie chcę w żaden sposób tłumaczyć tą decyzją sędziego remisu w spotkaniu z Empoli, na zwycięstwo na pewno nie zasłużyliśmy, ot taki obraz traktowania nas przez arbitrów w tym sezonie w krzywym zwierciadle. Od razy przypomniała mi się sytuacja z pierwszego meczu z Napoli. Komentator z uznaniem wykrzyknął: "Świetna interwencja Chielliniego", by po chwili ze zdziwieniem powiedzieć: "Rzut karny dla Napoli".

:roll:
Zablokowany