Giovinco vs Juventus
- JuventinoPS
- Juventino
- Radidam
- Juventino
Witam.
Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego
Równiez autor filmu widac, ze niezbyt sie wysilal. Muzyka rowniez niezbyt dobrze dobrana
Rozczarowalem sie
hihi
Pozdro
Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego

Pozdro

- stahoo
- Juventino
jak Giovinco osmieszał nasza obrone i pomoc nie było ciekawe?Radidam pisze:Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawegoPozdro

Akcja w której "pojechał" naszych 3 graczy zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bo nie widziałem tego meczu
A muza mogłaby byc troche żywsza
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Myślę, że można to trochę usprawiedliwić tym, że materiału do tworzenia wiele nie ma z takiego jednego spotkania. Zastanawia mnie jedno, po co tworzyć więc kompilacje z tych kilku akcji, w których naprawdę nic nadzwyczajnego nie zobaczyliśmy. Takie akcje były, są i będą nie tylko przeciwko Juventusowi i nie tylko w wykonaniu Giovinco. Autor musiał mieć jakiś cel w robieniu tego filmiku, ja go niestety nie dostrzegam.Radidam pisze:Odpalajac ta kompilacje myslalem ze obejrze jakie znakomite akcje, fantastyczne zagrania itd. A jednak nic ciekawego
Muzyka rzeczywiście mogłaby być lepsza.
- krop
- Juventino
Ja w sumie nie wiem po co juz w styczniu zarzad chce go sciagnac do gry. Zalozmy ze kupimy Sissoko, to bedzie w pomocy gral z zanettim a za Pavla nie wejdzie wiec bedzie grzal lawe i tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.
- Lumberjack
- Juventino
Skąd taki pomysł, że gdyby się wkurzył, mógłby być niezadowolony? Przecież to byłoby bardzo nietypowe.kropek pisze:...tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.
I always wanted to be a lumberjack!
- Kamil_on
- Juventino
Jeśli grając w Juventusie już w styczniu miałby taką formę jak teraz w Empoli, to Claudio Ranieri bez wahania by na niego postawił na lewe skrzydło . Problem w tym, że młodzi piłkarze, którzy dopiero kwitną i dojrzewają piłkarsko, bardzo często grają w kratkę. Czy wy naprawde myślicie że piłkarz , który nie rozegrał nawet 10 spotkań w Serie A może poprowadzić Juventus do zwycięstw? Ja myślę że NIE
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- krop
- Juventino
Jezeli chce wrocic do Juve to przeciez nie po to zeby byc zmiennikiem tylko mlody ma charyzme i chce na pewno grac w 1 skladzie.Lumberjack pisze:Skąd taki pomysł, że gdyby się wkurzył, mógłby być niezadowolony? Przecież to byłoby bardzo nietypowe.kropek pisze:...tylko sie wkurzal, a z tego moze byc niezadowolony.
- Vincitore
- Juventino
Nie dopatrzyliście się naprawdę nutki ironii ze strony RaDiDaMa
?
Co do kompilacji jest przyzwoita bardzo dobra, 2Pac się nieźle wkomponował.
Giovinco jest kapitalnym piłkarzem a swoboda i szybkość z jaką prowadzi piłkę nie wymaga chyba komentarza
.

Co do kompilacji jest przyzwoita bardzo dobra, 2Pac się nieźle wkomponował.
Giovinco jest kapitalnym piłkarzem a swoboda i szybkość z jaką prowadzi piłkę nie wymaga chyba komentarza

- Fifarulez
- Juventino
nie ogladalem tego meczu. ale patrzac na te kilka akcji mozna dojsc do wniosku, ze Giovinco robil nasza obrone jak chcial i ze Juventus nie istnial w tym spotkaniu. wielka przyszlosc przed nim. a co do sprowadzenia go z powrotem juz w styczniu-ja bym jeszcze poczekal, niech on sie ogra na tym wypozyczeniu i wroci do nas z wiekszym ograniem w Serie A.
- Gotti
- Juventino
Hmmm...Messi, Fabregas, czy C.Ronaldo jak zaczynali grać w swoich klubach nie mieli ogrania i jakoś sobie poradzili, więc z Giovinco może być tak samo.a co do sprowadzenia go z powrotem juz w styczniu-ja bym jeszcze poczekal, niech on sie ogra na tym wypozyczeniu i wroci do nas z wiekszym ograniem w Serie A.
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2007, 15:06 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
Bojinov byl cieki. Za cieki na Juventus. Jedynym jego atutem bylo to ze byl mlody. Umiejetnosci zero. Niepokazal u nas nic, a wszyscy zaraz piszcza z zachwytu, ze oto Bojinov, nasz 'nowy Henry'... Dzieki Bogu ze Valerij zostal sprzedany.Sapo_JuveFan pisze:Miejmy nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja z Bojinovemhajdix pisze:Bardzo bym chciał żeby powrócil i sie rozwijał w Juve dalej ale Ranieri nie da mu szans na to.
A Giovinco jest zbyt niedoswiadczony, zeby w Juve grac od zaraz. Niech zostanie w Empoli do konca sezonu, a potem sie zobaczy.
EDIT: Literowki ;-(
- Kamil_on
- Juventino
hajdix pisze:Bardzo bym chciał żeby powrócil i sie rozwijał w Juve dalej ale Ranieri nie da mu szans na to.
Ranieri jest znany z pracy z młodzieżą Nie patrzy na wiek i doświadczenie, tylko na obecna forme zawodnika.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane