Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- Conrad JUVE
- Juventino
Nie musisz od razu obrazac kolezkoJuve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- rogowianin
- Juventino
odkad mieskzam w gdansku nie mam watpliwosci ktory klub jest najlepszy w polsce pozdro dla lechistow:)
a poza tym uważam ze juventus jest najlepszy teraz i zawsze i na wieki wieków ...
- meda11
- Juventino
Zawisza Bydgoszcz(oczywiście IV ligowy), a "tym samym" ŁKS Łódź, GKS Tychy, GKS Jastrzębie, Górnik Wałbrzych i Zagłębie Lubin. Co do "kos" to najważniejsze są...Polonia Bydgoszcz i TKP(Elana Toruń). "To myyy czwartoligooowcy, bryyygada z Bydgoooszczy...za klub, za WKS! pójdziemy aż po życia kres!" Pozdro!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ale czemu nie? Taki sposunek do Wisły i Legii jest bynajmniej zrozumiały.Conrad JUVE pisze:Nie musisz od razu obrazac kolezkoJuve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
Łódzki Widzew RTS! Jeśli o mnie chodzi... No i oczywiście bardziej lokalnie Karpaty Krosno.
- valsir
- Juventino
Raczej najczęściej jest to Lech droga koleżanko ;PPiccinini pisze:Jako rodowita poznanianka kibicuje oczywiście Kolejorzowi, co jak widzę jest na forum raczej rzadkością :roll: .
Piccinini pisze: Miłość do tej drużyny przekazał mi tata, tak samo z resztą jak „pewne” uczucie do Legii.
Zapewne jest to miłość ;P
A chętnie wpadnę:d jak zwykle jako gośćPiccinini pisze: Jeśli czas (i fundusze) mi pozwalają to odwiedzam stadion przy Bułgarskiej, więc jeśli są chętni to może razem obejrzymy jakieś spotkanko?

Weź kolego zachowaj sobie swoje prywatne opinie dla siebie, bo ani to śmieszne ani ciekawe...Juve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
jak nasza genialna liga wystartuje. Można by się jakąś grupą przejść.
To czemu w podpisie masz Den Haag Juventus i Legię ????qUIET pisze:Ja jestem z Bojanowa (niedaleko Leszna) no to rzecz jasna Ruch Bojanowo i Lech Poznań.Ale i tak najbardziej kocham Juventus.
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Piccinini
- Juventino
A właśnie że nie, drogi kolegovalsir pisze:Raczej najczęściej jest to Lech droga koleżanko ;PPiccinini pisze:Jako rodowita poznanianka kibicuje oczywiście Kolejorzowi, co jak widzę jest na forum raczej rzadkością :roll: .
Okey, niech Ci będzie - ale żyjesz w świecie złudzeńvalsir pisze:Piccinini pisze: Miłość do tej drużyny przekazał mi tata, tak samo z resztą jak "pewne" uczucie do Legii.
Zapewne jest to miłość ;P

Serdecznie zapraszamvalsir pisze:A chętnie wpadnę:d jak zwykle jako gośćPiccinini pisze: Jeśli czas (i fundusze) mi pozwalają to odwiedzam stadion przy Bułgarskiej, więc jeśli są chętni to może razem obejrzymy jakieś spotkanko?

Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnieAleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii,

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- valsir
- Juventino
dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni. Więcej tolerancji jak ktoś ma odmienne zdaniePiccinini pisze:Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnieAleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii,Sorki ale jakoś nie bardzo mi to współgra :rotfl: Człowieku - zdecyduj się :!:

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Conrad JUVE
- Juventino
szczypek pisze:Ale czemu nie? Taki sposunek do Wisły i Legii jest bynajmniej zrozumiały.Conrad JUVE pisze:Nie musisz od razu obrazac kolezkoJuve Master pisze: No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
Chodzilo mi tu o obraze Legii
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Piccinini
- Juventino
Ależ ja nie chcę nikogo niepokoić, a tym bardziej niczego zabraniaćvalsir pisze:dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni.Piccinini pisze:Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnieAleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii,Sorki ale jakoś nie bardzo mi to współgra :rotfl: Człowieku - zdecyduj się :!:

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- Conrad JUVE
- Juventino
Trafne porownanie Lechici i Legionisci sie nie nawidzaPiccinini pisze:Ależ ja nie chcę nikogo niepokoić, a tym bardziej niczego zabraniaćvalsir pisze:dajcie człowiekowi spokój może nie wlano mu do głowy pewnego uczucia przez rodziców i kibicuje jako wolny człowiek, może robić co chce, i kibicować komu chce, to jego prawo, i nikt mu tego nie zabroni.Piccinini pisze:
Jak to, kibicujesz Lechowi i Legii jednocześnieSorki ale jakoś nie bardzo mi to współgra :rotfl: Człowieku - zdecyduj się :!:
skoro wg AleX_'a Del_Piero_13 da się to pogodzić, to spoko, nikomu nic do tego :naughty: Tylko, że znając choć trochę historię obu drużyn (a kibic powinien się przynajmniej "orientować"), nie jest to dla mnie do końca jasne :doh: Ja tylko po prostu dobrze radzę na przyszłość, bo niestety nie wszyscy (mówię tu zarówno o Lechitach jak i Legionistach) są tak tolerancyjni jak ja
Ale poza tym, nie wydaje się Wam, że to trochę tak, jak kibicować Juve i Interowi jednocześnie? A fee...
Forza Lech
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- valsir
- Juventino
To ,żeby głośno na trybunie nie mówił o sympatii o drugim klubie nie mówił to chyba jasne, ale wynika to tylko z tych zakorzenionych uczuć obu stron do siebiePiccinini pisze: Ja tylko po prostu dobrze radzę na przyszłość, bo niestety nie wszyscy (mówię tu zarówno o Lechitach jak i Legionistach) są tak tolerancyjni jak jaAle poza tym, nie wydaje się Wam, że to trochę tak, jak kibicować Juve i Interowi jednocześnie? A fee...
Forza Lech

- Michal17
- Juventino
Racja, kiedyś (bardzo krótko i raczej bez przyszłości) Wisła miała z Legią zgodę!!!valsir pisze:a co do kibicowania obu wrogim sobie drużynie to niezbadane są wyroki boskie
Rację masz też w tym, że Legia dla wielu ekip jest wrogiem tylko z racji bycia klubem z Warszawy z tym, że ja nie widzę w tym nic złego i nienormalnego - nie zmienisz tego, że Stolicy nie lubi się w prawie całym kraju a aspekty kibicowskie to tylko mała część tej niechęci 8)
Swoją drogą Wisłę dotyka chyba coś podobnego: ostatnio mamy wielu anty-fanów bo jesteśmy po prostu najlepsi w tym kraju :twisted: