Gigi Buffon Najlepszym Bramkarzem 2007 !!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
LINK do artykulu.achilles1989 pisze:[...] a kto napisał ten twój artykuł ????? Kurowskibo tylko on jest zdolny tam pisać
Skad cytat:
Specjalnie dla Magazynu Futbol rozmawiał Massimo Franchi ("Tuttosport") z Turynu.
- pilkarzyk
- Juventino
OO dzieki nie bede musiał przepisywać z gazety...
Jak to mógł Kurowski napisać jak on coś tam komentuje??
Do Buffona jeszce nikt z Polski nie dotarł chyba(chodzi o polskiego dziennikarza) ,ale za pośrednictwem kogos kto tam jest na miejscu jak widac tak...
Jak to mógł Kurowski napisać jak on coś tam komentuje??
Do Buffona jeszce nikt z Polski nie dotarł chyba(chodzi o polskiego dziennikarza) ,ale za pośrednictwem kogos kto tam jest na miejscu jak widac tak...
- turyniak
- Juventino
Fajnie ,że Buffon najbardziej ceni Jerzego Dudka- sam tak powiedział w tym wywiadzie.I za to pamięta go z LM. Bo ja do Duka mam ogromny szacunek.
Oprócz tego...fajnie ,że dla Buffona idolem był Kameruńczyk i ,że sie spotkali...
Dla mnie po tym wywiadzie Buffon potwierdził po raz kolejny swoją szczerość.
Oprócz tego...fajnie ,że dla Buffona idolem był Kameruńczyk i ,że sie spotkali...
Dla mnie po tym wywiadzie Buffon potwierdził po raz kolejny swoją szczerość.
- herjuve
- Juventino
Ja tam do Dudka nic nie mam i również jestem mu wdzięczny za to, że mogłem być dumny, że jestem Polakiem kiedy to robił cuda w bramce Liverpoolu. Teraz wygląda to dużo gorzej, ale to co zrobił w finale, będzie mu na pewno zapamiętane..
- herjuve
- Juventino
Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..
- Radek_88
- Qualità Juventino
Czy Ty aby na pewno widziales wczorajszy mecz...? :shock:herjuve pisze:Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..
- Radek_88
- Qualità Juventino
:lol:herjuve pisze:Chodziło mi tylko o bramki, a ogólnie nie wiem jak bronił w meczu, bo nie miałem okazji oglądać spotkania..
Tak dla Twojej informacji wczoraj bronil Belardi (o czym juz bylo zreszta wiadomo od jakiegos czasu), Gigiego nie bylo nawet na lawce...
- Okoni
- Juventino
Buffon wczoraj nie grał z przyczyn zdrowotnych gdybyś czytał przynajmniej listę powołanych na mecz to byś wiedziałherjuve pisze:Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..
- Okoni
- Juventino
Ten "inny" mecz był np. rozgrywany w 12 kolejce w meczu: Parma vs. Juventus.Radek_88 pisze:Taaa, i z zastrzezeniem, ze ten 'inny' mecz byl rozgrywany wczoraj...Okoni pisze:No chyba, że chodzi Ci o inny mecz gdzie Buffon puścił dwie bramki w tym jedną z karnego.Bo tez takie były.
- Mati
- Juventino
Radek ma rację bo herjuve wyraźnie napisał "(...)Wczoraj nie popisał się(...)" , co niezbicie świadczy o tym że ma na myśli mecz z Regginą.Okoni pisze:Ten "inny" mecz był np. rozgrywany w 12 kolejce w meczu: Parma vs. Juventus.Radek_88 pisze:Taaa, i z zastrzezeniem, ze ten 'inny' mecz byl rozgrywany wczoraj...Okoni pisze:No chyba, że chodzi Ci o inny mecz gdzie Buffon puścił dwie bramki w tym jedną z karnego.Bo tez takie były.
- turyniak
- Juventino
Mam nadzieję ,że to nie jest ostatnie zejście Buffona na ławkę z powodu problemów zdrowotnych ( w tym sensie ,że już nie wróci).Życzę mu oczywiście powrotu do zdrowia.Mam nadzieje ,że szybko odzyska siły ..a wtedy Juventus nie w moczy kolejnego meczu...tak jak to ostatnie spotkanie:)...cóż bramkarz nr 2 nie popisał się...