Gigi Buffon Najlepszym Bramkarzem 2007 !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2008, 21:43

achilles1989 pisze:[...] a kto napisał ten twój artykuł ????? Kurowski :D bo tylko on jest zdolny tam pisać :D
LINK do artykulu.
Skad cytat:
Specjalnie dla Magazynu Futbol rozmawiał Massimo Franchi ("Tuttosport") z Turynu.

pilkarzyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2008, 23:52

OO dzieki nie bede musiał przepisywać z gazety...
Jak to mógł Kurowski napisać jak on coś tam komentuje??
Do Buffona jeszce nikt z Polski nie dotarł chyba(chodzi o polskiego dziennikarza) ,ale za pośrednictwem kogos kto tam jest na miejscu jak widac tak...

turyniak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2008, 16:25

Fajnie ,że Buffon najbardziej ceni Jerzego Dudka- sam tak powiedział w tym wywiadzie.I za to pamięta go z LM. Bo ja do Duka mam ogromny szacunek.
Oprócz tego...fajnie ,że dla Buffona idolem był Kameruńczyk i ,że sie spotkali...
Dla mnie po tym wywiadzie Buffon potwierdził po raz kolejny swoją szczerość.

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2008, 22:29

Ja tam do Dudka nic nie mam i również jestem mu wdzięczny za to, że mogłem być dumny, że jestem Polakiem kiedy to robił cuda w bramce Liverpoolu. Teraz wygląda to dużo gorzej, ale to co zrobił w finale, będzie mu na pewno zapamiętane..

pilkarzyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 16:47

Dudkowi to ja wiele zarzucic mogę po za oczywiście LM .Powracając do Buffona ...to ma niezłą życiowa partnerkę:) miło popatrzeć...

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 11:29

Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 11:32

herjuve pisze:Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..
Czy Ty aby na pewno widziales wczorajszy mecz...? :shock:

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 11:49

Chodziło mi tylko o bramki, a ogólnie nie wiem jak bronił w meczu, bo nie miałem okazji oglądać spotkania..

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 11:52

herjuve pisze:Chodziło mi tylko o bramki, a ogólnie nie wiem jak bronił w meczu, bo nie miałem okazji oglądać spotkania..
:lol:

Tak dla Twojej informacji wczoraj bronil Belardi (o czym juz bylo zreszta wiadomo od jakiegos czasu), Gigiego nie bylo nawet na lawce...

Kędzior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 11:52

herjuve pisze:Chodziło mi tylko o bramki, a ogólnie nie wiem jak bronił w meczu, bo nie miałem okazji oglądać spotkania..
Ale ty nadal mowisz o Buffonie ?

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 12:03

herjuve pisze:Dziewczyna jest ładna, widziałem jej fotkę w gazecie i na internecie, ale skupmy się może na osiągnięciach naszego bramkarza. Wczoraj nie popisał się, puścił dwa gole, z tym, że drugi z karnego, więc to już była głównie loteria. Przy pierwszym nie miał za dużo szans, ale uważam, że mógł się zachować troszkę lepiej, ale to tylko moje zdanie..
Buffon wczoraj nie grał z przyczyn zdrowotnych gdybyś czytał przynajmniej listę powołanych na mecz to byś wiedział :wink: .No chyba, że chodzi Ci o inny mecz gdzie Buffon puścił dwie bramki w tym jedną z karnego.Bo tez takie były.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 12:12

Okoni pisze:No chyba, że chodzi Ci o inny mecz gdzie Buffon puścił dwie bramki w tym jedną z karnego.Bo tez takie były.
Taaa, i z zastrzezeniem, ze ten 'inny' mecz byl rozgrywany wczoraj...

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 12:24

Radek_88 pisze:
Okoni pisze:No chyba, że chodzi Ci o inny mecz gdzie Buffon puścił dwie bramki w tym jedną z karnego.Bo tez takie były.
Ten "inny" mecz był np. rozgrywany w 12 kolejce w meczu: Parma vs. Juventus.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 13:46

Okoni pisze:
Radek_88 pisze:
Ten "inny" mecz był np. rozgrywany w 12 kolejce w meczu: Parma vs. Juventus.
Radek ma rację bo herjuve wyraźnie napisał "(...)Wczoraj nie popisał się(...)" , co niezbicie świadczy o tym że ma na myśli mecz z Regginą.

turyniak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2008, 13:50

Mam nadzieję ,że to nie jest ostatnie zejście Buffona na ławkę z powodu problemów zdrowotnych ( w tym sensie ,że już nie wróci).Życzę mu oczywiście powrotu do zdrowia.Mam nadzieje ,że szybko odzyska siły ..a wtedy Juventus nie w moczy kolejnego meczu...tak jak to ostatnie spotkanie:)...cóż bramkarz nr 2 nie popisał się...

ODPOWIEDZ