Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Martin
- Juventino
Troszkę nie do końca na temat, ale w sumie innego miejsca nie ma.
W dzisiejszym dodatku do GW jest kurs języka włoskiego na CD. Cena 2,99. Zaraz looknę co tam ciekawego mają. Podejrzewam, że dla tych co już się uczą niczego nowego tam nie będzie, ale tym, którzy próbują się zabrać za włoski a nie mogą na pewno się przyda.
LINK INFORMACYJNY
Na płycie znajduje się 10 lekcji: LINK
A jak się uczyć? Wystarczy spojrzeć tutaj: LINK
W dzisiejszym dodatku do GW jest kurs języka włoskiego na CD. Cena 2,99. Zaraz looknę co tam ciekawego mają. Podejrzewam, że dla tych co już się uczą niczego nowego tam nie będzie, ale tym, którzy próbują się zabrać za włoski a nie mogą na pewno się przyda.
LINK INFORMACYJNY
Na płycie znajduje się 10 lekcji: LINK
A jak się uczyć? Wystarczy spojrzeć tutaj: LINK
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?tabo89 pisze:mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowaniadarek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffonato opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- darek
- Juventino
Jutro mogę zrobić fotkę jak chcesz. A dzisiaj opis:tabo89 pisze:mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowaniadarek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffonato opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D
Buffon rzucający się na piłkę którą widać na plakacie. Gigi jest w czerwonej bluzie z nowym logiem New Holland.
Warto kupić moim zdaniem...
Jutro fota
EDIT:
Tak jak obiecywałem:
Klik
- tabo89
- Juventino
no ciężko a co?juveluck pisze:Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?tabo89 pisze:mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowaniadarek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffonato opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D
@darek13 - dzieki wielkie :-D
- Tharp
juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...juveluck pisze:Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?tabo89 pisze:mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowaniadarek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffonato opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D
W Gigasporcie oprocz owego plakatu, o ktorym juz pisano jest tez maly artykulik o Milanie i Juve, zakonczony ocena Juve i Milanu (wg. redaktorow). Spora czesc informacji o Juve jest niestety bezczelnie zerznieta z Wikipedii. :-/
- tabo89
- Juventino
a doczepiliscie sie o tą jedną glupote - wiem ze popełniłem bład wtedy to byla moja glupota ale kazdy jest tylko czlowiekiem i uczy sie na błędachTharpenio pisze:juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...juveluck pisze:Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?tabo89 pisze:
mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowaniato opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D
a jak tak bardzo wam przeszkadza ze prosze o skany to nie bede jesli to taki problem... nie ma sprawy
- juveluck
- Juventino
Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem o tymTharpenio pisze: juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- tabo89
- Juventino
w Magazynie Futbol mozna poczytac co nieco o Juve. wrzucam skany:
strona 1
strona 2
strona 3
mały dodatek z przeglądu prasy
ALBUM ZE SKANAMI NA FOTOSIKU
strona 1
strona 2
strona 3
mały dodatek z przeglądu prasy
ALBUM ZE SKANAMI NA FOTOSIKU
- MrWlodek
- Juventino
W nowym Bravo Sport znajduje się plakat kilku piłkarzy Juve (Buffon, Trezeguet,Del Piero i Nedved) oczywiście z tego sezonu. Odstraszać może tylko cena - 5,99 :!: Za taka gazetę to trochę za dużo... Dodatkowo kiczowata płyta CD z jednym dniem z życia Ronaldinho, naklejki (bez Juve) i zośka... Gdyby nie ten plakat, w życiu bym tego nie tknął...

- MrWlodek
- Juventino
Plakat już powiesiłem, a nie chce go niszczyćSapo_JuveFan pisze:mozna prosic o skan? i jaki wymiar plakatu?

Mam prośbę. Ma ktoś może ten numer Hurra Juventus

- darek
- Juventino