Coppa Italia (1/8): Empoli 2-1 JUVENTUS
- hijjawi
- Juventino
- Desant.
- Juventino
Jestem taki zły na Ranieriego,podjął decyzje jak przedszkolak,ale to nic oczy mu się otworzą jak będzie w następnym meczu musiał odrabiać straty.Jak w tym meczu będzie porażka to tylko przez jego błędną decyzje.Nom chyba,że dla niego Puchar Włoch to jest jakieś byle co,ale nie dla nas,liczy się każde trofeum po powrocie z Serie B.Ale widocznie on tego zrozumieć nie umie.Nie wiem dlaczego ale nie przypadł mi ten człowiek do gustu a teraz coraz bardziej go nie lubię :evil:
- Giacobbneri
- Juventino
Spokojnie . Przecież nawet 1 połowa się nie skończyła 

- Tasak
- Juventino
Moje pierwsze odczucie po pierwszej połowie: Giovinco jest sam warty na boisku więcej od Tiago i Almirona razem wziętych, wspaniałe rajdy, dobre podania, naprawdę aż miło się to ogląda, zwłaszcza ze świadomością, że jest nasz
Co do meczu, tak jak Juve na początku troszkę pocisnęli, to później przestali, no i wygląda to mało kolorowo (nie mowie ze źle) dziwi mnie troszkę postawa Del Piero, który jakby na siłę próbował czarować, a nie bardzo mu to wychodzi
choć bramka którą strzelił lewą nogą po gwizdku była cudowna
Było kilka akcji które zapowiadały się dobrze, ale Juve o ile dobrze liczyłem oddało jeden strzał na bramkę, a to dość mało... Bramka dla empoli chyba była, ale nie mogę tego ocenić, bo oglądam przez neta, a wiadomo jak tu z jakością... Mam nadzieję, że Juve zdoła odrobić straty po przerwie, no a jak nie to zawsze jest jeszcze mecz u siebie na Delle Alpi (jak twierdzi komentator na GolTV :lol: )

Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 21:49 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pilekww
- Juventino
Po prostu chce dac odpocząć podstawowym zawodnikom, w niedziele gramy mecz, a do końca rundy nie można sobie pozwolic na straty punktowe. Miejsce w tabeli jest wazniejsze od PW, przynajmniej dla mnie.qUIET pisze:Tak ale popatrz na ten skład Bez Buffona na bramce bez Davida i bez Vincenzo na ataku,pavel,camor,chiellini na ławie i co on chce zrobić.Chyba oglądać bramki tylko szkoda,że nie nasze;(
Wogule Ranieri zapowidał ze zagraja ci co nie wystepują często. Rezerwy też musza sie pokazać: Tiago Almiron Criscito, niektórzy musza sie rozegrac.
Nie wiem dlaczego jest zaskoczony, co najmniej jakby to finał był!
Jeszcze 45 min
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- stahoo
- Juventino
Chce dac szanse innym, wyprubować, by w razie kontuzji Zanettiego wiedzieć, że Tiago w pełni go zastąpi. By w razie Kontuzji Camora wiedzieć, że pierwszym jego zastępca jest Marchioni itp, itd. Kiedy ma to robić (w trakcie sezonu) jak nie w pucharze włoch? No i trzeba dac od czasu do czasu odpocząć piłkarzom, by mecze nie stały się rutyną. By do każdego podchodzili z radością i głodem gry.qUIET pisze:Tak ale popatrz na ten skład Bez Buffona na bramce bez Davida i bez Vincenzo na ataku,pavel,camor,chiellini na ławie i co on chce zrobić.Chyba oglądać bramki tylko szkoda,że nie nasze;(
- Buri
- Juventino
to moze lepiej nie grać takich meczy:/ tylko się ośmieszjaą ( JAK NARAZIE ) gdzie ta ambicja i walka w kazdym meczu. Ludzie czemu trener nie gra Buffonem, przeciez mistrza włoch i tak nie zdobędziemy a puchar to zawsze jakies trofeum więc moznaby całą siłą druzyny o nie walczyc. Nie rozumię tych decyzji, nie widzę meczu ale wynik mowi sam za siebie, druzyna z takimi asporacjami jak Juve nie powinna pozwalac sobie na takie porazaki.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Kamil_on
- Juventino
Tasak pisze:Giovinco jest sam warty na boisku więcej od Tiago i Almirona razem wziętych.
W 100% się z tobą zgadzam. Sebastian pokazuje, że w pełni zasługuje na miano najlepszego piłkarza młodego pokolenia we Włoszech. Coś wspaniałego. On ma szanse stać się piłkarzem światowej klasy, a jego gra wskazuje na to, że nic mu w tym nie przeszkodzi. Młody geniusz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Giacobbneri
- Juventino
Jakby nie dał szansy takim zawodnikom jak Tiago , Almiron , Del Piero , Criscito to byś narzekał , że oni nie grają . Rotacja jest konieczna i robią to wszystkie liczące się zespoły . Najważniejszy jest mecz w Serie A z Atalantą na chwile obecną . Gdyby nie było rotacji to po prostu brakowałoby naszym sił w lidze , grając 3 mecze w 7 dni . A to , że nasi dziś grają jak grają to nie jest wina złego składu . I tak prezentujemy się na papierze o wiele lepiej niż Empoli . Jest 0-2 . Mam nadzieje , że będzie cud i uda się dojechać na 3-2 jak z Parmą 

- Alex17tbg
- Juventino
quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.
- TottiGol
- Romanista
To przypomnij sobie skład finału z ostatnich trzech lat...Alex17tbg pisze:quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 22:02 przez TottiGol, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Roma
- hijjawi
- Juventino