Moggi wciąż działa...
- Venomik
- Juventino
Wystarczy przeczytać wyjasnienie sąduPodaj mi jeden dowód że to przez Don Luciano zostaliśmy zdegradowani!

Zostaliśmy (pomijając już to czy słusznie czy nie) skazani za działalność Moggiego. Wspaniałe lata klubu i szansa na kolejne trofea poszły się... (wiecie już co).
Powiem Wam szczerze: guzik mnie obchodzi na czym polegały te rozmowy, dlaczego się kontaktowali. Ale skoro raz nas zdegradowali bez jasnych dowodów winy (ponoć) to ja nie mam ochoty przechodzić tego raz jeszcze.
Nawet jednego ujemnego punkcika nie chcę.
Czas Moggiego u nas dobiegł końca.
Dirty mind
- krop
- Juventino
Nie no tego juz za wiele ;/ i po co oni sie z nim kontaktuja? znow bedzie smrod... nawet przez takie glupie gadanie przez telefon. Zaraz pewnie bedzie milion odzewow ze strony kibicow Interu ze dalej kombinujemy itp
z reszta skoro Secco sie nie zna na pilce to po co sie pchal do tej posady jaka ma teraz?

- peste
- Juventino
jak dla mnie Secco moze sie kontaktowac z Kadafim, Kim dzong ilem czy nawet bin Ladenem jesli mogliby mu doradzic jakis super transfer. Moggi ma nosa do transferow i jego opinia moze byc przydatna. Mam tylko nadzieje, ze NIE bedzie sie mieszal do samych procedur, bo nie chce kolejnych "afer".
- white_wolv
- Juventino
Ty naprawde sie tym przejmujesz ?kropek pisze: Zaraz pewnie bedzie milion odzewow ze strony kibicow Interu ze dalej kombinujemy itp