PRZEMYŚL i Okolice ! Są tu fani Juve ???

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 20:06

ja jestem z okolic Lubaczowa, chodze tam do LO, a w Przemyslu prawko obecnie robie :P 3mac kciuki bo niedlugo egzamin :P

ps. witam po baaaardzo dlugiej przerwie..

patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 20:50

CzarnyZkultury pisze:ja jestem z okolic Lubaczowa, chodze tam do LO
A skąd konkretnie, jeśli można spytać :D Ja jestem z Lubaczowa właśnie :wink: Pozdrawiam :wink:

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 21:05

Ruda Różaniecka.. wiocha 20km na polnoc od Lubaczowa :smile:

patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 21:10

CzarnyZkultury pisze:Ruda Różaniecka.. wiocha 20km na polnoc od Lubaczowa :smile:
Kojarze, kojarze :-D Kiedys w jakims tam meczu gralem przeciwko wam :lol: No, to fajnie, że ktoś oprócz mnie się znalazł na forum z Lubaczowa/okolic :dance: :ball: Pozdrawiam

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 21:12

grasz w Pogoni? w tamtym sezonie gralismy ze soba ;] moze pamietasz mnie, taki wysoki koles, gram na stoper :P to jak cos to na piwko do frykasa mozna kiedys skoczyc :D

patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 21:52

CzarnyZkultury pisze:grasz w Pogoni? w tamtym sezonie gralismy ze soba ;] moze pamietasz mnie, taki wysoki koles, gram na stoper :P to jak cos to na piwko do frykasa mozna kiedys skoczyc :D
Tak, gram :P Ale niestety w tamtym sezonie ze soba nie gralismy. A na piwko, hmmm... moze za 5 lat :lol: :?: Wiesz bo ja gram w... trampkarzach mlodszych :D Hehe, ale dzieki za propozycje. Moze kiedys meczyk Juve poogladamy :?: Zobaczymy w przyszlosci 8) PZDR

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2008, 23:24

aaa trampkarzach :prochno: no ja w seniorach gram hehe :smile: hmm, a z meczykiem Juve to w Lubaczowie moze byc ciezko, ale jakbys chcial to ja co tydzien ogladam u siebie na chacie wiec jak cos to nie ma sprawy i mozesz wbijac :lol:

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2008, 10:54

Rafalinho pisze:hmm... mieszkam w okolicy Przeworska (dokładnie Tryńcza), czyli raczej blisko Przemyśla :)
Byłem w Sylwestra w Twoich okolicach :D To u Was jest taki żelazny most kolejowy na Wisłoku (?), który wygląda jak z horroru w nocy? A pociąg zwalnia do 5 na godzinę? :)

A żeby oftopa nie było, to jako kibic Juve zjeździłem w sylwestra okolice Przeworska, a konkretnie to w Rudniku nad Sanem byłem :D

kimer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2008, 11:55

Pajo1906 pisze:
Mamlak pisze:ja jestem z Jarosławia. Ale miejscowi kibice z Jarosławia i Przemysla za soba nie przepadaja ;p Relacje miedzy nimi mozna okreslic tak jak np cetlicu z rangersami, albo milanu z ,,interem" :) ale w koncu liczy sie ze kibicujemy przedewszystkim JUVE :)
No masz rację, hehe Ty JKS Jarosław, Ja Polonia Przemyśl
jest jedna wspolna cecha: Nie nawidzimy obaj Czuwaju 8), A druga ze kibicujemy JUVE
- pozdrawiam wszystkich kibicow Bialo - Czarnych z okolic Pśla mimo ze z paroma osobami mam tylko jedna wspolna ceche :P

patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2008, 13:52

CzarnyZkultury pisze:aaa trampkarzach :prochno: no ja w seniorach gram hehe :smile: hmm, a z meczykiem Juve to w Lubaczowie moze byc ciezko, ale jakbys chcial to ja co tydzien ogladam u siebie na chacie wiec jak cos to nie ma sprawy i mozesz wbijac :lol:
W sumie to ja też mam cyfre+ :wink: Jak będziecie kiedyś grać w Lubaczowie to przyjdę popatrzyć jak będę miał czas. Pozdro :prochno:

ODPOWIEDZ