Serie A (21) JUVENTUS1-1 Cagliari
- Pietrek1897
- Juventino
The_Stig pisze:Na stronie Gazetto della sport, pisze że Zebina może zagrać. Czy to prawda? Jeśli tak to oby zagrał
Mam rowniez nadzieje ze Zebina w koncu zagra

Mysle ze nie bedzie powtorki z meczu z Cagliari z jego zachowaniem, chociaz mial racje, ze ten d... Tagliavento podyktowal karnego z kapelusza bo faulu nie bylo. Jednak i to nie usprawiedliwia go ze sprzedania leszcza dziennikarzowi [ inna sprawa ze ten go sprowokowal ].
P.S - niech modzi nie blokuja mi co chwile bez powodu konta i nie mowia ze mam kilka kont, bo zalozylem je tylko dlatego ze bez powodu zablokowaliscie mi konto zalozone w 2003 roku :naughty: . Ja nie spasuje wiec oszczedzmy sobie nerwow
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Ciekawe czy Tiago wykorzysta tą przysłowiową "ostatnią szansę", bo raczej wątpię by w razie blamażu dostał kolejną... Zwłaszcza że gdy Zanetti wróci do składu, a Momo się już zadomowi, będzie dopiero 4. graczem na tą pozycję... Cieszę się także, że będzie to szansa z prawdziwego zdażenia, a nie jakiś ogon w którym ciężko coś pokazać... Jestem pełen nadziei...
- bart_io_we
- Juventino
no to Tiago - teraz albo nigdy!! Portugalczyk dostaje szanse z druzyna na prawde niskich lotow wiec powinien srodek pola zdominowac! Wiadomo, że umiejętności ten zawodnik ma nieprzeciętne, a "z miesiąca na miesiąc" jak się gra w piłkę się nie zapomina ;] raczej w jego przypadku chodzi tu o to jak on się czuje w Turynie...jeżeli będzie chciał pokazać, że zasługuje na pierwszy skład i kluczową rolę w JUVE to udowodni to bez problemu! Sissoko raczej jeszcze w niedziele nie zadebiutuje, przynajmniej tak mi sie wydaje, a co do Salihamidzicia to prosze tylko nie w srodku! co do meczu nie ma zadnych wymowek ! 3-0 dla nas po bramkach -
Treze
Tiago (zycze mu tego z calego serca!!)
Del Piero

Treze
Del Piero

Ostatnio zmieniony 03 lutego 2008, 10:57 przez bart_io_we, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- The_Stig
- Juventino
A jednak nie. Zebiny nie ma w składzie na mecz... A licze na Tiago, lecz raczej mało prawdopodobne jest aby tak nagle, ni z gruchy ni z pietruchy się przełamał. Ale jak zagra dobry mecz, to będzie jeszcze nadzieja...
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- ArtHur
- Juventino
A nie mogłeś poczekać tydzień i poprosić o odbanowanie, miszczu?Mellex pisze:P.S - niech modzi nie blokuja mi co chwile bez powodu konta i nie mowia ze mam kilka kont, bo zalozylem je tylko dlatego ze bez powodu zablokowaliscie mi konto zalozone w 2003 roku :naughty: . Ja nie spasuje wiec oszczedzmy sobie nerwow
Gra Tiago? Drżę o wynik. Tak na prawdę to ten skład jest nie najlepszy, jeśli Nedved się nie poprawi to kto będzie robił akcje?
Mimo wszystko powinniśmy wygrać.
- Pietrek1897
- Juventino
Zebina chyba bedzie na lawce i wejdzie podobnie jak w meczu z Interem w 2 polowie :-D
- Conrad JUVE
- Juventino
Iaquinta nie zagra bo jest zawieszony a szkodabart_io_we pisze:no to Tiago - teraz albo nigdy!! Portugalczyk dostaje szanse z druzyna na prawde niskich lotow wiec powinien srodek pola zdominowac! Wiadomo, że umiejętności ten zawodnik ma nieprzeciętne, a "z miesiąca na miesiąc" jak się gra w piłkę się nie zapomina ;] raczej w jego przypadku chodzi tu o to jak on się czuje w Turynie...jeżeli będzie chciał pokazać, że zasługuje na pierwszy skład i kluczową rolę w JUVE to udowodni to bez problemu! Sissoko raczej jeszcze w niedziele nie zadebiutuje, przynajmniej tak mi sie wydaje, a co do Salihamidzicia to prosze tylko nie w srodku! co do meczu nie ma zadnych wymowek ! 3-0 dla nas po bramkach -
Treze
Iaquinta
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Vincitore
- Juventino
Gramy z Outsiderem, nie ma mowy tutaj o stracie punktow, nawet nie chcę słyszeć o jakiejkolwiek taryfie ulgowej, trzy punkty muszą być nasze w pryzmacie kolejnych meczy z Udinese i Romą.
Cagliari pomimo iż jest na ostatnim miejscu bez walki nigdy się nie poddaje, ostatni mecz z Napoli pokazał iż grają do końca o każdy punkt i opłaciło się bo do 90 minuty przegrywali 1:0 a wygrali 2:1. Gramy u siebie gdzie bardzo ciężko nas pokonać w lidze, tym bardziej jeżeli przyjeżdża do nas ostatnia w tabeli ekipa. Nie będę tutaj się dłużej rozwodził bo nie ma sensu, trzy punkty zostają w Turynie. Jedyne co mnie niepokoi to obsada bramki gdzie stoi chaotyczny Belardi, zapewne po jego interwencjach będę krocej żył ale co tam
.
FORZA JUVENTUS
Cagliari pomimo iż jest na ostatnim miejscu bez walki nigdy się nie poddaje, ostatni mecz z Napoli pokazał iż grają do końca o każdy punkt i opłaciło się bo do 90 minuty przegrywali 1:0 a wygrali 2:1. Gramy u siebie gdzie bardzo ciężko nas pokonać w lidze, tym bardziej jeżeli przyjeżdża do nas ostatnia w tabeli ekipa. Nie będę tutaj się dłużej rozwodził bo nie ma sensu, trzy punkty zostają w Turynie. Jedyne co mnie niepokoi to obsada bramki gdzie stoi chaotyczny Belardi, zapewne po jego interwencjach będę krocej żył ale co tam

FORZA JUVENTUS

- Bobeknaklo
- Juventino
Hej Kędzior, a możesz zapodać liste stacji które transmitują ten mecz?
- Okoni
- Juventino
A skąd wiesz, że nie zagraregal95 pisze:Czemu nie zagra Camonaresi?

Mam obawy co do Hasana bo jak dobrze gra na prawej/lewej obronie to niech tam gra, a Ranieri wypróbował go na chyba każdej pozycji grał już w: obronie,na skrzydle i teraz na środku niech Claudio się zdecyduje.Już bym wolał żeby Momo zagrał w środku