Chiellini - lepszy jako stoper czy lewy obrońca?
- Kogut W.
- Juventino
Czy w środku czy na lewej stronie, dla mnie to bez różnicy, bo wszędzie daje rade na najwyższych obrotach
Mi jest obojętne czy widzę Giorgio na lewej czy w środku, bo na obu tych pozycjach można od niego oczekiwać dobrej gry i się nie zawieść 

Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007, 13:39 przez Kogut W., łącznie zmieniany 1 raz.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Dobre pytanie. Polubiłem go jako lewego obrońcę (nawiasem mówiąc, to mój ulubiony piłkarz), ale skoro ostatnio tak świetnie radzi sobie na środku defensywy, to niech gra na tej pozycji, tym bardziej, że chyba sam bardziej widzi się w tej roli.
- Kędzior
- Juventino
Chyba możemy się cieszyć, że z Chiellinim są tylko takie problemy. Jego występy na środku obrony są spowodowane niczym innym jak kontuzją Andrade i słabą formą m.in. Criscito. Wątpie jednak czy Giorgio będzie występował na środku obrony do końca sezonu. Po powrocie do składu Andrade, Molinaro usiądzie na ławce, a Chiellini przesunie się na lewą stronę. Będzie to również dobra motywacja dla Molinaro, który będzie miał o co walczyć z Giorgio.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Nie byłbym tego taki pewien. Chiellini gra bardzo dobrze i równo tak samo na lewej stronie jak i na w środku. Trzeba kupić jak najlepszego lewego bądź środkowego obrońce i to gdzie powinien częściej grać Giorgio powinno zależeć jakiego kupimy obrońce.Arsen pisze:Powinien grać tam, gdzie czuje się lepiej. Czyli na lewej. Kupić dobrego środkowego obrońce i nie kombinować.