Za kim jestescie w Polskiej Lidze??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Roberto!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 20:59

TYLKO I WYŁĄCZNIE GÓRNIK ZABRZE

JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
adam3p

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 21:11

Kibicuje Stali Rzeszów III-Liga.A z pierwszej ligi Korona Kielce

jarobtm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 22:12

Tylko POLONIA BYTOM

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 22:14

Juve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
Nie musisz od razu obrazac kolezko

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
rogowianin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 23:26

odkad mieskzam w gdansku nie mam watpliwosci ktory klub jest najlepszy w polsce pozdro dla lechistow:)

a poza tym uważam ze juventus jest najlepszy teraz i zawsze i na wieki wieków ...
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 23:37

Zawisza Bydgoszcz(oczywiście IV ligowy), a "tym samym" ŁKS Łódź, GKS Tychy, GKS Jastrzębie, Górnik Wałbrzych i Zagłębie Lubin. Co do "kos" to najważniejsze są...Polonia Bydgoszcz i TKP(Elana Toruń). "To myyy czwartoligooowcy, bryyygada z Bydgoooszczy...za klub, za WKS! pójdziemy aż po życia kres!" Pozdro!

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 23:38

Conrad JUVE pisze:
Juve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
Ale czemu nie? Taki sposunek do Wisły i Legii jest bynajmniej zrozumiały.

Łódzki Widzew RTS! Jeśli o mnie chodzi... No i oczywiście bardziej lokalnie Karpaty Krosno.

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 05:01

Piccinini pisze:Jako rodowita poznanianka kibicuje oczywiście Kolejorzowi, co jak widzę jest na forum raczej rzadkością :roll: .
Raczej najczęściej jest to Lech droga koleżanko ;P
Piccinini pisze: Miłość do tej drużyny przekazał mi tata, tak samo z resztą jak „pewne” uczucie do Legii.

Zapewne jest to miłość ;P
Piccinini pisze: Jeśli czas (i fundusze :wink: ) mi pozwalają to odwiedzam stadion przy Bułgarskiej, więc jeśli są chętni to może razem obejrzymy jakieś spotkanko?
A chętnie wpadnę:d jak zwykle jako gość :D
jak nasza genialna liga wystartuje. Można by się jakąś grupą przejść.
Weź kolego zachowaj sobie swoje prywatne opinie dla siebie, bo ani to śmieszne ani ciekawe...
qUIET pisze:Ja jestem z Bojanowa (niedaleko Leszna) no to rzecz jasna Ruch Bojanowo i Lech Poznań.Ale i tak najbardziej kocham Juventus.
To czemu w podpisie masz Den Haag Juventus i Legię ????

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Piccinini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 14:02

valsir pisze:
Piccinini pisze:Jako rodowita poznanianka kibicuje oczywiście Kolejorzowi, co jak widzę jest na forum raczej rzadkością :roll: .
Raczej najczęściej jest to Lech droga koleżanko ;P
A właśnie że nie, drogi kolego :wink: Nawet liczyłam :smile: i jak na taka ilość wypowiedzi, jest ok 17 za Lechem. Więc mały apel do Lechitów - ujawnijcie się :!:- tu nie gryzą (mam przynajmniej taką nadzieję :wink: )
valsir pisze:
Piccinini pisze: Miłość do tej drużyny przekazał mi tata, tak samo z resztą jak "pewne" uczucie do Legii.

Zapewne jest to miłość ;P
Okey, niech Ci będzie - ale żyjesz w świecie złudzeń :D
valsir pisze:
Piccinini pisze: Jeśli czas (i fundusze :wink: ) mi pozwalają to odwiedzam stadion przy Bułgarskiej, więc jeśli są chętni to może razem obejrzymy jakieś spotkanko?
A chętnie wpadnę:d jak zwykle jako gość :D
Serdecznie zapraszam :) ale i tak będziemy siedzieć w innych sektorach :D
AleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii,
Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnie :?: Sorki ale jakoś nie bardzo mi to współgra :rotfl: Człowieku - zdecyduj się :!:

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 16:04

Piccinini pisze:
AleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii,
Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnie :?: Sorki ale jakoś nie bardzo mi to współgra :rotfl: Człowieku - zdecyduj się :!:
dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni. Więcej tolerancji jak ktoś ma odmienne zdanie :P Ale też napisał komu kibicuje przy meczu Lecha z Legią :smile: :D

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:07

szczypek pisze:
Conrad JUVE pisze:
Ale czemu nie? Taki sposunek do Wisły i Legii jest bynajmniej zrozumiały.

