Moggi wciąż działa...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2007, 16:17

Moggi jest wieczny. Prawdziwi bohaterowie nie umierają nigdy. Non omnis moriar jakby to powiedział Horacy :D

P.S Pzdr. dla Lucka, jest żywym dowodem na to, iż włoskie Calcio to nadal jeden wielki syf..

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2007, 16:21

Podaj mi jeden dowód że to przez Don Luciano zostaliśmy zdegradowani!
Wystarczy przeczytać wyjasnienie sądu :)
Zostaliśmy (pomijając już to czy słusznie czy nie) skazani za działalność Moggiego. Wspaniałe lata klubu i szansa na kolejne trofea poszły się... (wiecie już co).
Powiem Wam szczerze: guzik mnie obchodzi na czym polegały te rozmowy, dlaczego się kontaktowali. Ale skoro raz nas zdegradowali bez jasnych dowodów winy (ponoć) to ja nie mam ochoty przechodzić tego raz jeszcze.
Nawet jednego ujemnego punkcika nie chcę.

Czas Moggiego u nas dobiegł końca.

Dirty mind
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2007, 16:22

Nie no tego juz za wiele ;/ i po co oni sie z nim kontaktuja? znow bedzie smrod... nawet przez takie glupie gadanie przez telefon. Zaraz pewnie bedzie milion odzewow ze strony kibicow Interu ze dalej kombinujemy itp :| z reszta skoro Secco sie nie zna na pilce to po co sie pchal do tej posady jaka ma teraz?

peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2007, 17:31

jak dla mnie Secco moze sie kontaktowac z Kadafim, Kim dzong ilem czy nawet bin Ladenem jesli mogliby mu doradzic jakis super transfer. Moggi ma nosa do transferow i jego opinia moze byc przydatna. Mam tylko nadzieje, ze NIE bedzie sie mieszal do samych procedur, bo nie chce kolejnych "afer".

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2007, 17:36

kropek pisze: Zaraz pewnie bedzie milion odzewow ze strony kibicow Interu ze dalej kombinujemy itp :|
Ty naprawde sie tym przejmujesz ?

ODPOWIEDZ