PRZEMYŚL i Okolice ! Są tu fani Juve ???
- Orochimaru
- Juventino
Krosno wita!! Jeśli to okolice Przemyśla bo nie jestem przekonany :roll:
- Mamlak
- Juventino
ja jestem z Jarosławia. Ale miejscowi kibice z Jarosławia i Przemysla za soba nie przepadaja ;p Relacje miedzy nimi mozna okreslic tak jak np cetlicu z rangersami, albo milanu z ,,interem"
ale w koncu liczy sie ze kibicujemy przedewszystkim JUVE 

,,Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - Mark Twain
- Pajo1906
- Juventino
Oczywiście ze wiemQuake pisze:Ujkowice 6km od Przemyśla może kojarzysz gdzie to leżyA na codzień jestem w Przemyślu chodze tam do 4LO Pozdrawiam

No masz rację, hehe Ty JKS Jarosław, Ja Polonia PrzemyślMamlak pisze:ja jestem z Jarosławia. Ale miejscowi kibice z Jarosławia i Przemysla za soba nie przepadaja ;p Relacje miedzy nimi mozna okreslic tak jak np cetlicu z rangersami, albo milanu z ,,interem"ale w koncu liczy sie ze kibicujemy przedewszystkim JUVE
jest jedna wspolna cecha: Nie nawidzimy obaj Czuwaju 8), A druga ze kibicujemy JUVE

- Pajo1906
- Juventino
patryks14 pisze:Lubaczów 8) Może kojarzyszZ tego co wiem to fani Pogoni-Sokoła Lubaczów i Polonii trzymają sztamę
U nas był mecz Czuwaj vs Polonia w Pucharze Polski
No pewnie

- patryks14
- Juventino
Byłem na meczu, oczywiściePajo1906 pisze:patryks14 pisze:Lubaczów 8) Może kojarzyszZ tego co wiem to fani Pogoni-Sokoła Lubaczów i Polonii trzymają sztamę
U nas był mecz Czuwaj vs Polonia w Pucharze Polski
No pewnielooooz... czy wtedy na meczu byli obecni fani Sokoła ? czy obstali za Polonistami ?