Serie A (21) JUVENTUS1-1 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pietrek1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 15:27

The_Stig pisze:Na stronie Gazetto della sport, pisze że Zebina może zagrać. Czy to prawda? Jeśli tak to oby zagrał

Mam rowniez nadzieje ze Zebina w koncu zagra :bravo:. Brakowalo go a wszyscy tak na niego narzekali - teraz widzicie, ze on przynajmniej trzyma poziom i nie robi kardynalnych bledow. Doswiadczenie jednak duzo daje.

Mysle ze nie bedzie powtorki z meczu z Cagliari z jego zachowaniem, chociaz mial racje, ze ten d... Tagliavento podyktowal karnego z kapelusza bo faulu nie bylo. Jednak i to nie usprawiedliwia go ze sprzedania leszcza dziennikarzowi [ inna sprawa ze ten go sprowokowal ].

P.S - niech modzi nie blokuja mi co chwile bez powodu konta i nie mowia ze mam kilka kont, bo zalozylem je tylko dlatego ze bez powodu zablokowaliscie mi konto zalozone w 2003 roku :naughty: . Ja nie spasuje wiec oszczedzmy sobie nerwow

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 15:29

Łukasz pisze: To mnie Claudio zdziwił. .
Hehe trener jak kobieta, zmiennym jest:) Kurde oby Tiago pokazał na co go stac! Kurde naprawde bym tego chcial!!

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 15:34

Ciekawe czy Tiago wykorzysta tą przysłowiową "ostatnią szansę", bo raczej wątpię by w razie blamażu dostał kolejną... Zwłaszcza że gdy Zanetti wróci do składu, a Momo się już zadomowi, będzie dopiero 4. graczem na tą pozycję... Cieszę się także, że będzie to szansa z prawdziwego zdażenia, a nie jakiś ogon w którym ciężko coś pokazać... Jestem pełen nadziei...

bart_io_we

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 16:04

no to Tiago - teraz albo nigdy!! Portugalczyk dostaje szanse z druzyna na prawde niskich lotow wiec powinien srodek pola zdominowac! Wiadomo, że umiejętności ten zawodnik ma nieprzeciętne, a "z miesiąca na miesiąc" jak się gra w piłkę się nie zapomina ;] raczej w jego przypadku chodzi tu o to jak on się czuje w Turynie...jeżeli będzie chciał pokazać, że zasługuje na pierwszy skład i kluczową rolę w JUVE to udowodni to bez problemu! Sissoko raczej jeszcze w niedziele nie zadebiutuje, przynajmniej tak mi sie wydaje, a co do Salihamidzicia to prosze tylko nie w srodku! co do meczu nie ma zadnych wymowek ! 3-0 dla nas po bramkach -

Treze
Tiago (zycze mu tego z calego serca!!)
Del Piero
:D
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2008, 10:57 przez bart_io_we, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 16:08

A jednak nie. Zebiny nie ma w składzie na mecz... A licze na Tiago, lecz raczej mało prawdopodobne jest aby tak nagle, ni z gruchy ni z pietruchy się przełamał. Ale jak zagra dobry mecz, to będzie jeszcze nadzieja...

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 16:18

Mellex pisze:P.S - niech modzi nie blokuja mi co chwile bez powodu konta i nie mowia ze mam kilka kont, bo zalozylem je tylko dlatego ze bez powodu zablokowaliscie mi konto zalozone w 2003 roku :naughty: . Ja nie spasuje wiec oszczedzmy sobie nerwow
A nie mogłeś poczekać tydzień i poprosić o odbanowanie, miszczu?

Gra Tiago? Drżę o wynik. Tak na prawdę to ten skład jest nie najlepszy, jeśli Nedved się nie poprawi to kto będzie robił akcje?
Mimo wszystko powinniśmy wygrać.

Pietrek1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 16:31

Zebina chyba bedzie na lawce i wejdzie podobnie jak w meczu z Interem w 2 polowie :-D

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 16:43

Czytać więcej, sąsiedzie ze stolicy JP. Już wyżej zostało wspomniane, że Zebiny w kadrze nie ma.
Wracamy więc do ustawienia Hasan - Grygera - Legro - Molinaro
Birindelli niech odpocznie.

Dirty mind
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 17:15

bart_io_we pisze:no to Tiago - teraz albo nigdy!! Portugalczyk dostaje szanse z druzyna na prawde niskich lotow wiec powinien srodek pola zdominowac! Wiadomo, że umiejętności ten zawodnik ma nieprzeciętne, a "z miesiąca na miesiąc" jak się gra w piłkę się nie zapomina ;] raczej w jego przypadku chodzi tu o to jak on się czuje w Turynie...jeżeli będzie chciał pokazać, że zasługuje na pierwszy skład i kluczową rolę w JUVE to udowodni to bez problemu! Sissoko raczej jeszcze w niedziele nie zadebiutuje, przynajmniej tak mi sie wydaje, a co do Salihamidzicia to prosze tylko nie w srodku! co do meczu nie ma zadnych wymowek ! 3-0 dla nas po bramkach -

Treze
Tiago (zycze mu tego z calego serca!!)
Iaquinta
:D
Iaquinta nie zagra bo jest zawieszony a szkoda

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2008, 23:30

Gramy z Outsiderem, nie ma mowy tutaj o stracie punktow, nawet nie chcę słyszeć o jakiejkolwiek taryfie ulgowej, trzy punkty muszą być nasze w pryzmacie kolejnych meczy z Udinese i Romą.
Cagliari pomimo iż jest na ostatnim miejscu bez walki nigdy się nie poddaje, ostatni mecz z Napoli pokazał iż grają do końca o każdy punkt i opłaciło się bo do 90 minuty przegrywali 1:0 a wygrali 2:1. Gramy u siebie gdzie bardzo ciężko nas pokonać w lidze, tym bardziej jeżeli przyjeżdża do nas ostatnia w tabeli ekipa. Nie będę tutaj się dłużej rozwodził bo nie ma sensu, trzy punkty zostają w Turynie. Jedyne co mnie niepokoi to obsada bramki gdzie stoi chaotyczny Belardi, zapewne po jego interwencjach będę krocej żył ale co tam :P.

FORZA JUVENTUS :dance:

regal95

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2008, 09:41

Czemu nie zagra Camonaresi?

!!!Juve Rządzi!!!
KALAM

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2008, 09:57

Nie jest ważny skład byle wywalczyć komplet punktów :P
Jest jakaś relacja meczu w Tv.

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2008, 10:02

prosze o podanie wszystkich kanalow na kotrych bedzie transmitowany mecz :Pz gory dzieki

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2008, 10:25

Hej Kędzior, a możesz zapodać liste stacji które transmitują ten mecz?

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2008, 10:28

regal95 pisze:Czemu nie zagra Camonaresi?
A skąd wiesz, że nie zagra :think: .Jest w liście powołanych i może wystąpić, a że nie ma go w "przewidywanej 11"to nic nie szkodzi bo przeważnie nie gramy takim składem jaki jest w "przewidywanej 11" :wink:

Mam obawy co do Hasana bo jak dobrze gra na prawej/lewej obronie to niech tam gra, a Ranieri wypróbował go na chyba każdej pozycji grał już w: obronie,na skrzydle i teraz na środku niech Claudio się zdecyduje.Już bym wolał żeby Momo zagrał w środku :ok: .

:D FORZA JUVE :D

Zablokowany