Chodzilo mi tu o obraze Legii

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Piccinini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:07

valsir pisze:
Piccinini pisze:
dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni.
Ależ ja nie chcę nikogo niepokoić, a tym bardziej niczego zabraniać :) skoro wg AleX_'a Del_Piero_13 da się to pogodzić, to spoko, nikomu nic do tego :naughty: Tylko, że znając choć trochę historię obu drużyn (a kibic powinien się przynajmniej "orientować"), nie jest to dla mnie do końca jasne :doh: Ja tylko po prostu dobrze radzę na przyszłość, bo niestety nie wszyscy (mówię tu zarówno o Lechitach jak i Legionistach) są tak tolerancyjni jak ja :smile: Ale poza tym, nie wydaje się Wam, że to trochę tak, jak kibicować Juve i Interowi jednocześnie? A fee... :wink: Forza Lech :)

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:34

Piccinini pisze:
valsir pisze:
Piccinini pisze:
dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni.
Ależ ja nie chcę nikogo niepokoić, a tym bardziej niczego zabraniać :) skoro wg AleX_'a Del_Piero_13 da się to pogodzić, to spoko, nikomu nic do tego :naughty: Tylko, że znając choć trochę historię obu drużyn (a kibic powinien się przynajmniej "orientować"), nie jest to dla mnie do końca jasne :doh: Ja tylko po prostu dobrze radzę na przyszłość, bo niestety nie wszyscy (mówię tu zarówno o Lechitach jak i Legionistach) są tak tolerancyjni jak ja :smile: Ale poza tym, nie wydaje się Wam, że to trochę tak, jak kibicować Juve i Interowi jednocześnie? A fee... :wink: Forza Lech :)
Trafne porownanie Lechici i Legionisci sie nie nawidza

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:40

Piccinini pisze: Ja tylko po prostu dobrze radzę na przyszłość, bo niestety nie wszyscy (mówię tu zarówno o Lechitach jak i Legionistach) są tak tolerancyjni jak ja :smile: Ale poza tym, nie wydaje się Wam, że to trochę tak, jak kibicować Juve i Interowi jednocześnie? A fee... :wink: Forza Lech :)
To ,żeby głośno na trybunie nie mówił o sympatii o drugim klubie nie mówił to chyba jasne, ale wynika to tylko z tych zakorzenionych uczuć obu stron do siebie :D a co do kibicowania obu wrogim sobie drużynie to niezbadane są wyroki boskie :) Przy okazji może postawię śmiałą tezę ale gdyby Legia nie była z Warszawy zapewne nie byłaby wrogiem nr 1 czy nr2(ze względu na derby) dla większości ekip :P A te argumenty z kupowaniem zawodników to oczywiście było, tylko zapominamy o tym ,że drużyny górnicze w czasie PRL robiły dużo większe machlojki i przekręty jakie nam się w ogóle nie śniły, a jakoś im się tego non stop nie wypomina :P a wiecie czemu bo łatwiej mieć wspólnego wroga ;)

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 18:34

valsir pisze:a co do kibicowania obu wrogim sobie drużynie to niezbadane są wyroki boskie :)
Racja, kiedyś (bardzo krótko i raczej bez przyszłości) Wisła miała z Legią zgodę!!!
Rację masz też w tym, że Legia dla wielu ekip jest wrogiem tylko z racji bycia klubem z Warszawy z tym, że ja nie widzę w tym nic złego i nienormalnego - nie zmienisz tego, że Stolicy nie lubi się w prawie całym kraju a aspekty kibicowskie to tylko mała część tej niechęci 8)
Swoją drogą Wisłę dotyka chyba coś podobnego: ostatnio mamy wielu anty-fanów bo jesteśmy po prostu najlepsi w tym kraju :twisted:

ODPOWIEDZ