PRZEMYŚL i Okolice ! Są tu fani Juve ???
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja jestem z okolic Lubaczowa, chodze tam do LO, a w Przemyslu prawko obecnie robie
3mac kciuki bo niedlugo egzamin 
ps. witam po baaaardzo dlugiej przerwie..

ps. witam po baaaardzo dlugiej przerwie..
- CzarnyZkultury
- Juventino
Ruda Różaniecka.. wiocha 20km na polnoc od Lubaczowa 
- patryks14
- Juventino
Kojarze, kojarze :-D Kiedys w jakims tam meczu gralem przeciwko wam :lol: No, to fajnie, że ktoś oprócz mnie się znalazł na forum z Lubaczowa/okolicCzarnyZkultury pisze:Ruda Różaniecka.. wiocha 20km na polnoc od Lubaczowa

- CzarnyZkultury
- Juventino
grasz w Pogoni? w tamtym sezonie gralismy ze soba ;] moze pamietasz mnie, taki wysoki koles, gram na stoper
to jak cos to na piwko do frykasa mozna kiedys skoczyc 

- patryks14
- Juventino
Tak, gramCzarnyZkultury pisze:grasz w Pogoni? w tamtym sezonie gralismy ze soba ;] moze pamietasz mnie, taki wysoki koles, gram na stoperto jak cos to na piwko do frykasa mozna kiedys skoczyc

- CzarnyZkultury
- Juventino
aaa trampkarzach
no ja w seniorach gram hehe
hmm, a z meczykiem Juve to w Lubaczowie moze byc ciezko, ale jakbys chcial to ja co tydzien ogladam u siebie na chacie wiec jak cos to nie ma sprawy i mozesz wbijac :lol:

- MeHoweck
- Qualità Juventino
Byłem w Sylwestra w Twoich okolicachRafalinho pisze:hmm... mieszkam w okolicy Przeworska (dokładnie Tryńcza), czyli raczej blisko Przemyśla

A żeby oftopa nie było, to jako kibic Juve zjeździłem w sylwestra okolice Przeworska, a konkretnie to w Rudniku nad Sanem byłem

- kimer
- Juventino
- pozdrawiam wszystkich kibicow Bialo - Czarnych z okolic Pśla mimo ze z paroma osobami mam tylko jedna wspolna cechePajo1906 pisze:No masz rację, hehe Ty JKS Jarosław, Ja Polonia PrzemyślMamlak pisze:ja jestem z Jarosławia. Ale miejscowi kibice z Jarosławia i Przemysla za soba nie przepadaja ;p Relacje miedzy nimi mozna okreslic tak jak np cetlicu z rangersami, albo milanu z ,,interem"ale w koncu liczy sie ze kibicujemy przedewszystkim JUVE
jest jedna wspolna cecha: Nie nawidzimy obaj Czuwaju 8), A druga ze kibicujemy JUVE

- patryks14
- Juventino
W sumie to ja też mam cyfre+CzarnyZkultury pisze:aaa trampkarzachno ja w seniorach gram hehe
hmm, a z meczykiem Juve to w Lubaczowie moze byc ciezko, ale jakbys chcial to ja co tydzien ogladam u siebie na chacie wiec jak cos to nie ma sprawy i mozesz wbijac :lol: