Coppa Italia (1/8): Empoli 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:22

1-0 Pozzi (Min 19) Click Here For Video

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:23

Jestem taki zły na Ranieriego,podjął decyzje jak przedszkolak,ale to nic oczy mu się otworzą jak będzie w następnym meczu musiał odrabiać straty.Jak w tym meczu będzie porażka to tylko przez jego błędną decyzje.Nom chyba,że dla niego Puchar Włoch to jest jakieś byle co,ale nie dla nas,liczy się każde trofeum po powrocie z Serie B.Ale widocznie on tego zrozumieć nie umie.Nie wiem dlaczego ale nie przypadł mi ten człowiek do gustu a teraz coraz bardziej go nie lubię :evil:

Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:25

Spokojnie . Przecież nawet 1 połowa się nie skończyła :|

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:31

qUIET
o jakiej błędnej decyzji mówisz?

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:31

Tak ale popatrz na ten skład Bez Buffona na bramce bez Davida i bez Vincenzo na ataku,pavel,camor,chiellini na ławie i co on chce zrobić.Chyba oglądać bramki tylko szkoda,że nie nasze;(

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:37

Moje pierwsze odczucie po pierwszej połowie: Giovinco jest sam warty na boisku więcej od Tiago i Almirona razem wziętych, wspaniałe rajdy, dobre podania, naprawdę aż miło się to ogląda, zwłaszcza ze świadomością, że jest nasz :dance: Co do meczu, tak jak Juve na początku troszkę pocisnęli, to później przestali, no i wygląda to mało kolorowo (nie mowie ze źle) dziwi mnie troszkę postawa Del Piero, który jakby na siłę próbował czarować, a nie bardzo mu to wychodzi :( choć bramka którą strzelił lewą nogą po gwizdku była cudowna :P Było kilka akcji które zapowiadały się dobrze, ale Juve o ile dobrze liczyłem oddało jeden strzał na bramkę, a to dość mało... Bramka dla empoli chyba była, ale nie mogę tego ocenić, bo oglądam przez neta, a wiadomo jak tu z jakością... Mam nadzieję, że Juve zdoła odrobić straty po przerwie, no a jak nie to zawsze jest jeszcze mecz u siebie na Delle Alpi (jak twierdzi komentator na GolTV :lol: )
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 21:49 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:39

qUIET pisze:Tak ale popatrz na ten skład Bez Buffona na bramce bez Davida i bez Vincenzo na ataku,pavel,camor,chiellini na ławie i co on chce zrobić.Chyba oglądać bramki tylko szkoda,że nie nasze;(
Po prostu chce dac odpocząć podstawowym zawodnikom, w niedziele gramy mecz, a do końca rundy nie można sobie pozwolic na straty punktowe. Miejsce w tabeli jest wazniejsze od PW, przynajmniej dla mnie.
Wogule Ranieri zapowidał ze zagraja ci co nie wystepują często. Rezerwy też musza sie pokazać: Tiago Almiron Criscito, niektórzy musza sie rozegrac.
Nie wiem dlaczego jest zaskoczony, co najmniej jakby to finał był!

Jeszcze 45 min :wink:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:40

qUIET pisze:Tak ale popatrz na ten skład Bez Buffona na bramce bez Davida i bez Vincenzo na ataku,pavel,camor,chiellini na ławie i co on chce zrobić.Chyba oglądać bramki tylko szkoda,że nie nasze;(
Chce dac szanse innym, wyprubować, by w razie kontuzji Zanettiego wiedzieć, że Tiago w pełni go zastąpi. By w razie Kontuzji Camora wiedzieć, że pierwszym jego zastępca jest Marchioni itp, itd. Kiedy ma to robić (w trakcie sezonu) jak nie w pucharze włoch? No i trzeba dac od czasu do czasu odpocząć piłkarzom, by mecze nie stały się rutyną. By do każdego podchodzili z radością i głodem gry.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:51

No fajnie,że próbuje nowych zawodników zwłaszcza,że dzięki temu przegramy z kretesem, i to z Empoli nie no żall :evil:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:54

to moze lepiej nie grać takich meczy:/ tylko się ośmieszjaą ( JAK NARAZIE ) gdzie ta ambicja i walka w kazdym meczu. Ludzie czemu trener nie gra Buffonem, przeciez mistrza włoch i tak nie zdobędziemy a puchar to zawsze jakies trofeum więc moznaby całą siłą druzyny o nie walczyc. Nie rozumię tych decyzji, nie widzę meczu ale wynik mowi sam za siebie, druzyna z takimi asporacjami jak Juve nie powinna pozwalac sobie na takie porazaki.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:55

Tasak pisze:Giovinco jest sam warty na boisku więcej od Tiago i Almirona razem wziętych.

W 100% się z tobą zgadzam. Sebastian pokazuje, że w pełni zasługuje na miano najlepszego piłkarza młodego pokolenia we Włoszech. Coś wspaniałego. On ma szanse stać się piłkarzem światowej klasy, a jego gra wskazuje na to, że nic mu w tym nie przeszkodzi. Młody geniusz.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:56

Jakby nie dał szansy takim zawodnikom jak Tiago , Almiron , Del Piero , Criscito to byś narzekał , że oni nie grają . Rotacja jest konieczna i robią to wszystkie liczące się zespoły . Najważniejszy jest mecz w Serie A z Atalantą na chwile obecną . Gdyby nie było rotacji to po prostu brakowałoby naszym sił w lidze , grając 3 mecze w 7 dni . A to , że nasi dziś grają jak grają to nie jest wina złego składu . I tak prezentujemy się na papierze o wiele lepiej niż Empoli . Jest 0-2 . Mam nadzieje , że będzie cud i uda się dojechać na 3-2 jak z Parmą :P

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 21:58

quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.

TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:00

Alex17tbg pisze:quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.
To przypomnij sobie skład finału z ostatnich trzech lat...
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 22:02 przez TottiGol, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza Roma
hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:00

1-0 Pozzi (Min 19) Click Here For Video

2-0 Abate (Min 50) Click Here For Video

Zablokowany