Giovinco vs Juventus

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 19:05

...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2009, 14:44 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 2 razy.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 19:21

Witam.

Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego :D Równiez autor filmu widac, ze niezbyt sie wysilal. Muzyka rowniez niezbyt dobrze dobrana :P Rozczarowalem sie :P hihi

Pozdro

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 19:54

Radidam pisze:Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego :D Pozdro
jak Giovinco osmieszał nasza obrone i pomoc nie było ciekawe? :P
Akcja w której "pojechał" naszych 3 graczy zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bo nie widziałem tego meczu :wink: Bedą z niego ludzie :smile:
A muza mogłaby byc troche żywsza :smile:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 00:12

Radidam pisze:Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego :D
Myślę, że można to trochę usprawiedliwić tym, że materiału do tworzenia wiele nie ma z takiego jednego spotkania. Zastanawia mnie jedno, po co tworzyć więc kompilacje z tych kilku akcji, w których naprawdę nic nadzwyczajnego nie zobaczyliśmy. Takie akcje były, są i będą nie tylko przeciwko Juventusowi i nie tylko w wykonaniu Giovinco. Autor musiał mieć jakiś cel w robieniu tego filmiku, ja go niestety nie dostrzegam.

Muzyka rzeczywiście mogłaby być lepsza.

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 12:09

Ja w sumie nie wiem po co juz w styczniu zarzad chce go sciagnac do gry. Zalozmy ze kupimy Sissoko, to bedzie w pomocy gral z zanettim a za Pavla nie wejdzie wiec bedzie grzal lawe i tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.

Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 12:53

kropek pisze:...tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.
Skąd taki pomysł, że gdyby się wkurzył, mógłby być niezadowolony? Przecież to byłoby bardzo nietypowe.

I always wanted to be a lumberjack!
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 12:58

Jeśli grając w Juventusie już w styczniu miałby taką formę jak teraz w Empoli, to Claudio Ranieri bez wahania by na niego postawił na lewe skrzydło . Problem w tym, że młodzi piłkarze, którzy dopiero kwitną i dojrzewają piłkarsko, bardzo często grają w kratkę. Czy wy naprawde myślicie że piłkarz , który nie rozegrał nawet 10 spotkań w Serie A może poprowadzić Juventus do zwycięstw? Ja myślę że NIE

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 13:39

Lumberjack pisze:
kropek pisze:...tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.
Skąd taki pomysł, że gdyby się wkurzył, mógłby być niezadowolony? Przecież to byłoby bardzo nietypowe.
Jezeli chce wrocic do Juve to przeciez nie po to zeby byc zmiennikiem tylko mlody ma charyzme i chce na pewno grac w 1 skladzie.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2007, 13:39

Nie dopatrzyliście się naprawdę nutki ironii ze strony RaDiDaMa :D ?
Co do kompilacji jest przyzwoita bardzo dobra, 2Pac się nieźle wkomponował.
Giovinco jest kapitalnym piłkarzem a swoboda i szybkość z jaką prowadzi piłkę nie wymaga chyba komentarza :D.

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 09:30

nie ogladalem tego meczu. ale patrzac na te kilka akcji mozna dojsc do wniosku, ze Giovinco robil nasza obrone jak chcial i ze Juventus nie istnial w tym spotkaniu. wielka przyszlosc przed nim. a co do sprowadzenia go z powrotem juz w styczniu-ja bym jeszcze poczekal, niech on sie ogra na tym wypozyczeniu i wroci do nas z wiekszym ograniem w Serie A.

hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 10:02

Bardzo bym chciał żeby powrócil i sie rozwijał w Juve dalej ale Ranieri nie da mu szans na to.

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 11:33

hajdix pisze:Bardzo bym chciał żeby powrócil i sie rozwijał w Juve dalej ale Ranieri nie da mu szans na to.
Miejmy nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja z Bojinovem :(

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 11:40

a co do sprowadzenia go z powrotem juz w styczniu-ja bym jeszcze poczekal, niech on sie ogra na tym wypozyczeniu i wroci do nas z wiekszym ograniem w Serie A.
Hmmm...Messi, Fabregas, czy C.Ronaldo jak zaczynali grać w swoich klubach nie mieli ogrania i jakoś sobie poradzili, więc z Giovinco może być tak samo.
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2007, 15:06 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.

Tharp

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 12:34

Sapo_JuveFan pisze:
hajdix pisze:Bardzo bym chciał żeby powrócil i sie rozwijał w Juve dalej ale Ranieri nie da mu szans na to.
Miejmy nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja z Bojinovem :(
Bojinov byl cieki. Za cieki na Juventus. Jedynym jego atutem bylo to ze byl mlody. Umiejetnosci zero. Niepokazal u nas nic, a wszyscy zaraz piszcza z zachwytu, ze oto Bojinov, nasz 'nowy Henry'... Dzieki Bogu ze Valerij zostal sprzedany.

A Giovinco jest zbyt niedoswiadczony, zeby w Juve grac od zaraz. Niech zostanie w Empoli do konca sezonu, a potem sie zobaczy.

EDIT: Literowki ;-(

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2007, 13:02

Ranieri jest znany z pracy z młodzieżą Nie patrzy na wiek i doświadczenie, tylko na obecna forme zawodnika.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
ODPOWIEDZ