Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2007, 07:15

Troszkę nie do końca na temat, ale w sumie innego miejsca nie ma.

W dzisiejszym dodatku do GW jest kurs języka włoskiego na CD. Cena 2,99. Zaraz looknę co tam ciekawego mają. Podejrzewam, że dla tych co już się uczą niczego nowego tam nie będzie, ale tym, którzy próbują się zabrać za włoski a nie mogą na pewno się przyda.

LINK INFORMACYJNY

Na płycie znajduje się 10 lekcji: LINK

A jak się uczyć? Wystarczy spojrzeć tutaj: LINK

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2007, 19:55

Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffona

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2007, 19:40

darek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffona
mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowania :D to opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2007, 20:06

tabo89 pisze:
darek13 pisze:Jak by ktoś chciał to w najnowszym bravo sport jest plakat Buffona
mozesz dac skan albo jak nie masz takiej maszyny do skanowania :D to opisz czy warto kupic jak wyglada itp :-D
Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2007, 22:15

tabo89 pisze:
Jutro mogę zrobić fotkę jak chcesz. A dzisiaj opis:

Buffon rzucający się na piłkę którą widać na plakacie. Gigi jest w czerwonej bluzie z nowym logiem New Holland.

Warto kupić moim zdaniem...

Jutro fota :smile:

EDIT:

Tak jak obiecywałem:

Klik

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2007, 10:43

juveluck pisze:
tabo89 pisze:
Ciężko ci podnieść tyłek z przed komputera i samemu pójść do kiosku zobaczyć ten plakat?
no ciężko a co?

@darek13 - dzieki wielkie :-D

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 21 września 2007, 18:09

juveluck pisze:
tabo89 pisze:
juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...

W Gigasporcie oprocz owego plakatu, o ktorym juz pisano jest tez maly artykulik o Milanie i Juve, zakonczony ocena Juve i Milanu (wg. redaktorow). Spora czesc informacji o Juve jest niestety bezczelnie zerznieta z Wikipedii. :-/

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2007, 19:33

Tharpenio pisze:
juveluck pisze:
tabo89 pisze:
juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...
a doczepiliscie sie o tą jedną glupote - wiem ze popełniłem bład wtedy to byla moja glupota ale kazdy jest tylko czlowiekiem i uczy sie na błędach

a jak tak bardzo wam przeszkadza ze prosze o skany to nie bede jesli to taki problem... nie ma sprawy

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2007, 22:46

Tharpenio pisze: juveluck, czego oczekujesz od goscia, ktory innemu kibicowi Juve probowal SPRZEDAC wlasnorecznie nagrana plytke z muzyka(o Juve), ktora (muzyka) jest za darmo do sciagniecia na Juvepoland? Z reszta, regularnie tutaj prosi o skany plakatów...
Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem o tym :P ale jakoś mnie to nie dziwi...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2007, 19:05

w Magazynie Futbol mozna poczytac co nieco o Juve. wrzucam skany:

strona 1

strona 2

strona 3

mały dodatek z przeglądu prasy

ALBUM ZE SKANAMI NA FOTOSIKU

Obrazek
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2007, 10:15

W nowym Bravo Sport znajduje się plakat kilku piłkarzy Juve (Buffon, Trezeguet,Del Piero i Nedved) oczywiście z tego sezonu. Odstraszać może tylko cena - 5,99 :!: Za taka gazetę to trochę za dużo... Dodatkowo kiczowata płyta CD z jednym dniem z życia Ronaldinho, naklejki (bez Juve) i zośka... Gdyby nie ten plakat, w życiu bym tego nie tknął...

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2007, 17:24

mozna prosic o skan? i jaki wymiar plakatu?

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 15:49

Sapo_JuveFan pisze:mozna prosic o skan? i jaki wymiar plakatu?
Plakat już powiesiłem, a nie chce go niszczyć :P A wymiary, takie jak to zwykle bywa w BrawoSport :P

Mam prośbę. Ma ktoś może ten numer Hurra Juventus :?: Jest tam podobno poster Juve z tego sezonu. Jeśli ktoś posiada ten egzemplarz w swojej biblioteczce to proszę o skan plakatu...

Już we wtorek nowy numer "Piłki Nożnej", a tam m.in. artykuł o zawodniku Juve: Pavlu Nedvedzie.

WIĘCEJ

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2007, 17:19

W najnowszym szmatłamcu czyli Bravo sport, plakat Del Piero. Ogólnie fajne ujęcie. Cena 2 zł.

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2007, 17:39

Dragon pisze:W najnowszym szmatłamcu czyli Bravo sport, plakat Del Piero. Ogólnie fajne ujęcie. Cena 2 zł.
Kurczę a ja dziś latałem po sklepach i nie było bravo sport. W jednym nawet ekspedientka sprawdzała czy przywozili i nie przywozili. Jasny gwint...

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
ODPOWIEDZ