Serie A (29): Empoli 0-0 JUVENTUS
- Corcky
- Juventino
Za czasów Fabio byliśmy bezradni w LM. Poza tym "Fabio" miał nieporównywalnie lepszy skład niż Ranieri.pan Zambrotta pisze:Bo za czasów Fabio takie zespoły jak Empoli czy Reggina połykaliśmy jednym zębem. I teraz walczylibyśmy z Interem o fotel lidera. Ale chyba nikt już nie potrafi docenić to, co robił Capello. Zawsze to narzekanie na 1:0.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jak widze słowa Gigliego, który mówi, że jest zadowolony z rezultatu to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :shock: To z kim on chce wygrywać jak nie z takim Empoli? Co zaa typ.. :roll:
ps. podziękowania dla kolegów Az i Zoff za napisanie mi po meczu wyniku
ps. podziękowania dla kolegów Az i Zoff za napisanie mi po meczu wyniku

- white_wolv
- Juventino
Jak dla mnie to byl czysto umowiony remis. Empoli potrzeba punktow jak powietrza a my moglismy sobie pozwolic na taki prezent.. szkoda tylko ze nie uprzedzili na oficjalnej stronie to bym nie musial sie meczyc ogladajac to marne widowisko.
Z drugiej strony dziwne bo tego typu rzeczy zazwyczaj dzieja sie dopiero pod koniec sezonu kiedy druzyna z poczatku tabeli juz o nic nie gra a przeciez podobno my dalej walczymy ?
A Tiago to kolejny bidone.. ciekaw jestem kiedy zaczna na niego wolac Bllisset..
Z drugiej strony dziwne bo tego typu rzeczy zazwyczaj dzieja sie dopiero pod koniec sezonu kiedy druzyna z poczatku tabeli juz o nic nie gra a przeciez podobno my dalej walczymy ?
A Tiago to kolejny bidone.. ciekaw jestem kiedy zaczna na niego wolac Bllisset..
Ostatnio zmieniony 20 marca 2008, 16:38 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
A kto tu mówi o LM?ForzaDelPiero pisze:Za czasów Fabio byliśmy bezradni w LM.
śmiem twierdzić, że charyzma Capello wystarczyła by na ten obecny Juventus. Capello to mistrz, który gdziekolwiek się nie znajdzie, prowadzi drużynę do sukcesu w lidze.ForzaDelPiero pisze:Poza tym "Fabio" miał nieporównywalnie lepszy skład niż Ranieri.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2008, 16:44 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz fatalny, żeby nie powiedzieć żenujący...Jak drużyna pretendująca do mistrzostwa może oddać z 2 strzały w ciągu całego meczu na bramkę grając z drużyna która walczy o utrzymanie??
Ten mecz mnie utwierdził mnie w przekonaniu z Ranieri sie nie nadaje na trenera Juve i mojej opinii nie zmieni nawet nie wiem jak wysoka wygrana z Interem. Dla mnie Juventus nie prezentuje żadnego stylu, a trener, który tego stylu nie kreuje to słaby trener...Dodać można do tego jeszcze chwalebnego Gigli'iego dla którego remis z Empoli to dobry remis, dla mnie ten facet to się chyba przejęzyczył, jest on pracodawcą Ranieriego to niech go mobilizuje i wymaga, a nie cieszy sie z tak słabego wyniku jakby się nic złego nie stało...a potem przyjdą kolejne słabe mecze i wyniki bo przecież po co wygrywać jeśli się zarządowi takie wyniki podobają i taka gra...ja sie pytam po co? jeśli wszystko jest w porządku??.
Ten mecz mnie utwierdził mnie w przekonaniu z Ranieri sie nie nadaje na trenera Juve i mojej opinii nie zmieni nawet nie wiem jak wysoka wygrana z Interem. Dla mnie Juventus nie prezentuje żadnego stylu, a trener, który tego stylu nie kreuje to słaby trener...Dodać można do tego jeszcze chwalebnego Gigli'iego dla którego remis z Empoli to dobry remis, dla mnie ten facet to się chyba przejęzyczył, jest on pracodawcą Ranieriego to niech go mobilizuje i wymaga, a nie cieszy sie z tak słabego wyniku jakby się nic złego nie stało...a potem przyjdą kolejne słabe mecze i wyniki bo przecież po co wygrywać jeśli się zarządowi takie wyniki podobają i taka gra...ja sie pytam po co? jeśli wszystko jest w porządku??.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niech ten sezon się już kończy
...koniec tego cyrku... :roll: Gramy 1 składem i kolejny raz się ośmieszamy z przedostatnią drużyną
Nie chcę nawet tego komentować... gdybysmy wygrali wczoraj, oraz z ostatnim cagliari u siebie i wtedy przedostatnią regginą na wyjeździe, już bylibysmy na 2 miejscu. I co tu dużo kalkulowac, dajemy ciała po całości...

- Szymek
- Juventino
Z meczu na mecz coraz bardziej się kompromitujemy. Tak jak napisał Dragon, niech ten sezon się już skończy bo aż serce boli jak się ogląda takie mecze w wykonaniu wielkiego Juventusu... Gdyby nie to, że gramy jak frajerzy w meczach, które musimy wygrać to teraz walczylibyśmy nie o drugie, lecz o pierwsze miejsce...
- juve1987
- Juventino
Remis z Empoli... nie ujmujac nic tej druzynie nikogo nie obrazajac to poprostu zalosne tak nasza gra byla zalosna bo jak inaczej okreslic 1 czy 2 celne strzaly na bramke przez 90 minut? zastanawiam sie jakie boskie wzmocnienia na nas spadna latem.. smutne jest to ze wyglada to tak : jestes kibicem kochasz Juve czekasz na mecz Juve wygrywa radosc duma i wogole przychodzi porazka potem druga remis i nie wiesz co o tym myslec potem wygrana i znowu nadzieja znowu wiara i znowu remis ze slabym przeciwnikiem i jak tu nie popasc frustracji? ehhh konczmy sezon na 3 miejscu bo to na takie granie boska pozycja i blagajmy Boga ze natchnie zarzad na 2-3 pozadne transfery...
- michal_os
- Juventino
przemo134 pisze:A ja mam pytanie jak zagral Giovinco? Wiem ze nie gral za dlugo, ale ciekawi mnie czy zablysnal jakas akcja albo cos:)
Giovinco nie mial zbytnio okazji do pokazania sie, rowniez koledzy z zespolu mu nie pomagali.
- juventustube
- Juventino
- M.
- Juventino
Chciałbym zwrócić jeszcze uwagę na jedną rzecz. W kontrowersyjnej sytuacji dotyczącej rzutu karnego włoski komentator w pierwszej chwili powiedział: "Czyste zagranie obrońcy dla arbitra", by w powtórce dodać "To był rzut karny" (tłumaczenie własne). Nie chcę w żaden sposób tłumaczyć tą decyzją sędziego remisu w spotkaniu z Empoli, na zwycięstwo na pewno nie zasłużyliśmy, ot taki obraz traktowania nas przez arbitrów w tym sezonie w krzywym zwierciadle. Od razy przypomniała mi się sytuacja z pierwszego meczu z Napoli. Komentator z uznaniem wykrzyknął: "Świetna interwencja Chielliniego", by po chwili ze zdziwieniem powiedzieć: "Rzut karny dla Napoli".
:roll: